Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(Busta @ 2006 01 30, 16:16)
nu matai, yra skirtumas, ar pati esi nuotaka, ar tik žiurovė biggrin.gif  Šį kartą aš buvau žiūrovė biggrin.gif  O iš savo vestuvių tai irgi nepamenu jokių pašalinių veidų  biggrin.gif

Na, jei duoda siuntimą, važiuok. Įtariu, kad nuleis kraują ir tyrinės. Kažkur forume būta temų apie tyrimus, paieškok. Šiaip ar taip, blogiau nebus. Gal ir neteks ilgose eilėse stovėti, jei su siuntimu. Tik atsakymų ar tik ne mėnesį reikia laukti.
Aš tai nevažiuosiu ir sakė gyd., kad neverta net po pirmo karto. Nes jei ką ir paaiškinti galėtų, tai reikėtų išgrandytų embriono likučių, jie gali daugiau informacijos pateikti.  g.gif

Na, man irgi kazkodel atrodo, kad dabar tame genetikos centre nieko gero nepasakys. Nors... jau dabar kiekviena suda isnaudosiu... As irgi mastau, kad galetu daryti tyrimus po tokio dalyko kaip abrazija istirti issamiau... Nes jei priezastis apsigimimas, tai tada naudinga i genetikos centra. Bet jei tai buvo del kazkokios infekcijos del persalimo ar kazko, tai kaip ir viskas ok kitam kartui atrodytu... mastau.gif
Atsakyti
Na isties as padariau turbut viska po mano nelaimes.
Isvazinejau apie metus laiko pas genetikus ir visokius kitus gydytojus - infektologus, tie kurie tiria hormonus ir t.t. bet visi tyrimai buvo geri. Na dabar laukiu chromosomu tyrimo atsakymo. Turetu buti si menesi.

Na zinok, jauciuosi betn jau VISKA padariusi, nes jeigu nebciau vaziavus, manau griausciausi unsure.gif

Nors man mano ginekologe sake, ka irgi ten jokios praktiskai naudos vaziuoti, bet na tipo bus ramiau...

Na pasikaustyk kantrybe ir vaziuok...

Cia mano paiulymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 01 31, 10:53)
Na isties as padariau turbut viska po mano nelaimes.
Isvazinejau apie metus laiko pas genetikus ir visokius kitus gydytojus - infektologus, tie kurie tiria hormonus ir t.t. bet visi tyrimai buvo geri. Na dabar laukiu chromosomu tyrimo atsakymo. Turetu buti si menesi.

Na zinok, jauciuosi betn jau VISKA padariusi, nes jeigu nebciau vaziavus, manau griausciausi unsure.gif

Nors man mano ginekologe sake, ka irgi ten jokios praktiskai naudos vaziuoti, bet na tipo bus ramiau...

Na pasikaustyk kantrybe ir vaziuok...

Cia mano paiulymas smile.gif

Ir per tuos metus vazinejimo nepastojai? g.gif Ar specialiai pirmiau dareisi visokiu tyrimu...
Atsakyti
Na is tu metu laiko - puse metu saugojausi, nes daktare patare ir ginekologe ir genetike, tad saugojausi apie 6-8 menesius. Na dabar jau 4-5 menesius nesisaugau ir ner verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 01 31, 13:27)
Na is tu metu laiko - puse metu saugojausi, nes daktare patare ir ginekologe ir genetike, tad saugojausi apie 6-8 menesius. Na dabar jau 4-5 menesius nesisaugau ir ner verysad.gif

As irgi labai nerimauju, kaip seksis vel pastoti... unsure.gif Aisku, mums dar biski ankstoka apie tai galvoti, nes tik savaite po nelaimes, bet as megstu i ateiti pastradalint... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 31, 14:11)
As irgi labai nerimauju, kaip seksis vel pastoti... unsure.gif  Aisku, mums dar biski ankstoka apie tai galvoti, nes tik savaite po nelaimes, bet as megstu i ateiti pastradalint... scare.gif

Tuoj mes tave barsim biggrin.gif Viskas eisis gerai, pastosi be didelių delsimų. Svarbiausia, kad jau žinai, kad iš principo pastoti gali. Pastojai vieną kartą, pastosi ir kitą mirksiukas.gif
Kol nepradėjai bandyti, nedrįsk stradalinti be reikalo. Kuo labiau norėsi pastoti ir kuo labiau bijosi, tuo labiau įsitempsi ir blokuosi psichologiškai save. Vaikai nemyli nuožliumbų mamų biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Busta @ 2006 01 31, 16:10)
Tuoj mes tave barsim  biggrin.gif Viskas eisis gerai, pastosi be didelių delsimų. Svarbiausia, kad jau žinai, kad iš principo pastoti gali. Pastojai vieną kartą, pastosi ir kitą mirksiukas.gif
Kol nepradėjai bandyti, nedrįsk stradalinti be reikalo. Kuo labiau norėsi pastoti ir kuo labiau bijosi, tuo labiau įsitempsi ir blokuosi psichologiškai save. Vaikai nemyli nuožliumbų mamų  biggrin.gif

Geriau užeik pas atidėjusias planavimą, ten pilna ir atidėjusių dėl visokių nelaimių ar ligų, bet turim ir nėštukę jau ne vieną mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 01 31, 18:12)
Tuoj mes tave barsim  biggrin.gif Viskas eisis gerai, pastosi be didelių delsimų. Svarbiausia, kad jau žinai, kad iš principo pastoti gali. Pastojai vieną kartą, pastosi ir kitą mirksiukas.gif
Kol nepradėjai bandyti, nedrįsk stradalinti be reikalo. Kuo labiau norėsi pastoti ir kuo labiau bijosi, tuo labiau įsitempsi ir blokuosi psichologiškai save. Vaikai nemyli nuožliumbų mamų  biggrin.gif
Papildyta:
Geriau užeik pas atidėjusias planavimą, ten pilna ir atidėjusių dėl visokių nelaimių ar ligų, bet turim ir nėštukę jau ne vieną  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Is principo tai zinau, kad galiu pastot, bet mane baugina, kad gal po abrazijos liks kokios baisios pasekmes... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 31, 17:18)
Is principo tai zinau, kad galiu pastot, bet mane baugina, kad gal po abrazijos liks kokios baisios pasekmes...  unsure.gif

Jei tragiškai nekarščiuoji, nepasigavai infekcijos, nėra pūlingų išskyrų ir pan., tai neturėtum jaudintis mirksiukas.gif

info iš http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=

Prasideda gimdos uždegimas, kuris gali išplisti ir apimti kitus mažojo dubens organus – kiaušides, kiaušintakius, puriuosius priegimdžio audinius, mažojo dubens pilvaplėvę, gali patekti į kraują ir sukelti sepsį. Tuomet atsiranda intoksikacijos simptomų: pakyla aukšta kūno temperatūra iki 38-39oC, krečia šaltis, skauda pilvo apačią, strėnas, iš lytinių organų ima skirtis pūlingų išskyrų, sutrinka kraujo krešėjimas, pritemsta sąmonė, progresuoja ūminis inkstų nepakankamumas (sumažėja išskiriamo šlapimo kiekis), pabrinksta plaučiai, vystosi kvėpavimo nepakankamumas, širdies veiklos nepakankamumas, gali ištikti bakterieminis šokas.

neieškok ligų, kur jų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 01 31, 19:32)
Jei tragiškai nekarščiuoji, nepasigavai infekcijos, nėra pūlingų išskyrų ir pan., tai neturėtum jaudintis mirksiukas.gif

info iš http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=

Prasideda gimdos uždegimas, kuris gali išplisti ir apimti kitus mažojo dubens organus – kiaušides, kiaušintakius, puriuosius priegimdžio audinius, mažojo dubens pilvaplėvę, gali patekti į kraują ir sukelti sepsį. Tuomet atsiranda intoksikacijos simptomų: pakyla aukšta kūno temperatūra iki 38-39oC, krečia šaltis, skauda pilvo apačią, strėnas, iš lytinių organų ima skirtis pūlingų išskyrų, sutrinka kraujo krešėjimas, pritemsta sąmonė, progresuoja ūminis inkstų nepakankamumas (sumažėja išskiriamo šlapimo kiekis), pabrinksta plaučiai, vystosi kvėpavimo nepakankamumas, širdies veiklos nepakankamumas, gali ištikti bakterieminis šokas.

neieškok ligų, kur jų nėra mirksiukas.gif

O kas yra pulingos isskyros? g.gif Man kraujavimas baigesi, kelias dienas patepliojo, o dabar kartais tokiom rudom patepa... unsure.gif Aisku, ryto poryt pas daktara eisiu, isklausinesiu...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 31, 17:35)
O kas yra pulingos isskyros? g.gif  Man kraujavimas baigesi, kelias dienas patepliojo, o dabar kartais tokiom rudom patepa...  unsure.gif  Aisku, ryto poryt pas daktara eisiu, isklausinesiu...

Negi nėra kada supūliavęs pirštas, nežinai, kaip pūliai atrodo? g.gif Nežinau, kaip paaiškinti. Bet tai tikrai nėra rudas tepliojimas. schmoll.gif

Aišku, kad geriausia gydytojos visko išsiklausinėti, protingiau viską išaiškins ir apžiūrės, nereikės spėliojimais užsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ieškojau informacijos apie nesivystantį ir net negalvojau, kad mūsų tiek daug gali būti verysad.gif Prieš keletą savaičių ir mes sužinojom tą baisią naujieną (ėjo 10 savaitė). Baisiausia, kad guliausi į ligoninę tik papildomiems tyrimams ir jau priėmime echoskuopojant, daktarės tarpusavyje pradėjo kalbėt, kad nieko čia mes nematom, nieko ten nėr, tik pūslelė... blink.gif Iš karto paguldė į ligoninę ir daugiau nei dvi dienas gulėjau nežinioje, nes man taip niekas ir nenorėjo paaiškinti, ar čia galėjo būti klaida, ar mes jau turime pradėti taikstytis, kad mūsų mažuliui šį kartą nelemta išvysti pasaulį... verysad.gif Buvau pasibaisėjusi gydytojų darbu, t.y. kad nesuteikiama informacija apie mane pačią blink.gif Bet su vyru jau išverkėm savo skausmą ir dabar labai stengiamės apie nelaimę nebegalvoti - labai padėjo mano mama (medikė), kuri sunkiomis akimirkomis sugeba blaiviai mąstyti ir padėti. Ji pasakė, kad neverta graužtis ir savęs kaltinti, kad tau nepasisekė, greičiausiai tai kaip natūrali atranka - mažulis gal negalėjo normaliai vystytis, jam gal kažkas negerai buvo, dėl to ir nelemta jam buvo ateiti į šį pasaulį. Kas buvo tas, dabar reikia žiūrėt į priekį, nes gyvenimas tuo nesibaigė, kad ir kaip tai skaudu buvo. Dabar jaučiuosi jau pakankamai stipriai kol nekalbame apie tai kas buvo, bet pradėjus apie tai kalbą vis dar suskystu verysad.gif
Bet neprarandam vilties - lauksim gegužės mėnesio ir tada bandysim vėl ax.gif .
Beje po šios nelaimės supratau, kaip stipriai noriu turėti vaikutį ax.gif
Taigi merginos - nosytes aukštyn - mes dar sulauksim savo angelėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2006 01 31, 20:58)
Taigi merginos - nosytes aukštyn - mes dar sulauksim savo angelėlių  4u.gif

NA MES TURBUT VISOS TO TIKIMES. tACIAU TAIP NORETUSI, KAD VISKAS BUTU KUO GREICIAU unsure.gif
Atsakyti