Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų proginių šukuosenų nuotraukos

bantukas, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
micefee o plauku spALVA LABAI GRAZI ANTOJ FOTO, O APIE MAKIJAZO GROZI wub.gif LABAI DAILU
Papildyta:
smile.gif
QUOTE(micefee @ 2010 01 17, 20:59)
Mano išleistuvių:

user posted image user posted image

OOO KOKS GRAZUS KIRPIMAS
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 18, 15:08)
Mokyklos išleistuvių šukuosena, bet čia po visų ceremonijų, tai plaukai kiek patįsę  4u.gif

O man nepatiko jusu suuosenos, nes kazkaip netvarkingai atrodo, pirma jau issileidus ir tie sagtukai nusvire, o antra toks jausmas, kad tuoj issileis nes neprisegta, palei ausis issipesioje...
Pati jus esat labai daili, bet sukuosena jusu nepuosia, o turetu puosti blush2.gif
Prasau nesupykti uz mano nuomone, gal tiesiog ne mano skonio....
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2010 01 18, 23:10)
ne, ten apie micefee rase...
o jusu antra sukuosena dailiai ziurisi mirksiukas.gif

Kažkaip ne taip pažiūrėjau doh.gif

QUOTE(Rykute @ 2010 01 19, 11:12)
O man nepatiko jusu suuosenos, nes kazkaip netvarkingai atrodo, pirma jau issileidus ir tie sagtukai nusvire, o antra toks jausmas, kad tuoj issileis nes neprisegta, palei ausis issipesioje...
Pati jus esat labai daili, bet sukuosena jusu nepuosia, o turetu puosti  blush2.gif 
Prasau nesupykti uz mano nuomone, gal tiesiog ne mano skonio....

Ačiū už nuomonę, aš ir nesitikiu, kad visiems patiks. Taip, pirma šukuosena jau buvo pasileidusi, kažkaip netvirtai tos špilkos laikėsi. O antra šukuosena man pačiai labai patiko wub.gif Prie ausų pasipešioję, nes lauke buvo labai didelis vėjas, buvom kryžių kalne, tai nieko nuostabaus. Neprisegta, nes ne tokia šukuosena, kad visur segtukus segiot, buvo tvirtai su laku supurkšta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 19, 13:58)
Kažkaip ne taip pažiūrėjau  doh.gif
Ačiū už nuomonę, aš ir nesitikiu, kad visiems patiks. Taip, pirma šukuosena jau buvo pasileidusi, kažkaip netvirtai tos špilkos laikėsi. O antra šukuosena man pačiai labai patiko wub.gif  Prie ausų pasipešioję, nes lauke buvo labai didelis vėjas, buvom kryžių kalne, tai nieko nuostabaus. Neprisegta, nes ne tokia šukuosena, kad visur segtukus segiot, buvo tvirtai su laku supurkšta rolleyes.gif

Na juk butu neidomu jei visi vieno skonio butu biggrin.gif O man va tavo auskarai tai labai patiko antroje foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 19, 19:24)
Na juk butu neidomu jei visi vieno skonio butu  biggrin.gif  O man va tavo auskarai tai labai patiko antroje foto  rolleyes.gif

Tikrai, kad būtų neįdomu biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 20, 17:21)
Ir dar į temą, nebūtų tokia bobiška plaukų spalva, ir be tų peisiukų šonuose, tai pati šukuosena nieko būtų.

O kas yra bobiška spalva? biggrin.gif Šukuosenos esmė ir buvo užriesti sruogas į šonus. wink.gif Jei peisiukų nebūtų, nebūtų ir šukuosenos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 20, 18:18)
Na, man taip neatrodo. O bobiška spalva nes prieš keletą metų visos bobelės su plaukais į raudonumą vaikščiojo. Dabar jau tas bumas aprimęs, bet spalva man vistiek  taip ir pasiliko bobiška

Aš sakau ne kaip atrodo, o kaip yra. wink.gif Nes ten daugiau nieko plaukams nėra daryta. Būtų paprastai išplauta galva ir tiek. O raudona spalva nėra bobiška, yra tik bobiškos raudonai dažytos šukuosenos. Beje, ši nuotrauka daryta prieš 5 metus, tai, vadinasi, tas bobiško raudonumo bumas dar nebuvo prasidėjęs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 20, 17:24)
Aš sakau ne kaip atrodo, o kaip yra. wink.gif Nes ten daugiau nieko plaukams nėra daryta. Būtų paprastai išplauta galva ir tiek. O raudona spalva nėra bobiška, yra tik bobiškos raudonai dažytos šukuosenos. Beje, ši nuotrauka daryta prieš 5 metus, tai, vadinasi, tas bobiško raudonumo bumas dar nebuvo prasidėjęs. biggrin.gif

koks skirtumas prieš kiek metų daryta šukuosena, bet nuotrauką dedat tai dabar, todėl ir vertinu taip kaip atrodo dabar, o ne kaip galėjo atrodyt prieš penkis metus. Tada vadinasi gražiau būtų išplauta galva, ir nieko daugiau nedaryta.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 20, 02:14)

Aciu 4u.gif

Atsiprasom uz oftopic blush2.gif

Ir nepykite taip smarkiai uz tokius niekus bigsmile.gif Geriau dekite sukuosenas drinks_cheers.gif

Mano brolio vestuves, jo zmonos sukuosena 4u.gif

user posted image

Atsakyti
micefee labai graziai plaukai susukuoti , nors rasete , kad seniai buvo daryta, bet labai zaismingai atrodo ir graziai ir dabar thumbup.gif
Rykute brolienes sukuose idomi, bet man nepatinka 4u.gif Jusu idetos nuotraukos man patiko labiau 4u.gif tie blizguciai graziai atrodo, labai sventiskai, juolab, kad tinka prie sijono, gaila nesimato, bet tikiu smile.gif ir ta su ilgais plaukais prisegamais irgi wub.gif
aistuliaa grazi plauku spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 01 20, 22:47)

aistuliaa grazi plauku spalva  thumbup.gif

Čia rimtai? biggrin.gif bigsmile.gif ačiū tada biggrin.gif čia jau ta spalva buvo prieš kelis metus, dabar pasikeistus tongue.gif
Atsakyti