Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų proginių šukuosenų nuotraukos

QUOTE(amber123 @ 2009 10 03, 17:10)
O man va tokios burbekles primena sena lietuviska kaimo pensininke  blink.gif
Svarbu kad tinka zmogui ir patinka

o tai kad visai netinka biggrin.gif
Jei idejo nuotraukas vadinasi nori komentaru,tai as ir daviau to ko zmogus nori smile.gif
O nuomones turejimas provincialumu niekada nebuvo ir nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 04, 10:30)

Gerai gerai baigiam drinks_cheers.gif kartais galima savo nuomone ir svelnesniais zodziai isreikst smile.gif
Rykute, plaukuciai super atrodo 4u.gif man labai graziai kur su Martinaciu toj foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 03, 21:09)

Jusu komentaras po sukuosena kurioje nera nei vieno blizgucio tik sonas ispintas ir mano natural garbanos sutvirtintos blink.gif
Gal norejote rasyti ten kur visas sonas blizgiais papuostas g.gif Tai ir buvo esme, kad sukuosena paprasta, o blizgiai spalvoti kaip mano sijonas vasarinis, rubuose taip pat nebuvo blizgiu ir papuosalu daugiau nebuvo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 10 04, 10:35)
Gerai gerai baigiam  drinks_cheers.gif kartais galima savo nuomone ir svelnesniais zodziai isreikst  smile.gif
Rykute, plaukuciai super atrodo  4u.gif man labai graziai kur su Martinaciu toj foto wub.gif

Aha ta diena pati sau iki siol grazi atrodau, nors jau praejo nemazai m... Jauna buvau biggrin.gif

p.s. Man galite ir astriai sakyti, pykti nematau ko ir kiekviena karta galiu argumentuotai visoms atsakyti. Juk tam ir dedam, kad parodytumem kas mums grazu ir kas ne...

Atsakyti
Rykute tos garbanos tavo kookios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 26, 15:20)
drinks_cheers.gif
Man irgi baisos ,netik ,kad beskonybe,bet sakyciau senamidksa beskonybe, ir labai provincija atsiduoda.
turbut tokiu sukuosenu savininkes ir namus puosia Palangos gatvese pirktais pavaieklsiukais su saulelydziais.

QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 04, 11:30)
o tai kad visai netinka biggrin.gif
Jei idejo nuotraukas vadinasi nori komentaru,tai as ir daviau to ko zmogus nori smile.gif

ir kritika reik moketi issakyti
P.S. nematome tavo sedevru, kad galetume patiketi tuom, ka rasai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2009 10 04, 21:52)
Rykute tos garbanos tavo kookios wub.gif

Aciu, deja jos visada tokios tvarkingos nebuna doh.gif Dazniausiai vienas peisas nutyses, kitas susisukes... biggrin.gif Bet jei pataikau "ant" lietaus tai jau baranku baranka patampu lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
na idejau savo sukuosena, man labai patiko, palaidais ir taip vaikstau kasdiena, nes yra labai trumpi, nugaroje vos keli cm ilgio, ir buvau labai patenkinta ax.gif
http://images52.fotk...IMG_0617-vi.jpg
cia mamai padare tokia, wub.gif atjaunejo gal bent 10m, o plaukai taip pat trumi jos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jussstute: 05 spalio 2009 - 10:34
Justute,jusu sukuosena man butu visai daili,jei ne tie plastmasiniai segtukai doh.gif doh.gif
Atsakyti
cia ne plastmasiniai, o drugeliai is akuciu tokie padaryti, metaline spirale taip isisuka ir niekas neuprato, kaip tie segtukai laikos lotuliukas.gif kazko vistiek norejosi papuosimui, o sis variantas man vis gerenis pasirode uz visas gelytes ir rozytes isegamas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jussstute: 05 spalio 2009 - 11:26
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 26, 14:20)
drinks_cheers.gif
Man irgi baisos ,netik ,kad beskonybe,bet sakyciau senamidksa beskonybe, ir labai provincija atsiduoda.
turbut tokiu sukuosenu savininkes ir namus puosia Palangos gatvese pirktais pavaieklsiukais su saulelydziais.

Pritariu 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
o apie tas "senamadiskas" sukuosenas kur kalbate, mano nuomene kiekvienam pagal veida, pvz man sukelti plaukai graziau atrodo nei palaidi, tai tuomet ir belieka kazka panasaus daryti i tas senovines, beje, jug autore sake, kad sios nuotraukos 4-5m senumo, o tuomet tokios sukuosenos buvo madingos, ir is sukuosenu spresti kuo puosia namus, cia isvis yra NESAMONE nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jussstute: 05 spalio 2009 - 12:48
QUOTE(Rykute @ 2009 10 03, 12:00)
Cia mano sukuosena is trumpu plauku  cool.gif

user posted image

user posted image

Cia deti dirbtiniai iki uzupakalio  biggrin.gif

user posted image

Cia garbanos mano  4u.gif

user posted image

user posted image

Kad ne tik plaukuciai graziai atrodo ir pati esi labai dailute 4u.gif