Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(vilmutev @ 2007 05 13, 17:49)
Man menesines (turbut) buvo po 5 dienu po abrazijos. Gydytoja sake, kad tai normalu. Nors as jau nesusigaudau ar ten menesines buvo ar siaip gausiai kraujuot pradejau...
Man taip pat patare laukti ne maziau kaip 3 menesius.
Labai noriu leliuko, bet nezinau  kaip isdrisiu planuoti - baisu dar karta patirti toki kosmara. Iki siol jauciu kazkokia tustuma, o liudesys nemazeja...  verysad.gif

Sorry...nepaskaiciau iki galo...suprantu tave Vilmutev ...lygiai taip pat jauciuos, baisu dar karta planuoti ir ta pati isgyventi...nors liudesys jau praejes, galvoju taip turejo buti ....
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2007 05 15, 11:09)
Labas, smile.gif

Man abrazija dare sausio vidury. Jau 4 men. praejo..kaip ir galetume pradeti...BET MAN LABAI LABAI BAISU.
Gal kas susidure su tokia baime ir kaip ja iveikti? .. .. jei dar karta taip atsitiktu....

Labas. Ta baimė yra, bet kartu tai man norisi kuo greičiau vėl tapti nestuke.gif , tai manau kad noras nugalės baimę. Tačiau man dar reikia nors 1 mėn. palaukti. Kaip bus po to nežinau. Linkiu nugalėti savo baimes ir tvirtai sau pasakyti, kad šį kartą taip neatsitiks. Juk ta baimį tikrai nepadės, o tik trukdys. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 12, 18:45)
O tai kiek laiko jis pataria laukti?

As pasikartosiu, kaip ROLA man irgi taip sake kad kuo greiciau tuo geriau. tik patare pirmu menesiniu sulaukti ir vel bandyti. Nes jis man sake , kad tas puse metu laukimas jau atgyventa ir kad tai bobuciu pasakos.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 05 15, 13:46)
As pasikartosiu, kaip ROLA man irgi taip sake kad kuo greiciau tuo geriau. tik patare pirmu menesiniu sulaukti ir vel bandyti. Nes jis man sake , kad tas puse metu laukimas  jau atgyventa ir kad tai bobuciu pasakos.

Na man tai pusę metų neliepė laukti, bet patarė apie 2 mėn. pasisaugoti. Po apžiūros paaiškėjo kad viskas gerai, jokių uždegimų, skausmų, tereikia sulaukti pirmų mmm, o tada vėl bandyti ir stengtis atmesti visas blogas mintis.
Atsakyti
[quote=viliuosi,2007 05 15, 14:17]
Labas. Ta baimė yra, bet kartu tai man norisi kuo greičiau vėl tapti nestuke.gif , tai manau kad noras nugalės baimę.

Kai rinkausi klinika, kur ruosiausi priziureti nestuma- labai nustebino, kad pirma trimestra siule dvi vaginalines echoskopijas. Man atrode tai nereikalinga procedura. Bet dabar, kai vel pasikviesim mazyli, turbut kas menesi tikrinsiuosi. ax.gif
O del baimes. Tikrai bijau tokios pat situacijos. Praeita savaite gavau atsakyma is genetioks centro - vaikelio mirties priezastis visiskai neaiski - jokios patologijos nerasta. schmoll.gif
Turbut reikia neprarasti vilties, kad kita karta viskas bus gerai...
Drasinu visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=vilmutev,2007 05 15, 20:30]
[quote=viliuosi,2007 05 15, 14:17]
Labas. Ta baimė yra, bet kartu tai man norisi kuo greičiau vėl tapti nestuke.gif , tai manau kad noras nugalės baimę.

Kai rinkausi klinika, kur ruosiausi priziureti nestuma- labai nustebino, kad pirma trimestra siule dvi vaginalines echoskopijas. Man atrode tai nereikalinga procedura. Bet dabar, kai vel pasikviesim mazyli, turbut kas menesi tikrinsiuosi. ax.gif
O del baimes. Tikrai bijau tokios pat situacijos. Praeita savaite gavau atsakyma is genetioks centro - vaikelio mirties priezastis visiskai neaiski - jokios patologijos nerasta. schmoll.gif
Turbut reikia neprarasti vilties, kad kita karta viskas bus gerai...
Drasinu visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
Na man ginius sakė ir tą patį, natūrali gamtos atranka, kitą kartą stebėsim dažniau ir t.t. Manau kad ir pati norėsiu kad echo pasižiūrėtų dažniau nei priklauso. Manau taip galima ramybę nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 15, 22:25)
Na man ginius sakė ir tą patį, natūrali gamtos atranka, kitą kartą stebėsim dažniau ir t.t. Manau kad ir pati norėsiu kad echo pasižiūrėtų dažniau nei priklauso. Manau taip galima ramybę nusipirkti.

Turbut taip turejo buti... verysad.gif
PO to ivykio as is viso pasijauciau tokia nesaugi. Jei taip lauktas vaikelis mire, tai neaisku ko is viso galima tiketis is gyvenimo.
Turbut man kazkas panasaus i pogimdyvine depresija uzejo g.gif Tai zliumbiu, nes liudna, tai rekiu ant vaiku, nes visai nesusivaldau... ( o kaip kitoms?)
Gerai dar, kad yra kur issikalbeti smile.gif .(vyro, labai nenoriu kankinti,nes ir jis nuliudes)
Atsakyti
QUOTE(vilmutev @ 2007 05 16, 09:57)
o kaip kitoms?

kitoms panašiai. man jau kriokimo etapas praėjo. dabar tiesiog bijau.
Atsakyti
QUOTE(vilmutev @ 2007 05 16, 09:57)
Turbut taip turejo buti...  verysad.gif
PO to ivykio as is viso pasijauciau tokia nesaugi. Jei  taip lauktas vaikelis  mire, tai neaisku ko is viso galima tiketis is gyvenimo. 
Turbut man kazkas panasaus i pogimdyvine depresija uzejo g.gif  Tai  zliumbiu, nes liudna, tai rekiu ant vaiku, nes visai nesusivaldau...  ( o kaip kitoms?)
Gerai dar, kad yra  kur issikalbeti  smile.gif .(vyro,  labai nenoriu kankinti,nes ir jis nuliudes)

Aš tai irgi dar dažnai cray.gif Dar ir dabar negaliu be graudulio žiūrėti į besilaukiančias, kad nepagalvočiau kad aš dabar būčiau nnn sav besilaukianti. Atsiminus su kokiu džiaugsmu sutikome tą žinią ir kokia laiminga buvau vėl cray.gif dar tiek gyvenime nesu verkusi kaip po to kai sužinojau kad mano leliukas nesivysto. Juk laukiau visai kitokių žinių. Bet dabar vis sakau sau kad reikia liautis, kad kitas kartas bus laimingas. Tai va tikriausiai mes visos per tą patį turim pereiti. Turi laiko praeiti kol atsigauni.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 16, 12:44)
Aš tai irgi dar dažnai  cray.gif  Dar ir dabar negaliu be graudulio žiūrėti į besilaukiančias, kad nepagalvočiau kad aš dabar būčiau nnn sav besilaukianti. Atsiminus su kokiu džiaugsmu sutikome tą žinią ir kokia laiminga buvau vėl  cray.gif dar tiek gyvenime nesu verkusi kaip po to kai sužinojau kad mano leliukas nesivysto. Juk laukiau visai kitokių žinių.  Bet dabar vis sakau sau kad reikia liautis, kad kitas kartas bus laimingas. Tai va tikriausiai mes visos per tą patį turim pereiti. Turi laiko praeiti kol atsigauni.

As irgi negaliu ramiai pro nestuke.gif praeiti - akyse kaupiasi asaros. O skaudziausia kai gimnes pasake - o ko jums verkti jau ir taip 3 vaikai (atseit jus ir taip nenormalus, kad tiek turit ir dar vieno norit). Dave suprasti, jog visai neblogai, kad taip atsitiko.
Aisku, maziau reikia kreipti demesio i aplinkiniu kalbas, bet ne visada iseina...

Turbut iki galo atsigausim, kai jau turesim kita leliuka.
Kitas kartas tikrai bus laimigas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutev @ 2007 05 16, 16:42)
As irgi negaliu ramiai pro  nestuke.gif  praeiti - akyse kaupiasi asaros. O skaudziausia kai gimnes pasake - o ko jums verkti  jau ir taip 3 vaikai (atseit jus ir taip nenormalus, kad tiek turit ir dar vieno norit). Dave suprasti, jog visai neblogai, kad taip atsitiko.
Aisku, maziau reikia kreipti demesio i aplinkiniu kalbas, bet ne visada iseina...

Turbut iki galo atsigausim, kai  jau turesim kita leliuka.
Kitas kartas tikrai bus laimigas 4u.gif

Aš irgi manau kad nereikia kreipti dėmesį į kitus. O dėl atsigavimo tai turbūt, kad kai jau bus tas laukiamas vaikelis, tada gal jau lengviau bus. O dėl to kad jums jau 3 vaikų užtenka, tai manau kad taip gali pasakyti tik tas kas to nepatyrė. O kas patyrė laukiamo vaikelio praradimą, niekada taip nepasakys. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 16, 19:40)
O kas patyrė laukiamo vaikelio praradimą, niekada taip nepasakys. Sėkmės  4u.gif

As anksciau tikrai nesupratau kaip baisu prarasti laukiama vaikeli, kuri jau spejai pamilti, apie kuri svajojai. verysad.gif
Taciau galvoju, kad dabar galesim tikrai suprasti ir paguosti kitas del to liudincias. Dar vienas teigiamas dalykas - zinosim, kaip reikia elgis su zmogum, kuriam is tiesu reikia paguodos ir palaikymo (is asmenines patirties tai pat zinosim kaip elgtis ir kalbeti nereikia). Daugiau teigiamybiu kolkas nesugalvoju...

P.S. Labai grazus avataras. As irgi viliuosi, kad viskas galu gale bus gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti