Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Mano tarnybinis romanas tęsiasi jau daugiau kaip metus. Iš pradžių buvo lengvas gražus flirtas, vėliau brangios dovanos, tada pasimatymai ir t.t. blush2.gif Man jis patiko, traukė, vėliau pradėjau jo neapkęsti mad.gif Mane erzindavo jo prisilietimai, bučiniai, bet atstumti jo neidrįsau... bijojau, kad neduok dieve, kam nors prasižios blink.gif O kokios kalbos darbe kilo blink.gif blink.gif Jis juk vedęs ir turi vaiką blush2.gif Deja tas romanas tęsiasi ir toliau doh.gif Jis manęs nežada palikti ramybėje, yra kartą prasižiojęs, kad aš "pakeisiu" jo žmoną doh.gif Ruošiausi jau jam išdėti, kad reikia viską baigti, nes jis turi žmoną, mažą vaiką ir aš nenoriu būti šeimos ardytoja, ir kai viską jam pasakiau, jis man pasakė, kad aš labai protinga... Iki šiol mąstau kaip viską baigti, bet labai bijau pasėkmių g.gif
Atsakyti
QUOTE(sexyblonde @ 2006 01 07, 18:14)
Mano tarnybinis romanas tęsiasi jau daugiau kaip metus. Iš pradžių buvo lengvas gražus flirtas, vėliau  brangios dovanos, tada pasimatymai ir t.t. blush2.gif Man jis patiko, traukė, vėliau pradėjau jo neapkęsti mad.gif Mane erzindavo jo prisilietimai, bučiniai, bet atstumti jo neidrįsau... bijojau, kad neduok dieve, kam nors prasižios blink.gif  O kokios kalbos darbe kilo blink.gif  blink.gif  Jis juk vedęs ir turi vaiką blush2.gif Deja tas romanas tęsiasi ir toliau doh.gif Jis manęs nežada palikti ramybėje, yra kartą prasižiojęs, kad aš "pakeisiu" jo žmoną doh.gif Ruošiausi jau jam išdėti, kad reikia viską baigti, nes jis turi žmoną, mažą vaiką ir aš nenoriu būti šeimos ardytoja, ir kai viską jam pasakiau, jis man pasakė, kad aš labai protinga... Iki šiol mąstau kaip viską baigti, bet labai bijau pasėkmių g.gif

Jei taip ir toliau bijosi tai sušisiksi sau gyvenimą tikra to žodžio prasme. Vedę vyrai labai mėgsta taip šnekėti, kad paliksiu žmoną ir t.t. bet to niekada tikrai nebus doh.gif verčiau kitą kvailiukę susiras. Patikėk tikrai žinau (daug teko pačiai bendraut su vedusiais vyrais). Aišku, yra išskirtinų atvejų, bet nemanau, kad būsi laiminga išardžius šeimą.
Prisimenu mamos draugę, kuri metų metus susitikinėjo su vedusiu. Pasekmės: taip ir liko vieniša....
Ar tu to nori?
Atsakyti
QUOTE(sexyblonde @ 2006 01 07, 17:14)
Mano tarnybinis romanas tęsiasi jau daugiau kaip metus. Iš pradžių buvo lengvas gražus flirtas, vėliau  brangios dovanos, tada pasimatymai ir t.t. blush2.gif Man jis patiko, traukė, vėliau pradėjau jo neapkęsti mad.gif Mane erzindavo jo prisilietimai, bučiniai, bet atstumti jo neidrįsau... bijojau, kad neduok dieve, kam nors prasižios blink.gif  O kokios kalbos darbe kilo blink.gif  blink.gif  Jis juk vedęs ir turi vaiką blush2.gif Deja tas romanas tęsiasi ir toliau doh.gif Jis manęs nežada palikti ramybėje, yra kartą prasižiojęs, kad aš "pakeisiu" jo žmoną doh.gif Ruošiausi jau jam išdėti, kad reikia viską baigti, nes jis turi žmoną, mažą vaiką ir aš nenoriu būti šeimos ardytoja, ir kai viską jam pasakiau, jis man pasakė, kad aš labai protinga... Iki šiol mąstau kaip viską baigti, bet labai bijau pasėkmių g.gif

Va ko nesuprantu, tai nesuprantu doh.gif na nesi garantuota kad ramiai išsisuksi iš padėties tai ko ten lendi??? o tai dabar žadi būti jo meiluže nes bijai kad ko neprikalbėtų.taigi ir taip,kaip supratau kalbų darbe užtenka sočiai, tau dar trūksta? vienintelis variantas kuo greičiau viską pabaigti, nes nelabai matau kokios ten dar pasėkmės gali būti.na nebent yra noras ir toliau vaidinti auką,o gal čia dėmesio trūkumas g.gif
Atsakyti
Is tarnybinio romano mums gime pats nuostabiausias kudikis friends.gif aisku pasikeite abieju gyvenimai 360 laipsniu, bet aciu dievui, kad esam begalo laimingi tryse ... clap.gif bet va kartais susimastai ar nenutix taip vel, man cia besedint su kliacku namie, o vyrui dirbant doh.gif bet cia tik taip pamastymai unsure.gif scare.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu tarnybinį romaną... ir tikrai niekas nežino, net neitaria, kad tarp mūsų kas nors vyksta... ir tikrai nemanau, kad tai trukdo darbui
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 01 04, 10:21)
Na įsivaizduok, kad tavo vyras turi tarnybinį romaną su netekėjusia bendradarbe... ax.gif  Kaip reaguotum?  g.gif

oi reaguociau labai blogai, va viena drauge labai gera susidure su tokia problema, jos brnagenybe susitikinėjo su savo bendradarbe, taciau ji suzinojo, viska jam isklojo, aisku siai dienai kiek as matau ju santykiai labai apsikeite, jis janlabaiua rupnasi, gal net myli labiau, sako neturi jokiu kitu...taciau va ji vargse nelabai pasitiki juo, o ir tai bendradarbiai pajaukia gyvenima, sms, laiksuciais ir pan...taciaumano manymu, jei jau atleidai tai tada ir susitaikyk su tuo kaip su praeitimi, nes toks priekabiavimas prie gero nepriveda ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 11, 16:53)
Aš irgi turiu tarnybinį romaną... ir tikrai niekas nežino, net neitaria, kad tarp mūsų kas nors vyksta... ir tikrai nemanau, kad tai trukdo darbui

nelabai noreciau tiketi, kad taip jau niekas nezino, bendradarbiai gal ir nezino, bet nujaucia ir itarineja smile.gif
o darbui netrukdys tol kol eisis viskas puikiai, taciau jei jus susipyksit, cia vat ir pasimatys kaip netrukdo smile.gif
Atsakyti
Na manau, kad tikrai nežino, net neitaria, kadangi aš esu laimingai ištekėjus ir beto mano bendradarbis gerokai už mane jaunesnis, antra nuo pat pirmos dienos mes kaip brolis su sese, darbe pasmus tik tokie santykiai...
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 12, 07:54)
Na manau, kad tikrai nežino, net neitaria, kadangi aš esu laimingai ištekėjus ir beto mano bendradarbis gerokai už mane jaunesnis, antra nuo pat pirmos dienos mes kaip brolis su sese, darbe pasmus tik tokie santykiai...

Na jei būtum laimingai ištekėjusi, tai neturėtum jokių romanų -nei tarnybinių nei kitokių. Nebent tik deklaruoji visiems , kad esi laimingai ištekėjusi.. ax.gif

Atsakyti
man tai kvepia tuom, kad seimoje vistik kazko truksta... juk jei viskas seimoje super, trecias zmogutis niekaip neisiterps...
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2005 10 09, 14:19)
noriu paklausti, ar esat kas patyrę tokį romaną, buvę jo dalyviais, o gal nukentėję nuo tokių santykių?

Turejau tarnybini romana. Jis vedes, as turinti drauga. Pasitusem , pasimegavom ir issiskyrem, nes as perejau i kita padalini. Ten dar atvaziuodavo, bet nebeilgai. Graziai ramiai atsisveikinome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Špilka @ 2006 01 13, 11:01)
man tai kvepia tuom, kad seimoje vistik kazko truksta... juk jei viskas seimoje super, trecias zmogutis niekaip neisiterps...

Nesutikčiau g.gif Ilgai gyvenant aistra praeina,lieka tik prisirišimas,pareiga,vaikai.Kai susižavėjimas labai didelis,nepadės jokie protingi argumentai,greit gali pasiduot pagundai blush2.gif
Atsakyti