Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

Ezhiux, zinau, kaip sunku... console.gif As ejau i darba kuo greiciau, kad tik butu galima buti uzsiemusiai ir maziau galvoti... aisku, kai nieko neveikiu, ateina mintys, mastau, kad dabar buciau 16 sav ir t.t. verysad.gif Bet paskui susiimu ir laikausi... Labai saunus mano vyras, jis mane ir isgelbejo is depresijos.
Dabar tik laukiu, kaip seksis su kitu pastojimu. Norisi, kad laikas greiciau eitu, kad praeitu keli menesiai, kad galetume astoti greitai ir sekmingai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 01 vasario 2006 - 09:06
QUOTE(Ezhiux @ 2006 01 31, 20:58)
Sveikutės  4u.gif
Ieškojau informacijos apie nesivystantį ir net negalvojau, kad mūsų tiek daug gali būti  verysad.gif Bet neprarandam vilties - lauksim gegužės mėnesio ir tada bandysim vėl  ax.gif .
Beje po šios nelaimės supratau, kaip stipriai noriu turėti vaikutį  ax.gif
Taigi merginos - nosytes aukštyn - mes dar sulauksim savo angelėlių  4u.gif

Sveika,

Iš tiesų, atrodo, kad tu esi tokia vienintelė, kad visos aplink išnešioja ir pagimdo, o tu esi kažkokia nevykėlė ar baisus ligonis blush2.gif . Ir tik patekusi į ligoninę ar paskaitinėjusi SM supranti, kad esi tik viena iš daugelio. Baisu.

Stiprybės tau, laikas tikrai gydo. Tik labai nepasiduok liūdesiui, stenkis žiūrėti į priekį ir galvoti apie naują vaikelį. Viskam savas metas, viskam savas likimas. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2006 02 01, 09:03)
Ezhiux, zinau, kaip sunku... console.gif As ejau i darba kuo greiciau, kad tik butu galima buti uzsiemusiai ir maziau galvoti... aisku, kai nieko neveikiu, ateina mintys, mastau, kad dabar buciau 16 sav ir t.t. verysad.gif Bet paskui susiimu ir laikausi... Labai saunus mano vyras, jis mane ir isgelbejo is depresijos.
Dabar tik laukiu, kaip seksis su kitu pastojimu. Norisi, kad laikas greiciau eitu, kad praeitu keli menesiai, kad galetume astoti greitai ir sekmingai...

Žinai, duosiu vieną patarimą- nekišk nosies į buvusį savo nėštukių mėnesio skyrelį. Vat ten tai tikrai apsibliausi. Pamatysi, kiek kam savaičių, kaip pilvukai auga, kokiomis svajonėmis ir rūpesčiais gyvena, ir taip susigraudinsi, kad šakės. Bent jau man taip buvo ir vis dar yra. verysad.gif
Atsakyti

Papildyta:
Žinai, duosiu vieną patarimą- nekišk nosies į buvusį savo nėštukių mėnesio skyrelį. Vat ten tai tikrai apsibliausi. Pamatysi, kiek kam savaičių, kaip pilvukai auga, kokiomis svajonėmis ir rūpesčiais gyvena, ir taip susigraudinsi, kad šakės. Bent jau man taip buvo ir vis dar yra. verysad.gif
[/quote]

As i ta skyreli ir nekisu. schmoll.gif Tik siaip dar kol nedaug laiko praejo, galvoje vis dar automatiskai skaiciuoju savaites. O visas liniuotes istryniau ir nestukiu skyrelyje net neatsisveikinau su saviskemis. Labai liudna ten butu uzeiti verysad.gif
Ir manes beveik neguodzia tai, kad labai daug yra tokiu kaip as. Gal tik tai, kad as ne vienintele, ir kad tai nera siaubingas reiskinys mediciniskai.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 02 01, 09:20)
As i ta skyreli ir nekisu.  schmoll.gif  Tik siaip dar kol nedaug laiko praejo, galvoje vis dar automatiskai skaiciuoju savaites. O visas liniuotes istryniau ir nestukiu skyrelyje net neatsisveikinau su saviskemis. Labai liudna ten butu uzeiti  verysad.gif
Ir manes beveik neguodzia tai, kad labai daug yra tokiu kaip as. Gal tik tai, kad as ne vienintele, ir kad tai nera siaubingas reiskinys mediciniskai.

Aišku, kad tai neguodžia. Tik tiek, kad nustoji apie save galvoti kaip apie kokią nenormalią. Aš čia apie save ax.gif . Ir kad tai nėra kažkokia anomalija, o gamta gan dažnai taip pasielgia. Būtent gamta, o ne tu pati kalta.

Jaučiu, kad viena krizė užeis, kai priartės mėnuo, kada būtų gimęs vaikelis. Bet tikiuosi, kad tuo metu jau lauksiuos, tad tai padės sušvelninti tą liūdesį wub.gif .

Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 02 01, 12:28)
Aišku, kad tai neguodžia. Tik tiek, kad nustoji apie save galvoti kaip apie kokią nenormalią. Aš čia apie save ax.gif . Ir kad tai nėra kažkokia anomalija, o gamta gan dažnai taip pasielgia. Būtent gamta, o ne tu pati kalta.

Jaučiu, kad viena krizė užeis, kai priartės mėnuo, kada būtų gimęs vaikelis. Bet tikiuosi, kad tuo metu jau lauksiuos, tad tai padės sušvelninti tą liūdesį wub.gif .

As suprantu, kad ne as kalta, kad tai nera kazkas nenormalaus ir kad dazna moteriske susiduria su tuo. unsure.gif mane labiausiai neramina mintis, kaip seksis KITA KARTA g.gif Ir ar nepasikartos ta pati problema, ir visokios panasios mintys.

O del krizes, kai ateis laikas buvusio leliaus gimimo... Man seimos daktare kaip tik ir sake, kad butu geriausia kuo greiciau pastoti, kad butu kuo trumpesnis tarpas tarp pirmo ir antro nestumo ir kad butu minmali tikimybe tokioms krizems. Aisku, cia priklauso nuo moters. As, pvz, labai noriu kuo greiciau pastoti, kad busimas ir buves leliukai taptu kaip vienas... na, nezinau, ar supranti... Kad nesiskirstytu - pirmo netekom, o cia antras, kad tas antras ir butu pirmas...

As irgi labai tikiuosi, kad vasara jau busiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 02 01, 09:20)

manes taip pat tai neguodzia.
Tiesiog bendrauju cia, nes zmones kurie yra aplink mane - to nesupranta ir jie del to nekalti, tad siuo metu esu atsiribojusi visai nuo draugu ir man taip geriau. Jie bendrauja, planuuoja vaikucius, sneka apie savo nestumus, nors ir zino, kad as turejau nelaime. Na as ju del to nekaltinu, tiesiog begu nuo to ir tiek.
Man gera cia bendrauti, kai zmones turi tokiu pat problemu, bet nera tikrai teisinga, kad pasaulyje tiek daug tokiu dalyku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 02 01, 10:53)
O del krizes, kai ateis laikas buvusio leliaus gimimo... Man seimos daktare kaip tik ir sake, kad butu geriausia kuo greiciau pastoti, kad butu kuo trumpesnis tarpas tarp pirmo ir antro nestumo ir kad butu minmali tikimybe tokioms krizems. Aisku, cia priklauso nuo moters. As, pvz, labai noriu kuo greiciau pastoti, kad busimas ir buves leliukai taptu kaip vienas... na, nezinau, ar supranti... Kad nesiskirstytu - pirmo netekom, o cia antras, kad tas antras ir butu pirmas...

Suprantu, ką nori pasakyti.
Tik apibūdinsiu, kaip aš suprantu, kas yra pirmas ir kas antras man.
Šiuo momentu tas, kurio netekom, yra pirmas, bet kai lauksimės kitą kartą, tas kitas kartas ir vėl taps pirmu, juk sulauksim tai pirmojo vaikelio.
Tik liūdna štai kas, kai einant vėl apžiūrai ar tyrimams, kai paklaus, kelintas nėštumas, teks pasakyti „antras“, nors pirmojo vaikelio nėra. Tokia nemaloni tiesa.

Aš tai nenoriu, kad šis nėštumas išsitrintų, lyg jo nebuvo. Tačiau vaikas, kuris gims, ir bus man pirmas. Tiesiog vadinsiu taip: du nėštumai, vaikas- vienas ir pirmas.

QUOTE(Linaute @ 2006 02 01, 11:10)
Tiesiog bendrauju cia, nes zmones kurie yra aplink mane - to nesupranta ir jie del to nekalti, tad siuo metu esu atsiribojusi visai nuo draugu ir man taip geriau. Jie bendrauja, planuuoja vaikucius, sneka apie savo nestumus, nors ir zino, kad as turejau nelaime. Na as ju del to nekaltinu, tiesiog begu nuo to ir tiek.
Man gera cia bendrauti, kai zmones turi tokiu pat problemu, bet nera tikrai teisinga, kad pasaulyje tiek daug tokiu dalyku verysad.gif

Kitas dalykas, kad tos, kurios to nepatyrė, iki galo mūsų nesupras. O ypač jau auginančios vaikus. Jos kalba protu suvokiamus dalykus, užjaučia, bet neįsivaizduoja viso to košmaro, ką išgyvenome mes. Tos spengiančios tuštumos, išdraskymo jausmo, kai tampi it tuščias indas, bevertis ir apvogtas.
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 02 01, 13:10)

Mano "drauges", su kuriom bendraujam nuo mokyklos laiku jokio komentaro neparase i mano meila (nes jos Vilniuj, o as - kaune ir daznai susimeilinam)... Likau be zodziu... Kolektyvas reagavo niekaip... na... gal tiesiog nenori listi, nes bijo, kad man skaudu... g.gif
Didziausia stiprybe buvo mano vyras, abieju tevai, sesuo... Ir dar viena vyro giminaite, su kuria siaip labai mazai bendraujam, bet ji labai nuosirdziai paskambina keliskart i savaite... wub.gif
Aciu Dievui, atradau si kampeli... friends.gif

QUOTE(Busta @ 2006 02 01, 13:32)
Suprantu, ką nori pasakyti.
Tik apibūdinsiu, kaip aš suprantu, kas yra pirmas ir kas antras man.
Šiuo momentu tas, kurio netekom, yra pirmas, bet kai lauksimės kitą kartą, tas kitas kartas ir vėl taps pirmu, juk sulauksim tai pirmojo vaikelio.
Tik liūdna štai kas, kai einant vėl apžiūrai ar tyrimams, kai paklaus, kelintas nėštumas, teks pasakyti „antras“, nors pirmojo vaikelio nėra. Tokia nemaloni tiesa.

Aš tai nenoriu, kad šis nėštumas išsitrintų, lyg jo nebuvo. Tačiau vaikas, kuris gims, ir bus man pirmas. Tiesiog vadinsiu taip: du nėštumai, vaikas- vienas ir pirmas.
Kitas dalykas, kad tos, kurios to nepatyrė, iki galo mūsų nesupras. O ypač jau auginančios vaikus. Jos kalba protu suvokiamus dalykus, užjaučia, bet neįsivaizduoja viso to košmaro, ką išgyvenome mes. Tos spengiančios tuštumos, išdraskymo jausmo, kai tampi it tuščias indas, bevertis ir apvogtas.

Bet as kalbu, kad kai greiciau pastoji, savotiskai uzmirsti, kad buvo dar ir pirmas nestumas... na... neuzmirsti, bet juos gali sutapatint kaip viena, nes laiko skirtumas, tarkim, keletas menesiu...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 02 01, 12:52)
Bet as kalbu, kad kai greiciau pastoji, savotiskai uzmirsti, kad buvo dar ir pirmas nestumas... na... neuzmirsti, bet juos gali sutapatint kaip viena, nes laiko skirtumas, tarkim, keletas menesiu...

Vat man irgi toks jausmas, kad "dabar" yra kažkokia sakykim pertrauka mano "nėštumo" blush2.gif Lyg pirmas prasidėjo, nutrūko, o antras bus kaip ir tesinys... vat jau tuoj tuoj ir pertrauka pasibaigs ir aš "toliau" būsiu nėščia wub.gif
Nelabai esu tikra, ar kas supras, ką čia susvaigau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 02 01, 12:52)

Viskas aišku, aš tik apibūdinau, kaip suprantu pirmą ir antrą nėštumus.
Sunkoka psichologiškai pereiti iš domėjimosi nėštukiniais reikalais prie tokių kaip dabar. Bet kuo daugiau žinosi, tuo geriau.
Atsigausi ir tikrai apmažės tų baimių. Dirbk su savim, stenkis nesijaudinti ir negalvoti,kad gali nepasisekti vėl pastoti ar išnešioti. Nes baimės blokuoja ir apsunkina ir patį nėštumą, nes kai per daug išsiskiria stresinių hormonų, pradeda stipriai susitraukinėti gimdos raumenys ir bėda netoli. Taip kad ir nuo tavo dvasinės būsenos daug priklauso.
Tiesiog rūpinkis savim, gerk folinę rūgštį, vit. E, ieškok atpalaiduojančios veiklos, užsikrauk kažkiek darbais, kad neturėtum laiko savęs gailėtis ir save analizuoti.
Be abejo, kad viskas bus gerai. Būsim dar arbūziukės biggrin.gif
Kas buvo, pražuvo. Laukia nauja ateitis nestuke.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 01, 15:26)
Vat man irgi toks jausmas, kad "dabar" yra kažkokia sakykim pertrauka mano "nėštumo" blush2.gif  Lyg pirmas prasidėjo, nutrūko, o antras bus kaip ir tesinys... vat jau tuoj tuoj ir pertrauka pasibaigs ir aš "toliau" būsiu nėščia wub.gif

drinks_cheers.gif va, ka as ir turejau omeny thumbup.gif Tik ta "pertrauka" geriau butu kad neuzsitestu... Man kaip tik panasiai ir seimos daktare aiskino, ir as pati lygiai ta pati galvojau...

O va, viena drauge mano sake, kad ji bent jau dabar galvoja, kad jei jai taip butu, tai tikrai nenoretu greitai pastoti vel...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 01, 13:26)
Vat man irgi toks jausmas, kad "dabar" yra kažkokia sakykim pertrauka mano "nėštumo" blush2.gif  Lyg pirmas prasidėjo, nutrūko, o antras bus kaip ir tesinys... vat jau tuoj tuoj ir pertrauka pasibaigs ir aš "toliau" būsiu nėščia wub.gif

Suprantam suprantam mirksiukas.gif Tarkim, kad išėjom atostogų nuo nėštumo biggrin.gif
Atsakyti