QUOTE(Busta @ 2006 01 30, 16:16)
nu matai, yra skirtumas, ar pati esi nuotaka, ar tik žiurovė
Šį kartą aš buvau žiūrovė
O iš savo vestuvių tai irgi nepamenu jokių pašalinių veidų
Na, jei duoda siuntimą, važiuok. Įtariu, kad nuleis kraują ir tyrinės. Kažkur forume būta temų apie tyrimus, paieškok. Šiaip ar taip, blogiau nebus. Gal ir neteks ilgose eilėse stovėti, jei su siuntimu. Tik atsakymų ar tik ne mėnesį reikia laukti.
Aš tai nevažiuosiu ir sakė gyd., kad neverta net po pirmo karto. Nes jei ką ir paaiškinti galėtų, tai reikėtų išgrandytų embriono likučių, jie gali daugiau informacijos pateikti.

Na, jei duoda siuntimą, važiuok. Įtariu, kad nuleis kraują ir tyrinės. Kažkur forume būta temų apie tyrimus, paieškok. Šiaip ar taip, blogiau nebus. Gal ir neteks ilgose eilėse stovėti, jei su siuntimu. Tik atsakymų ar tik ne mėnesį reikia laukti.
Aš tai nevažiuosiu ir sakė gyd., kad neverta net po pirmo karto. Nes jei ką ir paaiškinti galėtų, tai reikėtų išgrandytų embriono likučių, jie gali daugiau informacijos pateikti.

Na, man irgi kazkodel atrodo, kad dabar tame genetikos centre nieko gero nepasakys. Nors... jau dabar kiekviena suda isnaudosiu... As irgi mastau, kad galetu daryti tyrimus po tokio dalyko kaip abrazija istirti issamiau... Nes jei priezastis apsigimimas, tai tada naudinga i genetikos centra. Bet jei tai buvo del kazkokios infekcijos del persalimo ar kazko, tai kaip ir viskas ok kitam kartui atrodytu...