Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų proginių šukuosenų nuotraukos

Niu jau nevarykit taip cool.gif vijoleta20 idetos sukuosenos visai dailios, tik labiausiai vaizda gadina riuzavos rozytes, kurios suaugusiai moteriai ,mano nuomone, visai netinka.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 26, 12:20)
drinks_cheers.gif
Man irgi baisos ,netik ,kad beskonybe,bet sakyciau senamidksa beskonybe, ir labai provincija atsiduoda.
turbut tokiu sukuosenu savininkes ir namus puosia Palangos gatvese pirktais pavaieklsiukais su saulelydziais.

Tai kas, kad senamadiska.. O gal merginai patinka ir ji jauciasi grazi su tokia sukuosena... Nebutinai gi db visoms darytis kuodukus, kurie db labai madingi...
Atsakyti
QUOTE(IndruteUK @ 2009 10 01, 20:24)
Tai kas, kad senamadiska.. O gal merginai patinka ir ji jauciasi grazi su tokia sukuosena... Nebutinai gi db visoms darytis kuodukus, kurie db labai madingi...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz blogus ir gerus komentarus, visu pirma sita provinciale sias sukuosenas daresi kai kurias pries 4;5 metus todel man tada dar buvo grazu., nesvarbu, kad ir dabar dar atsiduodu provincija, db renkuosi dazniau palaidus plaukus, o ne tortus ar banchukinus biggrin.gif

labai butu miela ir malonu, kad miestietes pasidalintu savo groziais wub.gif tema ir yra labiau tam akiu ganymui, o ne tusciam, sausam kalbejimui. istikruju lb idomu kaip puosiates jus eidamos pvz, kad ir i vestuves, ar koki jubilieju ir t.t.

tikrai, mergytes, dekit foto ir nebijokit kritikos, juk esam ne doleriai, kad visiems patiktume, visada, visur atsiras kam neitiksim, juk gyvenam ne del kitu, o del saves. Tikiuosi supratot teisingai ir lauksim daugiau foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 03 spalio 2009 - 07:51
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 23:34)
va suradau ir as biggrin.gif isleistuvine, daryta pries 2 metus. Dabar ziuriu, nesidaryciau  schmoll.gif
user posted image

O man ta spalva tai visai nieko, ir manau turėjo tikrai tikti šiai panelei:)
Atsakyti
Cia mano sukuosena is trumpu plauku cool.gif

user posted image

user posted image

Cia deti dirbtiniai iki uzupakalio biggrin.gif

user posted image

Cia garbanos mano 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 10 03, 12:00)
Cia mano sukuosena is trumpu plauku  cool.gif

user posted image

user posted image

Cia deti dirbtiniai iki uzupakalio  biggrin.gif

user posted image

Cia garbanos mano  4u.gif

user posted image

user posted image

Pirma labai miela sukuosenytė 4u.gif tik tie blizgučiai nelabai man prie širdies būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditė:} @ 2009 10 03, 09:59)
O man ta spalva tai visai nieko, ir manau turėjo tikrai tikti šiai panelei:)

ir man atrodo si ryski spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 26, 14:20)
Man irgi baisos ,netik ,kad beskonybe,bet sakyciau senamidksa beskonybe, ir labai provincija atsiduoda.
turbut tokiu sukuosenu savininkes ir namus puosia Palangos gatvese pirktais pavaieklsiukais su saulelydziais.

O man va tokios burbekles primena sena lietuviska kaimo pensininke blink.gif
Svarbu kad tinka zmogui ir patinka
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 10 03, 08:50)
nebijokit kritikos, juk esam ne doleriai, kad visiems patiktume, visada, visur atsiras kam neitiksim, juk gyvenam ne del kitu, o del saves.

Labai teisingi žodžiai, man labai patiko sulyginimas su doleriais! Super!
Atsakyti
[quote=Rykute,2009 10 03, 12:00]
Cia mano sukuosena is trumpu plauku cool.gif

Cia garbanos mano 4u.gif

user posted image
l.graziai atrodo! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 03 spalio 2009 - 19:59
QUOTE(Rykute @ 2009 10 03, 12:00)
Cia mano sukuosena is trumpu plauku  cool.gif

user posted image

user posted image

Cia deti dirbtiniai iki uzupakalio  biggrin.gif

user posted image

Cia garbanos mano  4u.gif

user posted image

Nepikite, bet nematau cia sukuosenos, vieni blizguciai!!! Nea!
user posted image

Atsakyti