Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(SIMPL @ 2009 04 28, 00:17)
tu manai, kad cia laiminga pabaiga pragyvenus kartu 1,5 metu?

viskas prasidejo pries mazdaug 3 metus, is kuriu 2 m. gyvenam kartu ax.gif o sakydama "laiminga pabaiga" turejau galvoje TARNYBINIO romano pabaiga. aisku, kaip klostysis SEIMYNINIS gyvenimas, bus matyt. nesu naivi, zinau, kad visko bus blush2.gif bet kol kas dziaugiuosiu graziuoju periodu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mixi @ 2009 04 28, 10:06)
tai gal jis issiskyre del to, kad tu pastojai? ar ne?

ne, issiskyre jis anksciau. pastojau gal po kokio pusmecio
Papildyta:
QUOTE(mutantė @ 2009 04 28, 19:47)
O man atrodo grazu, neskaitant jo zmonos (jos gaila)

na del zmonos ir pati pergyvenau. niekada nemaniau, kas kada nors tapsiu skyrybu priezastimi.... tikrai nuosirdziai stengiausi pabaigti santykius, kad neisirtu seima. na, gerai nors tiek, kad vaikuciu nebuvo. nors jei butu vaiku, vargu ar tie santykiai apskritai butu buve, nzn. kazkaip kai be vaiku, man dar ne taip baisu skyrybos atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuika: 29 balandžio 2009 - 19:21
QUOTE(mazuika @ 2009 04 29, 20:29)
na del zmonos ir pati pergyvenau. niekada nemaniau, kas kada nors tapsiu skyrybu priezastimi.... tikrai nuosirdziai stengiausi pabaigti santykius, kad neisirtu seima. na, gerai nors tiek, kad vaikuciu nebuvo. nors jei butu vaiku, vargu ar tie santykiai apskritai butu buve, nzn. kazkaip kai be vaiku, man dar ne taip baisu skyrybos atrodo

o aš nesutinku schmoll.gif kad be vaikų yra šeima, tai dar nepanaikino to fakto, kad tai yra šeima vyras ir žmona, man tai tokia išdavystė tolygi kad ir su vaikais, nes jei būtų vaikų, šeima vis tiek būtų traumuojama... vien tas faktas kad nėra vaikų-nėra šeimos parodo, kad jokių ,,sienų" nėra ir nieko tokio nenutiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 05 03, 22:10)
o aš nesutinku schmoll.gif kad be vaikų yra šeima, tai dar nepanaikino to fakto, kad tai yra šeima vyras ir žmona, man tai tokia išdavystė tolygi kad ir su vaikais, nes jei būtų vaikų, šeima vis tiek būtų traumuojama... vien tas faktas kad nėra vaikų-nėra šeimos parodo, kad jokių ,,sienų" nėra ir nieko tokio nenutiko...  smile.gif

na man vis tiek atrodo, kad kai nera vaikuciu, viskas yra siek tiek lengviau ir paprasciau ax.gif nors ne iseitis ir bendras gyvenimas DEL VAIKU... jei jau vienas nori iseiti, tai geriau tegul ir eina, nes liekant kartu del vaiku ne tik kad pats nebusi laimingas, bet ir vaikams tos laimes nesuteiksi. manau, geriau kad ir atskirai gyvenantys, bet ramus ir mylintys tevai, negu bunantys kartu, bet nuolat besipykstantys, saukiantys ir pan. manau, tada vaikai tikrai nebus laimingi...
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2009 04 02, 21:54)
Ziuriu, kad kovo 13d rasiau, kad reikia pries uzmezgant romana gerai apgalvoti ir pan.., kad turi buti tikra, kad neatsiras jausmai...
Na, ir ka as jums siai dienai galiu pasakyti.. mano romanas vis dar tesiasi, sirdele mano dauzosi, nesuprasdama, kas man darosi, ko as noriu, ir ko as siekiu... As vis dar bandau nutraukti santykius su kolega, bandau atsilaikyti pries jo zavesi - cia man protas taip sako.. bet realiai as negaliu atsilaikyti, as negaliu sustoti, as jo noriu, ir mes ir toliau susitikinejam  blush2.gif dvasinio rysio as nejauciu, as su juo net negaliu buti savimi, bet ta fizine trauka... kazkokia nesamone! As blaivaus proto salininke!!! O ka dabar isdarineju pati nesuprantu  doh.gif
O blogiausia tai, kad santykiai su vyru tik prastyn ir prastyn ..  verysad.gif Ir as jau nebenoriu deti pastangu i musu rysio atgaivinima...  unsure.gif  Vnz., ne pats maloniausias gyvenimo tarpsnis...  blink.gif

mixi, kaip tau sekasi g.gif Nes pas mane analogiska situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonė25 @ 2009 07 10, 22:34)
mixi, kaip tau sekasi  g.gif Nes pas mane analogiska situacija  doh.gif

jau praejo 2 men nuo paskutinio pasimatymo, santykius sustabdziau as, tikedamasi, kad bendravimas seimoje pageres.. Deja, niekas savaime negereja sad.gif su kolega rysius palaikom, nesusitinkam, visiskai nesimatom, bet susirasom labai daznai, t.y. nejauciu, kad mes toltume vienas nuo kito, nors ir nesusitikinejam... Susitikti gundomes abu, bet kolkas susilaikau, nors ir labai noreciau.. blush2.gif
tai va, o kokia tavoji situacija?
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2009 07 16, 13:24)
jau praejo 2 men nuo paskutinio pasimatymo, santykius sustabdziau as, tikedamasi, kad bendravimas seimoje pageres.. Deja, niekas savaime negereja sad.gif su kolega rysius palaikom, nesusitinkam, visiskai nesimatom, bet susirasom labai daznai, t.y. nejauciu, kad mes toltume vienas nuo kito, nors ir nesusitikinejam... Susitikti gundomes abu, bet kolkas susilaikau, nors ir labai noreciau..  blush2.gif
tai va, o kokia tavoji situacija?

As savaite buvau komandiruotej, tai net nesimatem. Bet susirasinejom beveik kiekviena diena. Nu labai jau graziai jis rasineja, bet nelabai jau as tikiu tais auksiniais zodeliais. Bet jis man ne del lovos patinka blush2.gif Nu tiesiog isimylejau kaip pacanke doh.gif Taip noreciau, kad tas jausmas ilgai neuzsilaikytu cool.gif Bet kai matysim vienas kita darbe, tai, manau, ilgai negalesiu as jo pamirsti verysad.gif
Atsakyti
nemanau kad svarbu kur - svarbu kad SAVO zmogu surastume..
Atsakyti
na ir tema gera jus cia uzvede biggrin.gif
Atsakyti
O mano istorija tokia,,,,aisku placiai neissiplesiu,nes uzbaigtau ir tema lotuliukas.gif aprasyti 10 metu nera lengva.Taigi...
As JI sutikau drauges gimtadieni,kuriame buvau su draugu,o jis su zmona.Pati pirma vakara jau isiziebe jausmai blush2.gif nezinau ka Jis turejo tokio,kas mane trauke prie jo.Na po kiek laiko vel gimtadieni susitikom,ir jau tada prasidejo susitikinejimai.Viska tik augo tiek is jo,tiek is mano puses.Metai ejo,pasimatymu skaicius aplenke su tikruoju draugu pasimatymu skaiciu.Po to as istekejau,uz savo draugo,Jis kaip ir buvo bendras pazistamas,taip ir liko,netgi seimos draugu patapo.Isvykom mes su vyru i uzsieni,galvojau atsiribosim,bet skambuciai,meilus zodziai......Grizau i lt.ir vel tas pats,Jis dar labiau pamises,kai ilgai nemato manes doh.gif Galu gale tapom kolegomis,tiksliau jis mano Bosas mirksiukas.gif bigsmile.gif Labai lengva dirbt,su meile einu i darba,kava ruosiu su aistra,na zodziu,vis dar pamise ir niekam jokio itarimo,nes nereikia specialiai susitikinet slapta,nes mes KOLEGOS lotuliukas.gif
Ir taip jau 10metu wub.gif Jis zmona paliko,o as su vyru ir gyvenu.Ps,myliu abu vienodai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(davatkele @ 2009 10 16, 01:45)
O mano istorija tokia,,,,aisku placiai neissiplesiu,nes uzbaigtau ir tema lotuliukas.gif aprasyti 10 metu nera lengva.Taigi...
As JI sutikau drauges gimtadieni,kuriame buvau su draugu,o jis su zmona.Pati pirma vakara jau isiziebe jausmai blush2.gif nezinau ka Jis turejo tokio,kas mane trauke prie jo.Na po kiek laiko vel gimtadieni susitikom,ir jau tada prasidejo susitikinejimai.Viska tik augo tiek is jo,tiek is mano puses.Metai ejo,pasimatymu skaicius aplenke su tikruoju draugu pasimatymu skaiciu.Po to as  istekejau,uz savo draugo,Jis kaip ir buvo bendras pazistamas,taip ir liko,netgi seimos draugu patapo.Isvykom mes su vyru i uzsieni,galvojau atsiribosim,bet skambuciai,meilus zodziai......Grizau i lt.ir vel tas pats,Jis dar labiau pamises,kai ilgai nemato manes doh.gif Galu gale tapom kolegomis,tiksliau jis mano Bosas mirksiukas.gif  bigsmile.gif Labai lengva dirbt,su meile einu i darba,kava ruosiu su aistra,na zodziu,vis dar pamise ir niekam jokio itarimo,nes nereikia specialiai susitikinet slapta,nes mes KOLEGOS lotuliukas.gif
Ir taip jau 10metu wub.gif Jis zmona paliko,o as su vyru ir gyvenu.Ps,myliu abu vienodai rolleyes.gif

Neglejau ramiai skaityti !Kaip sitaip galima ,jus juk apgaudinejate du zmones .Esate nedovanotinai istvirkus .Kur tai matyta ,kad moteris galetu myletis ne tik su savo vyru .
Atsakyti
Davatkele, nu ir sekasi jums! Perskaiciau ir pavydziu juodai.
Galo pasipleskite vistik, bus tu temu. Neeiline istorija, tai labai idomu.
Atsakyti
Paskaiciau as jusu pasakojimus ir noreciau paklausti ka jus galvotumet mano vietoje: mazos imones vadovas atleidzia darbuotoja, nes finansine padetis ne per geriausia ir iskart i jo vieta priima isvaizdzia mergina. Namie santykiai pablogeja, nes sunku rasti logiska paaiskinima tokiam sprendimui, o jis pats nieko neaiskina ir jei ko klausiu-tik supyksta. Susikloscius aplinkybems perziurejau jos turimas foto kompiuteryje ir radau foto tik
su su MB, ir ne vienos su kitais darbuotojais.. Foto turinys tikrai nepatiko man, nors MB paaiskino, kad cia tik padurniavimas per pietu pertrauka:( ji dirbo apie metus, taciau atejus krizei jai isvis neliko kas veikti, taciau vietoj to, kad ja atleistu-ji isleidziama neapibreztu atostogu ir kaip
suzinojau jis jai vistiek moka dali atlyginimo nors ji ir nedirba..kai tuo tarpu realiai dirbantiems ne visada buna pinigeliu algoms:((( nezinau, ar as kazka klaidingai suvokiu, ar tikrai ne viskas yra gerai:( buvo pas mus del jos konfliktu, MB visada irodinedavo kad pas juos tik kolegiski santykiai..
Atsakyti