Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios KT Qlaira

as kai pradejau gert tai man menesines buvo lygiai tokios pat kaip ir negeriant tableciu, nes manau kad ir neturetu to paveikt pirmaja pakuote vos pradejus gert, bet bebaigiant pakuote ziuresim kaip ten bus...
Atsakyti
O kada man pradėti gerti Qlaira, nes dabar geriu YAZ. Turbūt kai baigsis visos tab. tada vietoj naujos pakuotės Yaz pradėti gerti Qlairos pakuotę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 11 23, 13:42)
O kada man pradėti gerti Qlaira, nes dabar geriu YAZ. Turbūt kai baigsis visos tab. tada vietoj naujos pakuotės Yaz pradėti gerti Qlairos pakuotę?  g.gif

na taip smile.gif nusipirkit qlaira is anksto, ir paskaitykit ju informacinaim lapely, ten apie tai parasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakell: 23 lapkričio 2009 - 12:55
Sveikos merginos 4u.gif as sunerimus unsure.gif taigi, vakar pradejau gert antraja pakuote...beeet, nuo paskutines spalvotos tabletytes pradejo rudai teplioti, na tikejausi kad jau tuoj tuoj prasides mmm. Taciau tas tepliojimas tesiasi iki siol t.y. jau trecia diena! karta buvo kaip ir kraujuko tik kad tokio lb tamsaus ir gana daug, net kasdieninukas permiko verysad.gif dejaus normalu iklota, bet jo kaip ir neprireike, nes toliau vel tesiasi tas tepliojimas...nieko nebesuprantu. Esu linkus manyt kad organizmas taip pratinasi, bet noretusi nuomones ir is salies, gal kuriai taip buvo?
Beje, del krutines, pas mane irgi kaip pripusta kokia pasidare, bet daugiau jokiu zymiu pasaliniu pozymiu nera.
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2009 11 23, 17:23)
Sveikos merginos 4u.gif as sunerimus unsure.gif  taigi, vakar pradejau gert antraja pakuote...beeet, nuo paskutines spalvotos tabletytes pradejo rudai teplioti, na tikejausi kad jau tuoj tuoj prasides mmm. Taciau tas tepliojimas tesiasi iki siol t.y. jau trecia diena! karta buvo kaip ir kraujuko tik kad tokio lb tamsaus ir gana daug, net kasdieninukas permiko verysad.gif  dejaus normalu iklota, bet jo kaip ir neprireike, nes toliau vel tesiasi tas tepliojimas...nieko nebesuprantu. Esu linkus manyt kad organizmas taip pratinasi, bet noretusi nuomones ir is salies, gal kuriai taip buvo?
Beje, del krutines, pas mane irgi kaip pripusta kokia pasidare, bet daugiau jokiu zymiu pasaliniu pozymiu nera.

yra man taip buve, kazkaip nepergyvenau del to ir po to viskas jau normaliai budavo...
Atsakyti
[quote=rakell,2009 11 23, 19:24]
<!--QuoteBegin-ЛайМ
+2009 11 23, 17:23--><div class='quotetop'>QUOTE(ЛайМ
@ 2009 11 23, 17:23)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Sveikos merginos 4u.gif as sunerimus unsure.gif  taigi, vakar pradejau gert antraja pakuote...beeet, nuo paskutines spalvotos tabletytes pradejo rudai teplioti, na tikejausi kad jau tuoj tuoj prasides mmm. Taciau tas tepliojimas tesiasi iki siol t.y. jau trecia diena! karta buvo kaip ir kraujuko tik kad tokio lb tamsaus ir gana daug, net kasdieninukas permiko verysad.gif  dejaus normalu iklota, bet jo kaip ir neprireike, nes toliau vel tesiasi tas tepliojimas...nieko nebesuprantu. Esu linkus manyt kad organizmas taip pratinasi, bet noretusi nuomones ir is salies, gal kuriai taip buvo?
Beje, del krutines, pas mane irgi kaip pripusta kokia pasidare, bet daugiau jokiu zymiu pasaliniu pozymiu nera.
[/quote]
yra man taip buve, kazkaip nepergyvenau del to ir po to viskas jau normaliai budavo...
[/quote]

Dekui, tikiuosi ir man viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
sveikos gyvos smile.gif noreciau suzinoti kada man turejo daugmaz prasideti menesines, jei jau rytoj turiu pradeti nauja pakuote? Qlaira gersiu tik 2menesi, visada geriau yasminelle ir tokiu problemu del menesiniu neturejau, viskas budavo pagal laika.
Atsakyti
Šiandien pirma diena, kai pradėjau jas vartoti. Paskutini kartą KT geriau prieš kokius 4 m. Ar pradžioje naudojate papildomas apsaugos priemonės? Jei taip, kiek laiko? Nes informaciniame lapelyje nėra parašyta, nuo kada organizmas įsisavina hormonus ir galima nenaudoti pap. apsaugos.
Ar čia tik man pasirodė baisus šalutinių poveikių sąrašas? Ar būdama jaunesnė tokių ilgų sąrašų nepastebėdavau? g.gif
Su vaistinėmis šiek tiek problema, bet užsisakius pristato sekančia dieną, tikiuosi ateityje jų atsiras daugiau.
Atsakyti
As jau baigiu sugert 2 pakuote,man jos geros,jokiu pasaliniu poveikiu,menesines isvis mazos,irtrumpos,viskas super.
Papildyta:
[quote=ЛайМ
,2009 11 24, 19:32]
yra man taip buve, kazkaip nepergyvenau del to ir po to viskas jau normaliai budavo...
[/quote]

Dekui, tikiuosi ir man viskas susitvarkys ax.gif
[/quote]


temliojimas ir biski kraujuko buvo ir man,net o.b. neprireike thumbup.gif
Atsakyti
Na va ir as galiu prisijungt prie patenkintu Qlaira biggrin.gif

antra pakuote greit iveiksiu, viskas ciki ax.gif

geriant pirmaja truputi tepliojo, bet tuom ir pasibaige.

gaila, kad su krutine jokiu pokyciu blush2.gif

ir dar geras farmacininku sumanymas, be pertraukos gerti pakuote thumbup.gif
Atsakyti
Man jau kelintas mėnuo po 15 tabletės teplioja. Pradedu prarasti kantrybę laukti to organizmo pripratimo....nes dvi savaitės per ciklą patepliojimų man yra per daug ...
Su krūtine viskas man ok, nei padidėjo nei sumažėjo. Keista skaityti kitų nusiskundimu dėl "gaila, bet krūtinė nepadidėjo". Kai gėriau ankstesniu KT atrodė, kad krūtinė tuoj sprogs ir skasmas koks...nesvarbu, kad trim dydžiais didesnė, jaučiau didelį diskomfortą.
Kaip man daktaras aiškino tie patepliojimai atsiranda tuomet, kai tabletėse sumažėja veiliųjų medžiagų. Organizmas supranta, kad jau tuoj reiks mmm, o kai geriam paskutines tabletes kuriose visai nėr veikliųjų medžiagų organizmas vėl supranta, kad reik mmm.
Su smileysex.gif viskas tvarkoj ir nenoro didesnio nesijaucia. Nors sako, kad visos KT kazkiek ta nora sumazina, nes nesubresta kiausinelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 07 gruodžio 2009 - 15:22
QUOTE(Vidara @ 2009 11 18, 13:47)
As is karto nustebau, kad vos vos tik kraujuoja, bet ziuriu ir kitoms taip pat. O krutine tai tikrai padidejo. Cia kaip salutinis?
As irgi tik pradedu kontraceptiku vartojima, dar tik pirma pakuote ipusejau.



QUOTE(rakell @ 2009 11 18, 19:21)
o man nepadidejo... cia taip padidejo kad jautrios pasidare ar tiesiog padidejo ir viskas ? smile.gif

Sveikutes, pasiskaiciau cia jusu atsiliepimus. Galiu prisijungti prie tu, kurios nejaucia kazko ypatingo ir keistai jauciasi del to, kad mm vos tik pateplioja. As buvau sunerimus - niekada neturejau gausiu mm, nu bet kad tik biski tepliotu... Man buvo keista. Geriant antra pakuote nuo 13 iki 17 tableciu tepliojo. Dabar tureciau gert 2 pakuotes baltas tabletes, bet ju negeriu - vistiek ten placebas. Kol kas ir tepliojimo nera... Bet siandiena pirma baltos tabletes diena. Ziuresim kaip bus...
Nuraminot mane, nes galvojau cia man vienai tik biski teplioja doh.gif Krutine normali. Nuotaiku svyravimas sumazejes. Mano ciklas buvo geroka ilgesnis negu tos 26 dienos - turejau 32-35 tai irgi turbut organizmui kazkas keisto vyksta.
Atsakyti