Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų proginių šukuosenų nuotraukos

QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 20, 22:48)
Čia rimtai?  biggrin.gif  bigsmile.gif  ačiū tada biggrin.gif čia jau ta spalva buvo prieš kelis metus, dabar pasikeistus  tongue.gif

taip rimtai drinks_cheers.gif nu ka as galiu padaryti patinka man ryskios plauku spalvos , ypac kai zmogui tinka 4u.gif zinua, kad pasikeitus jau 2 kartus atrodo tongue.gif
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.
Apie sukneles diskutuokit kitame skyrelyje.
Jei turite klausimų nesusijusių su tema, visad galite parašyti AŽ.
Atsakyti
Elektraaa, kokiais dazais dazote plaukus? Ir ar kirpykloje? Grazi spalva:)
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 01 20, 22:47)
micefee  labai graziai plaukai susukuoti , nors rasete , kad seniai buvo daryta, bet labai zaismingai atrodo ir graziai ir dabar  thumbup.gif
Rykute brolienes  sukuose idomi, bet man nepatinka  4u.gif  Jusu idetos nuotraukos man patiko labiau 4u.gif  tie blizguciai graziai atrodo, labai sventiskai, juolab, kad tinka prie sijono, gaila nesimato, bet tikiu smile.gif ir ta su ilgais plaukais prisegamais irgi  wub.gif
aistuliaa grazi plauku spalva  thumbup.gif

Na su brolienes sukuosena cia padarytas sedevras, nes jos istikruju plaukai buvo trumpi (trumpesni nei mano sugarbanoti) ir dar taip ziauriai iskarpyti, kad pamacius kirpeja ja gryzusia savaitei pries vestuves vos aparpolio negavo doh.gif Tad teko pasistengti viska uzslepti, ir ant nugaros tatoo dar paslepti norejosi... O isdraske jos plaukus tai Londone kazkoks sustras meistras, nes ji sugalvojo modeliu pabut lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akela1: 04 kovo 2010 - 20:01
patiko nebent tik vidurine kazkiek,kitos tai ne ne biggrin.gif
Papildyta:
ir dar + tu paneliu soniniu atrodo,kad sukuosenos darytos pas ta pacia kirpeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 03 04, 22:16)
patiko nebent tik vidurine kazkiek,kitos tai ne ne biggrin.gif
Papildyta:
ir dar + tu paneliu soniniu atrodo,kad sukuosenos darytos pas ta pacia kirpeja doh.gif

taip nera, bet ka jau padarysi, kad taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akela1 @ 2010 03 04, 20:00)
sveikutes  mirksiukas.gif

graziasia sukuosena vidurines, abi krastines net labai negrazios, ypac ta des.pusej su ilgais ilgais plaukais.. blink.gif man grazu ilgi plaukai, bet kai per ilgi tai jau tinka pasakymas "kas per daug, tas nesveika".. nepykit, cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Vidurinė šukuosena graži, bet tos iš kraštų.... g.gif
Man ypač ta iš dešinės nepatiko, jei čia jos tikri natūralūs plaukai, tai tikrai buvo galima kažką gražaus iš tokių plaukų padaryt, o ne vien "gariūnines" garbanas pasileist ir juodvarnio spalva nusidažyt - beskoniška ir fufeliška... schmoll.gif Gaila, kai mergina turinti tokius nuostabius nuosavus plaukus, pasidaro su jais tooookią chaltūrą doh.gif
Atsakyti
Man ir graži tik vidurinė šukuosena, o tokio tipo šukuosenų kaip šoninių merginų, tai nesuprantu... Gal prieš 10-15 metų butu buvę nieko, o dabar tikra atgyvena...
Atsakyti
Man is visu normaliausia vidurine, o abi sonines tai visiskai nepatinka blush2.gif

Ir dar dabar susimasciau, kad kirpejai darant garbanu imitacijas, tikriausiai svarbiausia jas padaryti kuo naturalesnes.
Atsakyti
kad ten tu soniniu merginu kirpciai atrodo lyg riebaluoti,kirpejos nmanau neturetu tokio efekto sukurti 4u.gif jei man tokia sukuosena padarytu,grizusi namo tikrai issiplauciau galva schmoll.gif
Atsakyti