Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 06, 21:45)
Kiba jau atakuoja tave koks? mirksiukas.gif

Nu ne. Aš čia tik šiaip filosofuoju, kudinuos irgi. Namiškiai vakarieniauja virtuvėj, o aš čia pliauškiu doh.gif
Atsakyti
hah.gif melaaaage, tu gi kūda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 06, 21:55)
hah.gif  melaaaage, tu gi kūda bigsmile.gif

Aš raumeninga bigsmile.gif Tuoj pagersiu Lkarnitino ir dar labiau presiuko pagalvėles išsiryškinsiu, bus vo pliažinis variantas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 04 06, 20:59)
Aš raumeninga  bigsmile.gif  Tuoj pagersiu Lkarnitino ir dar labiau presiuko pagalvėles išsiryškinsiu, bus vo pliažinis variantas didis.gif

vejiesi ponią Obamą? Nenusiryškink per daug, negražu man.. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 06, 22:02)
vejiesi ponią Obamą?  Nenusiryškink per daug, negražu man.. schmoll.gif

Man irgi negražu. Kai pasižiūriu kaip Madonna išsisausinus, tai veee... Mėgstu viską su saiku ir pagal metus rolleyes.gif
Atsakyti
Vo vo vo, su saiku ir šarmu svarbiausiai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Grįžtant prie temos, turėjau, buvo gera, ir darbas, ir smileysex.gif blush2.gif kai "kaltininkas" išvažiavo, buvo liūdna unsure.gif daugiau nebeturiu noro doh.gif
Atsakyti
ir pas mumi buvo toks romanas... jis buvo vedes (aciu dievui, vaiku neturejo), o as netekejusi, nors mazdaug keturis metus draugavau su vyriskiu tokiu.... ilgokai tas musu romanas tesesi, buvo visko - ir labai graziu akimisku, romantisku savaitgaliu ir t.t. ir daug daug skausmo, asaru... ne karta bandziau skirtis, nenorejau ardyt seimos. bet jis manes vis nepaleido. galiausiau as issiskyriau su savo draugu (tiesa pasakius, musu skyrybos brendo dar pries prasidedant romanui su kitu), bet net ir tada is savo "kolegos" absoliuciai nieko nereikalavau, niekada nebuvo jokiu - "rinkis, as arba ji". atvirksciai, vis klausdavau jo, ar esi tikras del to, ka darai... matyt, buvo tikras, nes paskui viskas vyko zaibo greiciu. mes apsigyvenom kartu, jis issiskyre, netrukus pasijutau nescia, ir dabar jau turim puses metuku dukryte rolleyes.gif jauciuosi labai laiminga ir mylima (bent jau kol kas, o kaip toliau - pamatysim). tai stai toks romanas su laiminga pabaiga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuika: 27 balandžio 2009 - 14:00
QUOTE(mazuika @ 2009 04 27, 13:56)
nes paskui viskas vyko zaibo greiciu. mes apsigyvenom kartu, jis issiskyre, netrukus pasijutau nescia, ir dabar jau turim puses metuku dukryte rolleyes.gif jauciuosi labai laiminga ir mylima (bent jau kol kas, o kaip toliau - pamatysim). tai stai toks romanas su laiminga pabaiga wub.gif

tu manai, kad cia laiminga pabaiga pragyvenus kartu 1,5 metu?
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 04 27, 14:56)
ir pas mumi buvo toks romanas... jis buvo vedes (aciu dievui, vaiku neturejo), o as netekejusi, nors mazdaug keturis metus draugavau su vyriskiu tokiu.... ilgokai tas musu romanas tesesi, buvo visko - ir labai graziu akimisku, romantisku savaitgaliu ir t.t. ir daug daug skausmo, asaru... ne karta bandziau skirtis, nenorejau ardyt seimos. bet jis manes vis nepaleido. galiausiau as issiskyriau su savo draugu (tiesa pasakius, musu skyrybos brendo dar pries prasidedant romanui su kitu), bet net ir tada is savo "kolegos" absoliuciai nieko nereikalavau, niekada nebuvo jokiu - "rinkis, as arba ji". atvirksciai, vis klausdavau jo, ar esi tikras del to, ka darai... matyt, buvo tikras, nes paskui viskas vyko zaibo greiciu. mes apsigyvenom kartu, jis issiskyre, netrukus pasijutau nescia, ir dabar jau turim puses metuku dukryte rolleyes.gif jauciuosi labai laiminga ir mylima (bent jau kol kas, o kaip toliau - pamatysim). tai stai toks romanas su laiminga pabaiga wub.gif

tai gal jis issiskyre del to, kad tu pastojai? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2009 04 28, 10:06)
tai gal jis issiskyre del to, kad tu pastojai? ar ne?

Tai gi raso "mes apsigyvenom kartu, jis issiskyre, netrukus pasijutau nescia"
Ispradziu issiskyre, o paskui pastojo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sweet*: 28 balandžio 2009 - 09:20
QUOTE(mazuika @ 2009 04 27, 13:56)

O man atrodo grazu, neskaitant jo zmonos (jos gaila)
Atsakyti