Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Aš turėjau tarnybinį romaną:aš, mano ex.vyras ir mano dabartinis vyras. Na, dar buvo dabartinio vyro netikra pana (mano vyras jos nemylėjo, jinai jo - irgi nebet pusiau draugavo, susibėgdavo kartais; nemylėjo 100%, nes be jokių audrų išsiskyrė). Žodžiu, ji nesiskaito, nes kaip ir nedalyvavo visame reikale.
Savo vyrą (taip vadinsiu savo žmogų, dabartinį vyrą) pamilau iš pirmo žvilgsnio. Ir tašyk kuolą man ant galvos... Kelis mėnesius buvom tik bendradarbiai, vėliau prasidėjo sms, meiliukai... Viskas baigėsi vestuvėm wub.gif wub.gif wub.gif
Sunkiausia buvo išsiskirti su ex. Jis buvo nerealiai pavydus: net kol dar nebuvom vedę, tikrindavo mano daiktus, skaitydavo sms, kraustydavo rankinuką, piniginę, kišenes... bash.gif Nors tikrai nebuvo jokio pagrindo įtarinėjimams - dar tame darbe nedirbau. Jis ilgai netvarkė dokumentų skyryboms, nors iš mano pusės viskas buvo paruošta.
Finalas- esu labai laiminga, mūsų pirmagimis sau miega pietų miego (su ex. vaikų neturėjau - ir ačiū dievui). Ex net prisiminti nenoriu, nes supratau, kad jo niekad nemylėjau, ištekėjau greičiausiai dėl to, kad iš tėvų norėjau išeiti, be to, jis man tokį kažkokį gailestį kėlė.
NA, bet tikrai ne visi tarnybiniai taip baigiasi, šiaip ar taip kažkas lieka įskaudintas. Ir darbe ne vieną tokį pvz. turiu.
Bet aš tikrai nesigailiu nieko ir ex nė kiek negaila, kad ir kaip negražiai ar nehumaniškai tai skambėtų. va bis.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2005 10 11, 15:34)
Aš turėjau tarnybinį romaną:aš, mano ex.vyras ir mano dabartinis vyras. Na, dar buvo dabartinio vyro netikra pana (mano vyras jos nemylėjo, jinai jo - irgi nebet pusiau draugavo, susibėgdavo kartais; nemylėjo 100%, nes be jokių audrų išsiskyrė). Žodžiu, ji nesiskaito, nes kaip ir nedalyvavo visame reikale.
Savo vyrą (taip vadinsiu savo žmogų, dabartinį vyrą) pamilau iš pirmo žvilgsnio. Ir tašyk kuolą man ant galvos... Kelis mėnesius buvom tik bendradarbiai, vėliau prasidėjo sms, meiliukai... Viskas baigėsi vestuvėm  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sunkiausia buvo išsiskirti su ex. Jis buvo nerealiai pavydus: net kol dar nebuvom vedę, tikrindavo mano daiktus, skaitydavo sms, kraustydavo rankinuką, piniginę, kišenes...  bash.gif Nors tikrai nebuvo jokio pagrindo įtarinėjimams - dar tame darbe nedirbau. Jis ilgai netvarkė dokumentų skyryboms, nors iš mano pusės viskas buvo paruošta.
Finalas- esu labai laiminga, mūsų pirmagimis sau miega pietų miego (su ex. vaikų neturėjau - ir ačiū dievui). Ex net prisiminti nenoriu, nes supratau, kad jo niekad nemylėjau, ištekėjau greičiausiai dėl to, kad iš tėvų norėjau išeiti, be to, jis man tokį kažkokį gailestį kėlė.
NA, bet tikrai ne visi tarnybiniai taip baigiasi, šiaip ar taip kažkas lieka įskaudintas. Ir darbe ne vieną tokį pvz. turiu.
Bet aš tikrai nesigailiu nieko ir ex nė kiek negaila, kad ir kaip negražiai ar nehumaniškai tai skambėtų. va  bis.gif

įdomu kiek laiko buvai ištekėjusi su pirmuoju vyru ir kiek laiminga su antruoju?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2005 10 11, 17:48)
įdomu kiek laiko buvai ištekėjusi su pirmuoju vyru ir kiek laiminga su antruoju?

Su pirmuoju- treji metai, su antruoju: oficialiai eina antri, neoficialiai - ketvirti. o jausmas kaip diena ir naktis skiriasi. sutikus JĮ supratau, kad noriu su JUO auginti vaikus. būnant su ex apie tai net minčių nebuvo ar vardų rinkimo būsimiems vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2005 10 08, 12:18)
Abu vedę bendradarbiai.Prie ko tai priveda?

Iš principo, tai iš kiekvienos situacijos yra n išeičių. Kartais baigi pats, kartais pabaigą lemia aplinkybės. O vienokia ar kitokia pabaiga vis tiek bus. Na, bet čia jau filosofija prasideda... ax.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad tarp tarnybinio ar bet kurio kito romano- jokio esminio skirtumo nėra. Nebent kažkokios smulkmenėlės.
O pabaiga būna įvairi, ir tai priklauso nuo kiekvienos konkrečios situacijos atskirai. Kaip ir kiekviename romane... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2005 10 11, 09:57)
na bet kokiu atveju tetis bus  tongue.gif

Panašu, kad ir tu ne šventoji
Atsakyti
QUOTE(bumerangas @ 2005 10 13, 16:19)
Panašu, kad ir tu ne šventoji

he,he.. blush2.gif kolkas sventoji...kolkas..sakau "turies bet kokiu atveju",nes zinau,kad neuzsidarysiu namie su vaikais,turiu daug draugu,kurie iki siol kazka mam jaucia..kolkas jie tik draugai-simpatijos..o kaip ten bus-gyvenimas parodys ax.gif .
Atsakyti
Tarnybinis romanas gali būti ir be galo malonus, su žmogumi dažnai mataisi, pamatai jį visokį ir esant sėkmei ir bėdai.Aš su savo kolega dar iki sekso nepriėjau, bet manau galėčiau, per daug mes būname kartu,o be to turime daug bendrų temų, pomėgių... Dar mus sėja ir šilumos bei artumo šeimoje problema, nežinau ar ilgai užteks tik apsikabinimų, akies mirktelėjimo, švelnių žodžių žvilgsnių. Nesmerkiu nei vienos pasukusios į šoną, nes anksčiau ir pati neištikimybę laikiau katastrofa, dabar nebe..
Atsakyti
Tarnybinis romanas nuo siaip romano skiriasi tuo, kad pirmu atveju rizikuojate dar ir savo darbo vieta doh.gif ( atleis ar paciai noresis iseiti, koks skirtumas).
As uz tarnybini flirta ax.gif . Ypac tarp seimas jau turinciu zmoniu. Ir nuotaika pagereja, ir darbo diena trumpesne atrodo, ir pirmadieniai ne tokie niurus thumbup.gif . Lengvas flirtas - lengvos ir pasekmes.
Atsakyti
Sveiki, seniai rašiau, buvau kelionėje su savo vyru, dabar grįžau į darbą ir vėl viskas iš naujo. Nemanau kad noriu bėgti nuo tarnybinio romano. Netgi būdama toli nuo jo mąsčiau apie jį. Jam tik prisilietus tirpstu, skamba kvailai, bet jaučiuos kaip įsimylėjusi mergaičiukė, kodėl mano vyras manęs taip nejaudina. Nežinau gal per 8 vedybinio gyvenimo metus jausmai priblėso, seksas tapo pareiga ar rutina.
Tačiau kaip darbo diena greit pralekia... Turbūt jei turėtume galimybę likti dviese... intymumo neišvengtume. Vis dar save tramdau, nes abu turime šeimas, vaikų, bet ar ilgai....
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2005 10 26, 20:11)
Nemanau kad noriu bėgti nuo tarnybinio romano. Netgi būdama toli nuo jo mąsčiau apie jį. Jam tik prisilietus tirpstu, skamba kvailai, bet jaučiuos kaip įsimylėjusi mergaičiukė, kodėl mano vyras manęs taip nejaudina.

Jei dabartinė simpatija taptu vyru, greičiausiai po 8 bendro gyvenimo metų ir jis nebejaudinu ax.gif o uždraustas vaisius visada SKANIAUSIAS tongue.gif blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dariana: 26 spalio 2005 - 20:45
QUOTE(Dariana @ 2005 10 26, 20:43)
Jei dabartinė simpatija taptu vyru, greičiausiai po 8 bendro gyvenimo metų ir jis nebejaudinu ax.gif o uždraustas vaisius visada SKANIAUSIAS tongue.gif  blink.gif  tongue.gif

Aukso zodziai! Staiga emiau suprasti vyrus, kurie yra neistikimi zmonoms, bet ju nepalieka.. g.gif doh.gif
Atsakyti