Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Buvo buvo romaniūkštis , ir net ne vienas...ai, laisva tada buvau, o jie....nu jie gi nebūna laisvi niekad, amžinai, kaip šunys prie grandinių..negali jie be grandinės niekaip.. dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 06 balandžio 2009 - 18:39
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 06, 18:38)
o jie....nu jie gi nebūna laisvi niekad

siaip kaip tik "laisvi" visi ko bepaklausi biggrin.gif ...ziurekit kiek temu,sako draugavom draugavom ir op po metu sako as vedes.. jau koki trecia karta ir penki vaikai blink.gif bigsmile.gif ..nu bet kai susipazinom laisvas as buvau laisvas blush2.gif lotuliukas.gif

wub.gif vyrai
Atsakyti
Dar variantas, kai esi ištekėjusi, o vyrai vietiek limpa kaip prie medaus, ir iš pradžių nesupranti, kokio velnio jie nori lotuliukas.gif
Po velnių, tu gi ištekėjusi! drinks_cheers.gif Tu neprieinama, užimta, tai ko gi jie iš tavęs tikisi! lotuliukas.gif
Blyn.. pačiai jau net juokinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2009 04 06, 20:11)
Dar variantas, kai esi ištekėjusi, o vyrai vietiek limpa kaip prie medaus, ir iš pradžių nesupranti, kokio velnio jie nori  lotuliukas.gif 
Po velnių, tu gi ištekėjusi!  drinks_cheers.gif Tu neprieinama, užimta, tai ko gi jie iš tavęs tikisi!  lotuliukas.gif
Blyn.. pačiai jau net juokinga  bigsmile.gif

niekada nemačiau medaus vyrais aplipusio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 04 06, 19:19)
niekada nemačiau medaus vyrais aplipusio bigsmile.gif

gal tranus turejo omenyje g.gif ... biggrin.gif

o del to istekejimo tai tiesa biggrin.gif mano padruske man grynas tas atvejis...kol buvo "uzimta" atsikratyt negalejo gerbeju doh.gif ...tik issiskyre-viskas...tuscia kaip dykumoj biggrin.gif visi gerbejai padus pasipuste...laisvos moterys pavojingos vyriskai gyvybei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laisvos moterys- pavojus nepriklausomybei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 06, 19:25)

nu jo matai kaip iseina...laisvė zudo laisvę..kaip ir ugnimi galima uzgesinti ugnį smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 06, 21:25)

O gal jiems gyvybiškai svarbu konkuruoti su teisėtais vyrais, nu čia gaunasi kaip sportas, paimsiu aš ją, nors ji ir ne mano, nugvelbsiu nuo kito kąsnelį to pyrago bigsmile.gif žiūrėkit kaip Laikinas spangsta čia tarp mūsų mamyčių, nors puikiai supranta, jog iš mūsų dauguma ne laisvos g.gif
O vieniša, laisva moteris tai jau nėra to azarto, pakvimpa rimtais santykiais, buitim, vaikais, puodais irnesakyk.gif
Atsakyti
teisi tu, laumupe, oi, kaip teisi... g.gif
Treninginės kelnės, sergantys vaikai, plaukai į uodegą ir apsilupęs nuo bulvių skutimo manikiūras...
Geriau jau tos užimtosios su blizgančiom akim.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 04 06, 19:34)
O gal jiems gyvybiškai svarbu konkuruoti su teisėtais vyrais

nekonkuruoti,o tiesiog jei Ji reikalinga Kazkam bigsmile.gif tai reiskia Gera..reikia ir man Jos biggrin.gif vat ir viskas cool.gif ...
juk yra toks poziuris i laisvus vyrus ir moteris..ypac vyresnio amziaus..jei jis vienas-tai kazkas negerai g.gif ..nu jeigu gerai,tai kodel jis niekam nereikalingas g.gif lotuliukas.gif ... a jei jo nereikia niekam,tai ir man nereikia unsure.gif dar koks neaiskus gal biggrin.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 06, 21:38)
nekonkuruoti,o tiesiog jei Ji reikalinga Kazkam  bigsmile.gif tai reiskia Gera..reikia ir man Jos  biggrin.gif vat ir viskas  cool.gif ...

Tiksliai... Jei esi ne vieniša, o dar akys blizgančios ir pelenai nebyra, tai tampi pati reikalingiausia visiems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 04 06, 20:44)
Tiksliai...  Jei esi ne vieniša, o dar akys blizgančios ir pelenai nebyra, tai tampi pati reikalingiausia visiems  bigsmile.gif

Kiba jau atakuoja tave koks? mirksiukas.gif
Atsakyti