Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(Amade @ 2006 01 27, 17:37)
sveikos... is nestukiu skyriaus perikeliu cia... na... sekmadieni pastebejau isskyru (buvo 14 sav), nuvaziuoju i ligonine, paziuri echoskopu, sako, kad leliukui maximum 10 sav ir jis negyvas.  verysad.gif pirmadieni abrazija, antradieni namo. Atsigauti ziauriai sunku... kartais nieko, kartais tik zliumbt galiu. Visi daktarai man pataria nuvaziuoti i genetikos centra ir siaip stengtis kuo greiciaupastoti, jokiu pertrauku nieko, kad mazesnis tarpas tarp pirmo ir antro nestumo butu...
tikiuosi,kad mums greit pavyks...

Amade, užjaučiu tave, suprantu, kad dabar tau labai sunkus periodas, tai aš irgi patyriau... cray.gif Būtinai pasidaryk rekomenduojamus tyrimus ir manau, kad kitąsyk viskas eisis sėkmingai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 27, 18:37)
sveikos... is nestukiu skyriaus perikeliu cia... na... sekmadieni pastebejau isskyru (buvo 14 sav), nuvaziuoju i ligonine, paziuri echoskopu, sako, kad leliukui maximum 10 sav ir jis negyvas.  verysad.gif pirmadieni abrazija, antradieni namo. Atsigauti ziauriai sunku... kartais nieko, kartais tik zliumbt galiu. Visi daktarai man pataria nuvaziuoti i genetikos centra ir siaip stengtis kuo greiciaupastoti, jokiu pertrauku nieko, kad mazesnis tarpas tarp pirmo ir antro nestumo butu...
tikiuosi,kad mums greit pavyks...

Labai užjaučiu, suprantu ką teko patirti...Tačiau labai įdomu, pirmą kartą girdžiu kad po abrazijos reikia kuo greičiau pastoti, kažkaip man teko girdėt kad gydytojai rekomenduoja mažių mažiausiai tris mėnesius, o geriausia ir šešis išlaukt, ir tik po to bandyt pastot... Įdomu. Gal žinai kuom jie tai grindžia?
Atsakyti
Is tikruju keista,kad gydytojai rekomenduoja kuo greiciau pastot.Girdejau tokias kalbas,bet is gydytoju tai neteko to girdet. Bent jau man patare 3-6men.nepastoti. tai ir laukiu dabar ko praeis ite 6men. Tik pries tai dar nueisiu pasitikrint,kad pasakytu jog viskas gerai.Nes po abrazijos jokiu tyrimu darytis niekas nesiule ir jokiu vaistu niekas nedave.
Idomu tikrai kuo gydytojai grindzia ta skubesni pastojima,juk organizmas nebus atsistates,pailsejes.As tai laukiu 6men.,nes bijau,kad po3men.(kai jau leistina) dar nebus organizmas atsistates.O taip nebesinori patirti to paties...
Atsakyti
Man ir rekomendavo laukt. As islaukiau 6men, poto dar 4 nepavyko pastot. Tai tarpas gavosi 10. Aciu dievui viskas sekmingai sikart. Dabar turiu nuostabia mazyle.
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 01 26, 17:14)
O ar buvo duoti antibiotikai po abrozijos?

Man paskyre 10 dienu gert Doxicyclina. Bet pas mane laikesi 37,5 temperatura nezinia nuo ko. Visas tas 8 savaites (nesivystancio nestumo) tokia buvo.
Atsakyti
sveikos... na, jusus klausimai, kodel man gydytojai nepataria ilgai laukti su kitu pastojimu. g.gif Na, tokiu kaip argumentu negirdejau. Tiesiog jie sake, kad poziuris i puses metu ar metu laukima yra pasenes. Na, man net trys gydytojai, kurie vienas kito nepazista, sake, kad kuo greiciau pastosiu, tuo geriau... ax.gif Na, po poros menesiu turbut vaziuosim i genetikos centra... be to, as nemanau, kad taip is pirmo karto bac ir pastosim...
Bet greitesnis pastojimas biski stabilizuotu psichologine bukle...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 30, 09:45)
sveikos... na, jusus klausimai, kodel man gydytojai nepataria ilgai laukti su kitu pastojimu.  g.gif Na, tokiu kaip argumentu negirdejau. Tiesiog jie sake, kad poziuris i puses metu ar metu laukima yra pasenes. Na, man net trys gydytojai, kurie vienas kito nepazista, sake, kad kuo greiciau pastosiu, tuo geriau... ax.gif  Na, po poros menesiu turbut vaziuosim i genetikos centra... be to, as nemanau, kad taip is pirmo karto bac ir pastosim...
Bet greitesnis pastojimas biski stabilizuotu psichologine bukle...

Sveika,

Toks sutapimas buvo, kai buvo tavo vestuvės, aš tą dieną buvau atėjusi pasveikinti kolegės vestuvių proga ir mačiau jus. Paskui atpažinau vestuvių skyrelyje. Tad jaučiuosi šiek tiek pažystanti tave, nors ir netiesiogiai. biggrin.gif
Ir kai šiame skyrelyje sutikau tave, taip negera pasidarė. Kiek daug nepasisekusių nėštumų randu čia. Ir aš pati tokia. Kaip sunku skaityti apie ašaras po didelio džiaugsmo. verysad.gif

O dėl greito pastojimo, tai tikrai pirmą kartą girdžiu. Visos gydytojos, su kuriom turėjau reikalų, yra dirbančios gimdymo namuose, rekomendavo laukti ne trumpiau trijų mėnesių. Jau vien dėl medicininių priežasčių verta palaukti, nes gimdos gleivinė yra išskutama abrazijos metu ir jai reikia laiko atsistatyti, per plonoje gleivinėje neprisitvirtins embrionas. Taip pat lieka kurį laiką atsidaręs gimdos kaklelis, per kurį lengvai gali patekti infekcija. Turi atsistatyti visi hormonai į vietą ir t.t. Nemanau, kad skubėjimas prie gero priveda. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 01 30, 11:59)
Sveika,

Toks sutapimas buvo, kai buvo tavo vestuvės, aš tą dieną buvau atėjusi pasveikinti kolegės vestuvių proga ir mačiau jus. Paskui atpažinau vestuvių skyrelyje. Tad jaučiuosi šiek tiek pažystanti tave, nors ir netiesiogiai.  biggrin.gif
Ir kai šiame skyrelyje sutikau tave, taip negera pasidarė. Kiek daug nepasisekusių nėštumų randu čia. Ir aš pati tokia. Kaip sunku skaityti apie ašaras po didelio džiaugsmo.  verysad.gif

O dėl greito pastojimo, tai tikrai pirmą kartą girdžiu. Visos gydytojos, su kuriom turėjau reikalų, yra dirbančios gimdymo namuose, rekomendavo laukti ne trumpiau trijų mėnesių. Jau vien dėl medicininių priežasčių verta palaukti, nes gimdos gleivinė yra išskutama abrazijos metu ir jai reikia laiko atsistatyti, per plonoje gleivinėje neprisitvirtins embrionas. Taip pat lieka kurį laiką atsidaręs gimdos kaklelis, per kurį lengvai gali patekti infekcija. Turi atsistatyti visi hormonai į vietą ir t.t. Nemanau, kad skubėjimas prie gero priveda.  schmoll.gif

Oooo... kaip idomu... ax.gif Ir dar kad prisimeni mane... sakes...

del to pastojimo greito... as gi sakau, kad tikrai nesitikiu, kad pastosiu is pirmo ar antro karto... unsure.gif Bent jau tikrai nemanau... geriau dabar pradesim ir kada gausis tada... gal tik po metu kokiu pastosim... gal po keleto menesiuku...
Atsakyti
Na kiek man sake del greito pastojimo negalima dar ir del to skubeti, kad gali pasikartoti problemos g.gif

O po abrozijos uzkibti gali LABAI greitai, gali ir netekti laukti, nes viskas atvira, cia kaip ir po gimdymo g.gif

Nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 30, 10:29)
Oooo... kaip idomu...  ax.gif  Ir dar kad prisimeni mane... sakes...

del to pastojimo greito... as gi sakau, kad tikrai nesitikiu, kad pastosiu is pirmo ar antro karto...  unsure.gif Bent jau tikrai nemanau... geriau dabar pradesim ir kada gausis tada... gal tik po metu kokiu pastosim... gal po keleto menesiuku...

Taip jau gavos, kad tuo momentu išėjot tiek jūs, tiek mūsų laukiama pora. biggrin.gif Mūsiškė nuotaka buvo su trumpais žaliais kailinukais. Gal dėl to ir užstrigo, kad nedaug tų švenčiančiųjų vestuves buvo, tai ir visas nuotakas ir apžiūrėjom belaukdami. biggrin.gif

Šiaip nemažai pastoja gan greitai, ir iš pirmo mėnesio, ir po poros. Taip kad sunku numatyti, kaip ten bus.

O tikrai planuojat pas genetikus važiuoti? Paprastai praktiškai niekam konkrečių genetinių priežasčių nenustato. Nebent genetinį (ne)suderinamumą, kuris irgi būna 50 x 50. Pas genetikus siunčia paprastai po kelių nesivystančių ar persileidimų,vyresniam amžiuj ir pan.

Labai SM lūžinėja, niekaip nepavyksta prisijungti ir atsakyti. doh.gif
Atsakyti
Busta, matai, ir atsimeni tas nuotakas... as tai tikrai neatsimenu ne vienos, nors zinau, kad kelios poros sukiojosi aplink. ax.gif

Del genetikos centro.. net nezinau, man tiesiog pasiule mano ginekologas, greiciausiai duos siuntima. Ta pati ir seimos daktare paklause penktadieni kai buvau pas ja. o as is esmes net neisivaizduoju, ka ten gali istirti, bet reikes nuvaziuoti. Nes dabar jau bet ka padarysim, kad tai neatsitiktu. Nors aisku... dazniausiai tai nuo musu nepriklauso... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 30, 13:31)
Busta, matai, ir atsimeni tas nuotakas... as tai tikrai neatsimenu ne vienos, nors zinau, kad kelios poros sukiojosi aplink.  ax.gif

Del genetikos centro.. net nezinau, man tiesiog pasiule mano ginekologas, greiciausiai duos siuntima. Ta pati ir seimos daktare paklause penktadieni kai buvau pas ja. o as is esmes net neisivaizduoju, ka ten gali istirti, bet reikes nuvaziuoti. Nes dabar jau bet ka padarysim, kad tai neatsitiktu. Nors aisku... dazniausiai tai nuo musu nepriklauso... unsure.gif

nu matai, yra skirtumas, ar pati esi nuotaka, ar tik žiurovė biggrin.gif Šį kartą aš buvau žiūrovė biggrin.gif O iš savo vestuvių tai irgi nepamenu jokių pašalinių veidų biggrin.gif

Na, jei duoda siuntimą, važiuok. Įtariu, kad nuleis kraują ir tyrinės. Kažkur forume būta temų apie tyrimus, paieškok. Šiaip ar taip, blogiau nebus. Gal ir neteks ilgose eilėse stovėti, jei su siuntimu. Tik atsakymų ar tik ne mėnesį reikia laukti.
Aš tai nevažiuosiu ir sakė gyd., kad neverta net po pirmo karto. Nes jei ką ir paaiškinti galėtų, tai reikėtų išgrandytų embriono likučių, jie gali daugiau informacijos pateikti. g.gif
Atsakyti