Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(Busta @ 2006 02 24, 16:59)
Abrazija yra visiškai nebaisi procedūra. Tik tiek, kad sukelia širdies skausmą (ne tiesiogine prasme, aišku).
Pati procedūra trunka apie 15-20 minučių. Savo kojytėmis nueini į operacinę, ten tau suleidžia narkozę į veną, narkozė būna pilna (tai labai gerai, nes nei jauti, nei matai). Atsijungi, o pabundi jau po visko. Abrazija daroma gulint ant stalo, o kojos būna kaip ginekologinėje kėdėje. Prabundama paprastai operacinėje. Iš jos į palatą arba parveža, arba pareini savo kojomis (taip taip).tarp kojų įspraudžia tau medžiaginę palą (bet ne visur, kiek girdėjau). Reikia pasiimti paketų, nes kraujuojama po jos. Iš ligoninės gali paleisti ir tą pačią dieną, gali ir palaikyti kelias dienas, priklausomai, kaip jautiesi, ar karščiuoji ir pan. dar paprastai duoda antibiotikų, kad nebūtų infekcijos. Skaudėti neskauda, aišku, yra nemalonu ir kraujuoji. Kitą dieną dar apžiūri kėdėje (jei likai ligoninėje). Paskui rekomenduojama 10 dienų po abrazijos ateiti pasitikrinti pas gydytoją, ar viskas tvarkoje.
Po to nerekomenduojama mylėtis apie tris savaites, saugotis peršalimų, infekcijų, nes gimdos kaklelis yra dar atviras ir gali patekti lengvai užkratas.
Jei pajustum paskui karščiavimą, turėtum temperatūros, būtų pūlingos išskyros, skausmas, būtinai reikia kreiptis į gydytoją, nes tai gali reikšti uždegimą.

O pačios abrazijos metu yra pašalinamos liekanos ir išgramdoma gimdos ertmė, jos metu išplečiamas gimdos kaklelis.

Pinigų nedaviau, nors draugė bambėjo, kad duočiau. Nemanau, kad dėl to prasčiau atliko savo darbą. Tik padėkojau.  ax.gif

aciu Busta uz info
Man itaria nesivystanti nestuma ir tik yra 1%,kad ten kazkas yra.Buvo gausus kraujavimas.Tad domiuosi kas manes laukia.........galvoju gal privaciai,kad isvengti tu siaubingu ligoniniu....
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2006 02 24, 16:30)
aciu Busta uz info
Man itaria nesivystanti nestuma ir tik yra 1%,kad ten kazkas yra.Buvo gausus kraujavimas.Tad domiuosi kas manes laukia.........galvoju gal privaciai,kad isvengti tu siaubingu ligoniniu....

o kokiam tu mieste? Kaune rekomenduočiau Mažylį, nėra konvejerio, geros palatos, rūpinasi, skaniai maitina thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 02 24, 18:52)
o kokiam tu mieste? Kaune rekomenduočiau Mažylį, nėra konvejerio, geros palatos, rūpinasi, skaniai maitina thumbup.gif

Na as Vilniuje gyvenu.tikiuosi pavyks susirasti privatu kabinetuka.
Nezinau kaip kitom,bet man kaip labai blogai norisi demesio,protingo patarimo kad rupintusi.O ligoninej to nera(jei neturi pazystamu),tiesiog esi eilinis issigandes,pasimetes zmogeliukas....
Atsakyti
Sveikos bendro likimo mergaitės,
Penktadienį ir aš apturėjau tą pačią procedūrą.. Stengiuos iūrėt į prieky ir man neramu, kad kitą kart taip neatsitiktų. Ar yra čia mergaičių, kurios po abrazijos jau pastojo ir sėkmingai nešioja savo mažylius dabar? Laukiu kol preais bent 3 men. ir vėl pulsiu bandyt pastot, o kai pagalvoju, kad po trijų mėn jau galėjau į dekretines atostogas eit tai net silpna pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Lacoste @ 2006 02 28, 11:41)
Sveikos bendro likimo mergaitės,
Penktadienį ir aš apturėjau tą pačią procedūrą.. Stengiuos iūrėt į prieky ir man neramu, kad kitą kart taip neatsitiktų. Ar yra čia mergaičių, kurios po abrazijos jau pastojo ir sėkmingai nešioja savo mažylius dabar? Laukiu kol preais bent 3 men. ir vėl pulsiu bandyt pastot, o kai pagalvoju, kad po trijų mėn jau galėjau į dekretines atostogas eit tai net silpna pasidaro.

Tikrai yra, užsuk pas atidėjusias planavimą ir pamatysi, kad jau turim ir nėštukių, ir mamyčių thumbup.gif MES CIA

taip kad drąsiau,drambly mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien man padare abrazija,ligoninej gulejau tik 4val.jauciausi gerai todel greitai isleido,labai gaila,kad nepavyko susilaukti man leliuko,bet tikiu,kad mano sunu tures broliuka arba sesute.
Tikrai labai nuosirdziai daktare liepe su kitu nestumu neskubeti, palaukti maziausiai 6 menesius ir pastoti siltu metu laiku-kaip maziausia visokiu virusu,nes butent mano nestumui pakenke infekcija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2006 02 28, 16:22)
Siandien man padare abrazija,ligoninej gulejau tik 4val.jauciausi gerai todel greitai isleido,labai gaila,kad nepavyko susilaukti man leliuko,bet tikiu,kad mano sunu tures broliuka arba sesute.
Tikrai labai nuosirdziai daktare liepe su kitu nestumu neskubeti, palaukti maziausiai 6 menesius ir pastoti siltu metu laiku-kaip maziausia visokiu virusu,nes butent mano nestumui pakenke infekcija verysad.gif

labai nuosirdziai uzjauciu verysad.gif pati tai esu patyrusi...
Tikiu, ir linkiu, kad kuo greiciau atsigautum wub.gif
Atsakyti
Brenda mama, užjaučiu tave... user posted image
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2006 02 28, 18:22)

O kiek tavo nestumas buvo??? Ir is kur tau pasake kad infekcija paveike tavo nestuma???? Ka jie dar ekokius tyrimus????
Man taip pat sake, kad del to greiciausiai, nes siandien gavau tytimu atsakyma del chromosomu, tai viskas pas mane su vyru normliai.... Tai mano, kad del to, nes prie tai irgi pas genetikus begale tyrimu daremes, tai visi geri... Jau apie metus viska tyriuosi, tai greiciausiai viskas del infekcijos.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 03 01, 13:52)
O kiek tavo nestumas buvo??? Ir is kur tau pasake kad infekcija paveike tavo nestuma???? Ka jie dar ekokius tyrimus????
Man taip pat sake, kad del to greiciausiai, nes siandien gavau tytimu atsakyma del chromosomu, tai viskas pas mane su vyru normliai.... Tai mano, kad del to, nes prie tai irgi pas genetikus begale tyrimu daremes, tai visi geri... Jau apie metus viska tyriuosi, tai greiciausiai viskas del infekcijos.... verysad.gif

Mano nestumas buvo 6 sav.(is Egipto parsivezm labai su vyru dziaugemes,pavykusiom atostogom) rytoj bus savaite,kaip man padare abrazija ir turetu jau buti tikslesni tyrimu rezultatai,tikiuosi suzinosiu del ko nepavyko isnesioti vaikelio.
Jau penkta savaite metesi nuo gemalines pusleles atsisluoksniavimas, truko hormonu kurie palaiko nestuma,be to buvau labai stipriai pesisaldzius(kaip nezinojau,kad laukiuosi per pirmas sav.)o galbut buvo koks genetinis apsigimimas,net nezinau ir ka galvot kodel nepavyko susilaukti leliuko,tikiuosi rytoj kaip paskambinsiu daktarei viska suzinosiu.
Dabar tai labiausiai bijau,kad netektu dar kada gyvenime patirti tokio skausmo,ne ne fizinio,labai skauda sirdute,labai norejau vaikucio,kartais net pagalvoju o gal butu buvus mergyte.....
Atsakyti
Labai labai Tave del to uzjauciu...
Manes visas sitas greiciausiai dar tik laukia, nes siuo metu sprendziasi musu likimas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Džela* @ 2006 03 28, 22:03)
Labai labai Tave del to uzjauciu...
Manes visas sitas greiciausiai dar tik laukia, nes siuo metu sprendziasi musu likimas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

console.gif
Atsakyti