Sveikos, man pirmasis menuo, kaip naudoju Qlaira tabletes, is pradziu buvau skeptiskai nusiteikusi, nes tai pirmosios mano KT, kurias vartoju, tad ir pozymius visus seku labai atidziai. Pliusai tai, kad is tikruju labai palengvina pms, mane tiesiog vargindavo tas issiputes pilvas, del hormonu audru nevaldomas apetitas ir pan... o dabar jauciuosi labai rami.. tai tikrai sutvarke... minusas, na nesakyciau kad minuas, bet tiesiog naujas pojutis organizmui tai, kad mano ciklas trumpesnis, o dabar kai jis pailgerjo, tai organizmas gana idomiai jauciasi, lyg ir turetu prasideti menstruacijos, bet ju dar nera... krutine tik siek tiek jautrsene, bet dideliu sunkumu nesusiduriu..
taip pat pire siu tableciu amn daktare israse vitaminu, papildu, kad organizmas isisavintu lengviau ir sumazintu galima pasalini poveiki... pagalvojau, kad tiesiog butu labai naudinga pagerti vitaminus, nes jus tikrai senai be vartojau... nezinau, tikriausiai galima pritaikyti ir kitus, bet daktare rekomendavo VItakur... paskaiciau, tai tikrai tokie moteriski cvitaminai, pagrinde groziui ir oraganizmo gerai veiklai, ten nakvisu aliejus ir pan... patinka abieju situ vaistuku poveikis, tikria jauciuosi zymiai geriau...