Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

Pas mane irgi skaudi patirtis. 8 nestumo savaite suzinojau, kad vaisius nesivysto. Zeme apsiverte aukstyn kojom. Dare abrazija. Po to puse metu siaubingi galvos skausmai, neaiskios kilmes temperatura, pastovus stresas, tyrimai. Zodziu, viskas baigesi kai neurologe israse raminamuju. Tada 4 menesius gaminom ir pagaminom. Nors atrode, kad jau niekas neiseis. Dabar mazajai jau 9menesiai. Esu labai laiminga. Tikekit tuo ir jus tikrai supuosit ant ranku savo mazuosius. Sekmes visom.
Atsakyti
Labas visoms, likimo draugėms. Jau gera valandą skaitau ir verkiu. Pre Kalėdas ir man darė abrazija - nesivystantis nėštumas. Prieš kūčias echoskopavo atrode viskas vietoje, tik del laiko abejojo, sako pagal mėnesines neatitinka 2 savaitėms. Bandžiau save raminti, kad nebūtinai turiu pastoti tada kaip gydytojam atrodo. O gi buna ir taip kad prieš pat mėnesines pastoja. Ir gimsta vaikai sveiki ir gražūs. vienai pažįstamai taip ir buvo. Galvojau ir man taip bus... Bet deja, per kalėdas pradėjau kraujuoti ir ligonineje echoskopas jau nieko neberodė. Abrazija ir jau 2 savaitės ašarų. Aš iš visų jėgų bandau save suimti į rankas, nes matau, kad vyrui įvarysiu depresiją, ne tik sau.... Gaila, kad taip ir nepavyks sužinoti, dėl ko taip nutiko, aš bent tikiuosi, kad nuo streso, nuo darbo po 14 val. prie kompiuterio ar prieš pastojant nelabai seniai vartotų antibiotikų, o ne dėl kažkokių genetinių priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(Rope @ 2006 01 06, 17:07)
Pas mane irgi skaudi patirtis. 8 nestumo savaite suzinojau, kad vaisius nesivysto. Zeme apsiverte aukstyn kojom. Dare abrazija. Po to puse metu siaubingi galvos skausmai, neaiskios kilmes temperatura, pastovus stresas, tyrimai. Zodziu, viskas baigesi kai neurologe israse raminamuju. Tada 4 menesius gaminom ir pagaminom. Nors atrode, kad jau niekas neiseis. Dabar mazajai jau 9menesiai. Esu labai laiminga. Tikekit tuo ir jus tikrai supuosit ant ranku savo mazuosius. Sekmes visom.

Ačių, už gerą žinią, ji suteikia viltį, kad viskas bus gerai 4u.gif Reikia tik suimti savo nervus į rankas ir stengtis negraužti savęs, kad esu nepilnavertė moteris, nes nesugebu išnešioti vaikelio. Reik žiūrėti į priekį ir kaupti jėgų bagaža kitam bandymui po 6 mėn. Man butinai liepė gerti kontraceptikus tuos 6 mėn. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2006 01 06, 17:33)
Labas visoms, likimo draugėms. Jau gera valandą skaitau ir verkiu. Pre Kalėdas ir man darė abrazija - nesivystantis nėštumas. Prieš kūčias echoskopavo atrode viskas vietoje, tik del laiko abejojo, sako pagal mėnesines neatitinka 2 savaitėms. Bandžiau save raminti, kad nebūtinai turiu pastoti tada kaip gydytojam atrodo. O gi buna ir taip kad prieš pat mėnesines pastoja. Ir gimsta vaikai sveiki ir gražūs. vienai pažįstamai taip ir buvo. Galvojau ir man taip bus... Bet deja, per kalėdas pradėjau kraujuoti ir ligonineje echoskopas jau nieko neberodė. Abrazija ir jau 2 savaitės ašarų. Aš iš visų jėgų bandau save suimti į rankas, nes matau, kad vyrui įvarysiu depresiją, ne tik sau.... Gaila, kad taip ir nepavyks sužinoti, dėl ko taip nutiko, aš bent tikiuosi, kad nuo streso, nuo darbo po 14 val. prie kompiuterio ar prieš pastojant nelabai seniai vartotų antibiotikų, o ne dėl kažkokių genetinių priežasčių.

MINTĖ LAIKYKIS 4u.gif
LABAI TAVĘ SUPRANTU.LINKIU KAD TAVO AŠARYTĖS LABAI GREITAI NUDŽIŪTU IR VĖL PASIJUSTUM nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pirmasis nestumas nesivyste turbut irgi del antibiotiku. Pastojimo metu juos vartojau, prikibes bronchitas buvo. Pastojau netycia. Tokia priezasti pati sugalojau. Nes vsi kiti tyrimai buvo geri.
Atsakyti
O kas belieka, tik pačiom nustatyti pasėkmių priežastis, nes iš medikų to tikėtis neverta.
Įdomu, gal rytų filosofija, pvz. joga padėtu atgauti dvasios ir kūno pusiausvyrą ....
Atsakyti
Minte uzuojauta tau. Svarbiausia labai nepergyventi. Tie nervai nieko gero neduoda. Praeis kiek laiko ir jum pasiseks
Atsakyti
QUOTE(Rope @ 2006 01 06, 17:50)
Minte uzuojauta tau. Svarbiausia labai nepergyventi. Tie nervai nieko gero neduoda. Praeis kiek laiko ir jum pasiseks

Ačiū 4u.gif
būtinai turi pasisekti... unsure.gif
Atsakyti
Manau mums visoms turetu pasisekt,tik reikia kantrybes,labai daug kantrybes. tik blogiausia,kad niekas negali atsakyti i klausima kodel mums taip atsitiko.Kad bent zinotume priezastis del ko taip,tai planuojant kita nestuke.gif jau galetume stengtis to isvengt. bet deja... atrodo belieka pacioms galvot,kaip stiprint savo organizma, kad mus aplankytu dziaugsmas
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2006 01 07, 14:51)
Manau mums visoms turetu pasisekt,tik reikia kantrybes,labai daug kantrybes. tik blogiausia,kad niekas negali atsakyti i klausima kodel mums taip atsitiko.Kad bent zinotume priezastis del ko taip,tai planuojant kita  nestuke.gif jau galetume stengtis to isvengt. bet deja... atrodo belieka pacioms galvot,kaip stiprint savo organizma, kad mus aplankytu dziaugsmas

Deja, tokia realybė. verysad.gif Pradėjus nuo pragaro, gal vis tik pasieksim rojaus mažą kampelį. wub.gif
Atsakyti
Merginos, ateikit į planuojančių skyrelį, kur yra atidėjusios planavimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 07 sausio 2006 - 15:40
Jo, tikekimes, tikekimes, kantrybes, kantrybes. Visa tai suvokiam, bet gyliai viduje noretusi, kad viskas butu cia ir dabar unsure.gif
Sunku kiekviena diena pasakyti sau ir tipo taip turetu buti. unsure.gif
Na tikekimes....
Man rodos visoms mums kyla tie patys klausimai....

LAUKYKIMES verysad.gif
Atsakyti