Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

[quote=matre,2006 01 04, 14:22]
O dabar praejus 39dienom po viso to sulaukiau pirmuju menesiniu,taciau jos mane gazdina,nes labai gausios. Ar taip buna ar cia kazkas negerai?

MAN PO ABROZIOJS MENESINES PRASIDEJO PANASIAI KAIP IR TAU IR BUVO TIKRAI GAUSIOS IR SU VISOKIAIS GABALIUKAIS NEAISKIAIS. BET MAN GINEKOLOGE PASAKE, KAD TAIP TURI BUTI, NES VALOSI GIMDA. POTO SERGU REGULIARIAI IR VISKAS TVARKOJE...

NESIJAUDINK, TAIP TURETU BUTI... rolleyes.gif
Atsakyti

MAN PO ABROZIOJS MENESINES PRASIDEJO PANASIAI KAIP IR TAU IR BUVO TIKRAI GAUSIOS IR SU VISOKIAIS GABALIUKAIS NEAISKIAIS. BET MAN GINEKOLOGE PASAKE, KAD TAIP TURI BUTI, NES VALOSI GIMDA. POTO SERGU REGULIARIAI IR VISKAS TVARKOJE...

NESIJAUDINK, TAIP TURETU BUTI... rolleyes.gif
[/quote]

Na truputi ramiau pasidare,bet ko gero reiktu kokios gelezies pagert po to,kad atstatyt. ir isvis reikia susiimt sveikatos stiprinimu...
Atsakyti
niu va siandien buvau pas gydytojus, tai kzakoks absurdas is kart kai pskiau kad vis dar neturejau menesiniu, jie paziurejo i mane sako, ar esu tikra, akd tikrai nesilaukiu, tai dare tedsta nestumo neigiamaas, as tiesa saknat dar kazko tikejausi verysad.gif bet ne tai blogiausia, tai dabar vistiek turiu laukti menesiniu ir tada darys man kraujo tyrimus, o ultragarsu tirt tik ...... po triju menesiu, tai kazkoks kosmaras. Aciu dievui, kad po dvieju savaiciu as vaziuoju i lietuva tai gal ten man padarys ultragarsa g.gif . KAzko labai bijau, nes man pasake, del to kad mano tokios buvo nenormalios menesines tai galejo ivykti perileidimas verysad.gif bet kodel mane ne vienas gydytojas pries taio neispejo? verysad.gif tai dabar sake istirs ir bandys rasti priezasti kodel man taipo yra? bet ti reiskia , kad dar maziausiai tri menesius apie maziuko pradejima reikia pamirsti, oas taip svajojau, kad gal per kitas kaledas jau supuosiu savo leliuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gidryte @ 2006 01 04, 19:35)
niu va siandien buvau pas gydytojus, tai kzakoks absurdas is kart kai pskiau kad vis dar neturejau menesiniu, jie paziurejo i mane sako, ar esu tikra, akd tikrai nesilaukiu, tai dare tedsta nestumo neigiamaas, as tiesa saknat dar kazko tikejausi  verysad.gif bet ne tai blogiausia, tai dabar vistiek turiu laukti menesiniu ir tada darys man kraujo tyrimus, o ultragarsu tirt tik ...... po triju menesiu, tai kazkoks kosmaras. Aciu dievui, kad po dvieju savaiciu as  vaziuoju i lietuva tai gal ten man padarys ultragarsa  g.gif . KAzko labai bijau, nes man pasake, del to kad mano tokios buvo nenormalios menesines tai galejo ivykti perileidimas  verysad.gif bet kodel mane ne vienas gydytojas pries taio neispejo?  verysad.gif tai dabar sake istirs ir bandys rasti priezasti kodel man taipo yra? bet ti reiskia , kad dar maziausiai tri menesius apie maziuko pradejima reikia pamirsti, oas taip svajojau, kad gal per kitas kaledas jau supuosiu savo leliuka  verysad.gif

Lietuvoj galėsi ultragarsinius tyrimus pasidaryti ir kokioj privačioj įstaigos už pinigėlius ir pasidarys ramiau. Galų gale pažiūrės normaliai.

Šiaip realu, jei itin gausios mėnesinės būna, kad buvo persileidimas, apie kurį moteris net nežino. unsure.gif
Atsakyti

Šiaip realu, jei itin gausios mėnesinės būna, kad buvo persileidimas, apie kurį moteris net nežino. unsure.gif
[/quote]

ti dar ir taip buna????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2006 01 02, 22:11)
Aš atvykau į ligoninę su 12 sav. persiledimu t.y. man toj įstaigoj vaisius iškrito į unitazą,bet deja mano mažiuko nieks netyrė,nors jis jau buvo su visom kūno dalim,o ramiu veidu pasiūlė man jį nuleisti.Pradžiai maniau,kad juokauja,bet  kai išgirdau nutekantį vandenį, mano širdies dalis apmirė.

Reikėtų jį patį nuleistį į klozetą!!1 lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Linaute,2006 01 05, 11:18]
[/quote]

ti dar ir taip buna????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
[/quote]

Tikrai būna, sakoma, kad nėra žinomas tikras procentas persileidimų, nes būna, kad moterys pačioje pradžioje nėštumo, dar nežinodamos apie jį, persileidžia, o moterys mano, kad tai užsilaikiusios mmm atėjo. Kažkur skaičiau med. literatūroje.
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 01 05, 14:06)

Tikrai būna, sakoma, kad nėra žinomas tikras procentas persileidimų, nes būna, kad moterys pačioje pradžioje nėštumo, dar nežinodamos apie jį, persileidžia, o moterys mano, kad tai užsilaikiusios mmm atėjo. Kažkur skaičiau med. literatūroje.

dar:

PERSILEIDIMAS

Jis įvyksta maždaug 10 procentų visų nėščiųjų. Jei vaisius ar placenta dėl kokios nors priežasties vystosi nenormaliai, arba jis vystosi ne gimdoje, vaisius pašalinamas iš organizmo (moteris persileidžia). Persileidimą paprastai lydi kraujavimas ir skausmai papilvėje, vėliau gali atsirasti skausmai, panašūs į sąrėmius, išskiriami į sukrešėjusį kraują panašūs gabaliukai.

Dauguma persileidimų įvyksta per pirmuosius tris nėštumo mėnesius. Daugeliu atvejų pavėlavusios mėnesinės iš tikrųjų yra ankstyvas persileidimas.

Info is
http://www.spa.lt/7_...ileidimas.phtml
Atsakyti
tai jei man pavelavo 5dienas, reikia kreiptis pas gydytoja ir ziureti ar tai ne persileidimas? man si menesi taip buvo, bet menesines nebuvo ypac gausios ir be jokiu gabaliuku, tik siek tiek skausmingos.... g.gif
eina sau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 01 05, 19:44)
tai jei man pavelavo 5dienas, reikia kreiptis pas gydytoja ir ziureti ar tai ne persileidimas? man si menesi taip buvo, bet menesines nebuvo ypac gausios ir be jokiu gabaliuku, tik siek tiek skausmingos.... g.gif
eina sau verysad.gif

Na, nebūtinai kelios dienos vėlavimas yra jau persileidimo požymis. schmoll.gif
Manau, kad turėtų vėluoti bent porą savaičių ir būti gerokai gausesnės nei įprastai. Galima prieš tai jausti jau nėštumo požymius kaip lakstymas į tualetą, krūtų tempimas ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 01 05, 18:44)
eina sau verysad.gif

nezinau gal kartai ir neina suprast, kad tau buvo persileidimas, bet juk dazniausiai jis buna lab iaskausminga ir su kresuliais, bent man kai buvo 7 savaiciu nestumas ta itokie kresulaiia buvo, kad siaubas, kokio dydzio, o skausmas kazkoks kosmaaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gidryte @ 2006 01 06, 16:19)
nezinau gal kartai ir neina suprast, kad tau buvo persileidimas, bet juk dazniausiai jis buna lab iaskausminga ir su kresuliais, bent man kai buvo 7 savaiciu nestumas ta itokie kresulaiia buvo, kad siaubas, kokio dydzio, o skausmas kazkoks kosmaaras  verysad.gif

Man irgi yra kelis kartus po 5 dienas vėlavusios mm(čia kai jauna ir graži buvau lotuliukas.gif ),tai irgi buvo daug krešulių blink.gif Kai pagalvoju,juk tai ir nėštumai galėjo būti,bet kas dabar patikrins doh.gif
Atsakyti