Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios KT Qlaira

Sveikutės, skaitau ir galvoju, ar man tiktų šitos KT. Anksčiau bandžiau Logestą ir Yaryną. Buvo šalutinis poveikis: kairės rankos skausmas ir dusulys krutinėje. Vakarais trukdavo oro. Ar niekam taip nėra buvę?
Atsakyti
QUOTE(irenateresa @ 2009 12 10, 19:22)
Sveikutės, skaitau ir galvoju, ar man tiktų šitos KT. Anksčiau bandžiau Logestą ir Yaryną. Buvo šalutinis poveikis: kairės rankos skausmas ir dusulys krutinėje. Vakarais trukdavo oro. Ar niekam taip nėra buvę?



Na aš anksčiau naudojau yarina. Bet man ir ten jokio pašalinio poveikio nebuvo.
O šeip juk geriausia su savo gydytoja pasitart mirksiukas.gif
Atsakyti
Juokingiausia tai, kad prieš nėštumus pusė metų gėriau Logestą ir nebuvo jokio šalutinio poveikio. Viskas buvo super. Kadangi turėjau du cezarius ir buvo hormonų veiklos sutrikimas liepė gerti kontraceptikus. Pradėjau gerti ir prasidėjo šalutinis poveikis. Teko viską mesti. Dabar po poros metų vėl noriu pabandyti. Daktarė išrašė tuos pačius naujausius ir liepė bandyti. Nusipirksiu ir bandysiu.
Atsakyti

Pradėjau naują pakuotę, o mėnesinių nėr unsure.gif Rašo ten, kad jos gali prasidėt pradėjus gert naują pakuotį, bet kažkaip mane neramina.
Atsakyti
as pavyzdziui vartoju Qklaira pirma menesi ir galvojau, kad nusoksiu nuo proto. labai prisidejo prie nuotaikos svyravimo, krutine pasidare kaip balionai, atsirado daug duju pilve, papilnejau. schmoll.gif anksciau vartojau jeanine. tai ir oda susitvarke ir plaukuotumas sumazejo, o nuo situ ne tik nesumazejo, bet ir padidejo nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

Geriu ir as Qlaira. Bet va jau dvi savaites kaip geriu antraja pakuote ir vis dar nesusergu g.gif

gal kam taip buvo?

labai nerimauju ir nezinau ka daryti
Atsakyti
man tai menesines prasidejo po keliu valandu isgerus 27 tablete, bet skirtingai ji turbut suveikia...
Atsakyti
Ir man daktarė liepė pabandyti tas naturalias KT. Jau sugėriau 2 tab. Po pirmos tabletės savijauta tikrai buvo prasta, o po antros jau lyg geriau. Šiandien gersiu trečią ir žiūrėsiu kokia bus reakcija. Labiausiai bijau , kad neprasidėtų dusulys, ir kad neskaudėtų širdies, tai teks nutraukti.
Atsakyti
na ir 26-27 diena siek tiek tepliojo

tai cia tos vadinamos menesines? g.gif

nelabai dar susigaudau nes tai mano pirmosios KT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(suza @ 2009 12 22, 23:39)
na ir 26-27 diena siek tiek tepliojo

tai cia tos vadinamos menesines?  g.gif

nelabai dar susigaudau nes tai mano pirmosios KT  rolleyes.gif

Is tiesu tai tikrai menesines - vos vos tepliojo, o tik i gala pokelio ( gal 23 d.) siek tiek daugiau. Bet as irgi vis abejojau, ar tai jau tikrai menesines.
Atsakyti
Sveikutes paneles. As irgi pries pora savaiciu pradejau vartoti Qlaira. Man viskas lyg ir gerai, tik vidury ciklo truputi tepliojo... g.gif Bet siaip jokio kito salutinio poveikio nera, niekas neskauda, krutine nepadidejo. Gydytoja israse, nes pradeda vystytis endometrioze, pas mane padidejes hormonu kiekis, sake, kad KT turetu subalansuoti, dar del sutrikusiu hormonu nesenai isoperavo fibroadenoma, o Qlaira tabletes naturaliausios tai ir paskyre bandyt gerti puse metu. Kita iseitis nuo visu ligu lialiukas nestuke.gif bet as dar nepasiruosus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eidija: 23 gruodžio 2009 - 07:03
QUOTE(Eidija @ 2009 12 23, 08:01)
Sveikutes paneles. As irgi pries pora savaiciu pradejau vartoti Qlaira. Man viskas lyg ir gerai, tik vidury ciklo truputi tepliojo...  g.gif Bet siaip jokio kito salutinio poveikio nera, niekas neskauda, krutine nepadidejo. Gydytoja israse, nes pradeda vystytis endometrioze, pas mane padidejes hormonu kiekis, sake, kad KT turetu subalansuoti, dar del sutrikusiu hormonu nesenai isoperavo fibroadenoma, o Qlaira tabletes naturaliausios tai ir paskyre bandyt gerti puse metu. Kita iseitis nuo visu ligu lialiukas nestuke.gif bet as dar nepasiruosus  blush2.gif

Pats naturaliausias budas nuo ligu - lialiukas. Pirmyn!
Ir nereikes hormonais maitintis. Drasiau! smile.gif
Atsakyti