Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(Zen @ 2005 10 21, 10:35)
As uz tarnybini flirta  ax.gif . Ypac tarp seimas jau turinciu zmoniu. Ir nuotaika pagereja, ir darbo diena trumpesne atrodo, ir pirmadieniai ne tokie niurus  thumbup.gif . Lengvas flirtas - lengvos ir pasekmes.

thumbup.gif tu čia aprašei
Atsakyti
Taip, tarnybinis romanas labai smagu, jei nieks nevedes ar antru pusiu neturi..
O kai abu uzimti? Ir nė vienas nenori saviskiu prarasti. Tada net nebemalonu darbe buti. ir nori, ir negali, ir bijai kad akys susidurs. Ir bandai elgtis, lyg nieko nebuvo... Negerai, zodziu..
Atsakyti
QUOTE(Zen @ 2005 10 21, 09:35)
As uz tarnybini flirta  ax.gif . Ypac tarp seimas jau turinciu zmoniu. Ir nuotaika pagereja, ir darbo diena trumpesne atrodo, ir pirmadieniai ne tokie niurus  thumbup.gif . Lengvas flirtas - lengvos ir pasekmes.

Gal ir taip..bet ta riba tarp flirto ir romano labai slidi.... tongue.gif

esu prieš tarnybinius romanus... ax.gif
Atsakyti
Aš prieš tarnybinius romanus.
Gal todėl, kad mačiau kaip vienas toks (o šiaip,tai ir ne vienas g.gif ) prasidėjo ir pasibaigė. Turėjau tokią bendradarbę, kurią labai traukė ant savo kolegų doh.gif Kaip rašė Zen, legvas flirtas praskaidrina darbo dieną, bet turi būti tam ribos. O kai romanai nueina daug toliau, kai visi bendradarbiai mato kas vyksta tik nespėja reaguoti, kas čia su kuo šiuo momentu, tai jau darosi nenormalu.
Jei vadinamasis tarnybinis romanas pasiekia lovos stadiją ir staigiai pasibaigia, o tu matai kaip sunku tiems žmonėms normaliai darbo reikalus aptarinėti tai kam to reikia.
Manau, kad reikia gerai pagalvoti prieš įsiveliant į tokius dalykus ir labai gerai žinoti su kuo į tai įsiveli unsure.gif
Atsakyti
Darbo reikalus tai tikrai nelengva būtų aptarinėti. Mane kabino mano viršininkas (vedęs) siūlė visur su juo eiti pavalgyti ar šiaip kur nors (netiesiogiai į lovą), aš jį pasiunčiau. Trumpam jis apsiramino, po to ir vėl tas pats, į jo pasiūlymus jau nekreipiau dėmesio ir ieškojau pamažu naujo darbo, kai radau išėjau, nes nebuvo noro su juo net šnekėti. Jis man paprasčiausiai šlykštus buvo ir kaip su juo dirbti galima ir reikalus aptarinėti???? Nenorėjau nei į darbą eiti niekur, o į vakarėlius tuo labiau bash.gif . Aš čia parašiau neesant jokiam romanui, o jei jis būtų buvęs? Irgi būčiau išėjus iš darbo tik nepakelta galva kaip dabar biggrin.gif
Atsakyti
As irgi apturejau panasia situacija, na tarnybinio romano nebuvo, flirto irgi. Firmos savininkas laike prestizu visas firmos darbuotojas pasiguldyti... Siule pakankamai daug: masina, geresnes pareigas, dovanas ir pan. Bet susiradau kita darba, nes kiekviena karta atsisakius nueiti i firmos baliuka kentedavo mano atlyginimas, tuomet prasidedavo manes juodinimas pries mano virsininke (ja buvo savininko zmona doh.gif ). Buvo pikta, kad suradusi darba kuris man patinka turiu ji mesti del kazkokio nesugebancio nulaikyti savo... Dauguma ten pradejusiu dirbti padare gana greita karjera, tik po korio laiko jas keite vis kitos ir kitos... Slykstu... Tarnybiniu romanu cia negali pavadinti, bet su savininkais ir generaliniais geriau ju ir netureti smile.gif
Atsakyti
Iš esmės į tarnybinius romanus žiūriu tolerantiškai. O kodėl gi žmonės negali susipažinti darbe? O gal tai meilė?

Bet jei abu vedę tai negerai žiūriu, kaip ir į visus vedusių žmonių romanus, ne tik tarnybinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2005 12 30, 09:59)
Iš esmės į tarnybinius romanus žiūriu tolerantiškai. O kodėl gi žmonės negali susipažinti darbe? O gal tai meilė?

Bet jei abu vedę tai negerai žiūriu, kaip ir į visus vedusių žmonių romanus, ne tik tarnybinius  smile.gif

Ir mano tokia pati nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš irgi už trumpalaikius tarnybinius romanus.Štai pas mus darbovietėje yra tokia darbuotuoja, na tokia bjaurybė buvo, sunku budavo jos parašą gauti, tokia stora, ir pan.bet atėjo į jos skyrių vyrukas, na ir ką kaip pasikeitė, išgražėjo, sukūdo siaubingai, ir pati pradėjo dažnai šypsotis, ir aplamai normalesnė pasidarė, todėl žymiai paprasčiau su dirbti pasidarė 4u.gif
o kaip jūs mergaitės reaguojat kaip viena pusė ištekėjusi, o kita ne, ko galima tikėtis iš tokio tarnybinio romano g.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 12 30, 11:19)
aš irgi už trumpalaikius tarnybinius romanus.Štai pas mus darbovietėje yra tokia darbuotuoja, na tokia bjaurybė buvo,  sunku budavo jos parašą gauti, tokia stora, ir pan.bet atėjo į jos skyrių vyrukas, na ir ką kaip pasikeitė, išgražėjo, sukūdo siaubingai, ir pati pradėjo dažnai šypsotis, ir aplamai normalesnė pasidarė, todėl žymiai paprasčiau su dirbti pasidarė 4u.gif

ach ta meile wub.gif va butent del to ir as uz tarnybinius romanus biggrin.gif
Eva, as visai ne i tema, bet ka reiskia tavo parase zodziai "pradejau..."? Gal sokti pradejai? mirksiukas.gif Suintrigavai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 12 30, 12:19)
o kaip jūs mergaitės reaguojat kaip viena pusė ištekėjusi, o kita ne, ko galima tikėtis iš tokio tarnybinio romano g.gif

Tarkim vedęs vyras įsimyli savo bendradarbę netekėjusią merginą (ar atvirkščiai) tai jau čia ir skirybos nebūtų naujiena, juk bendri interesai ir vieno tikslo siekimas juos gali taip suartint, kad ojojoj blink.gif
Jei žmonės nesugeba atskirti asmeninių santykių nuo darbinių tai tikrai labai liūdnai gali baigtis verysad.gif
O iš vis kam ištekėjusioms ar vedusiems veltis į kokius nors romanus ir skaudint anrąją savo pusę.
Manau tik silpnavaliai, menkystos ar nesubrendę žmonės taip daro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 12 30, 11:19)

Na įsivaizduok, kad tavo vyras turi tarnybinį romaną su netekėjusia bendradarbe... ax.gif Kaip reaguotum? g.gif
Atsakyti