Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiška patalynė

QUOTE(aleksiuke @ 2009 07 10, 10:15)
tikrai yra

ir sinteponinių galima padaryti su "užvalkalais"  mirksiukas.gif

tai va
man kazkaip butu gal gaila visa kisti sklabti blush2.gif
geriau uzvalkaliukai, tai nuimi sau greiciau isdziuna

rolleyes.gif
Atsakyti
help.gif help.gif
Merginos, turiu klausima... ax.gif Labai svarbus... unsure.gif
Kiek reikia nusipirkt medziagos, kad uztektu vaikiskiems pataliukams?

As skaiciuoju taip (medziagos plotis 1.5m ar ne?):
Koldrytei: 150x100
Paklodei: 150x100
Uzvalkaliukui: 150x50

Viso: 2.5m

o kiek apsaugoms? Kokio jos turi but ismatavimo? Kiek joms medziagos ir perolono reikia? Apsaugu noriu turbut pusiniu, nes noriu matyt, ka mano mazylis veikia lovytej... cool.gif

Ar nesigaus labai brangus pataliukai? kazkaip nesinori tiket, kad nusipirkt kainuoja vos ne pigiau, nei pasisiut... Ypac, kai siuveja labai is manes prasta, tai stebuklingo grozio nesigaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2009 07 14, 12:25)
help.gif  help.gif
Merginos, turiu klausima... ax.gif  Labai svarbus... unsure.gif
Kiek reikia nusipirkt medziagos, kad uztektu vaikiskiems pataliukams?

As skaiciuoju taip (medziagos plotis 1.5m ar ne?):
Koldrytei: 150x100
Paklodei: 150x100
Uzvalkaliukui: 150x50

Viso: 2.5m

o kiek apsaugoms? Kokio jos turi but ismatavimo? Kiek joms medziagos ir perolono reikia? Apsaugu noriu turbut pusiniu, nes noriu matyt, ka mano mazylis veikia lovytej...  cool.gif

Ar nesigaus labai brangus pataliukai? kazkaip nesinori tiket, kad nusipirkt kainuoja vos ne pigiau, nei pasisiut... Ypac, kai siuveja labai is manes prasta, tai stebuklingo grozio nesigaus... doh.gif

neteisingai skaičiuojat mirksiukas.gif
parašysiu smulkiau į až 4u.gif
Atsakyti
padekit man kie reiktu medziagytes metru jiai pagalvele 40-60, ciuzinukas 60-120 (cia reiktu antklodej ir paklodej) ? parasykit y az, skubiau
Atsakyti
Prisižiūrėjau čia tiek grožių, kad pasiryžau savo leliukui pati pasisiūti patalynę - antklodę (niekur nerandu pirkti norimų išmatavimų), pagalvę, apsaugėles ir užvalkaliukus. Dabar pirmiausia reikės viską susipirkti ir pradėti darbuotis ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif sugalvojau pasiuti savo leliui baldakima ir apsaugeles, gyvenime nesu siuvusi, bet ziauriai noreciau ismokti blush2.gif gal kas galit duoti ideju ir minciu, ir svarbiausia patarimu nuo ko pradeti bent jau 4u.gif
Atsakyti
Laba diena darbštuolės 4u.gif nusprendžiau ir aš savo žirniukui kažką pasiūti. Labai norėčiau pati pasiūti apsaugėles į lovytę, bet net nežinau nuo ko pradėti blush2.gif Gal turite kokių tai schemučių ir galėtumėte man pagelbėti savo patarimais 4u.gif Būtume abu su mažiuku labai dėkingi. nestuke.gif
Atsakyti
Apsaugėlių ir aš ieškau 4u.gif , reikia padaryti visą komplektuką , taip, kad gal kas žino kokių nuorodų kur kaip ką nuo ko pradėti ? bigsmile.gif
Atsakyti
butent apsaugeliu ir man reikia, mamytes padekit,laikas spaudzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2009 09 10, 10:02)
Laba diena darbštuolės  4u.gif  nusprendžiau ir aš savo žirniukui kažką pasiūti. Labai norėčiau pati pasiūti apsaugėles į lovytę, bet net nežinau nuo ko pradėti  blush2.gif  Gal turite kokių tai schemučių ir galėtumėte man pagelbėti savo patarimais  4u.gif  Būtume abu su mažiuku labai dėkingi.  nestuke.gif

QUOTE(irmulia @ 2009 09 11, 10:37)
Apsaugėlių ir aš ieškau  4u.gif , reikia padaryti visą komplektuką , taip, kad gal kas žino kokių nuorodų kur kaip ką  nuo ko pradėti ?  bigsmile.gif

QUOTE(jitute @ 2009 09 11, 18:43)
butent apsaugeliu ir man reikia, mamytes padekit,laikas spaudzia  ax.gif

labkas kadangi paskaiciau kad reikia pagalbs siokios tokios ir niekas nepadeda tai visoms parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 09 11, 19:02)
labkas kadangi paskaiciau kad reikia pagalbs siokios tokios ir niekas nepadeda tai visoms parasiau i az  mirksiukas.gif

aciu kristaaa tu nuostabi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nagi paplatinkit tą slaptą informaciją viešai ax.gif
Atsakyti