Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 17, 10:08)
lotuliukas.gif  mane tai tėtis ir paskatino darytis, jam patiko, mama netikėjo, kad tikrai pasidarysiu, galvojo eisiu ir nenueisiu iki meistro  biggrin.gif  bet kai grįžau, ir jai gražu buvo biggrin.gif
Tiesa, dariausi ir aš gimtadieniui, bet 19tam  biggrin.gif
Gražus paveiksliukas, tik vieta man nelabai gal patinka  blush2.gif  4u.gif  nors vistiek gražu  biggrin.gif

Aciu wink.gif As tevams tai isvis nieko nesakiau, nuejau ir pasidariau, o kai atsilo orai (ir jau grese pamatymas), atejau, pakeliau rankove ir parodziau biggrin.gif O kokia tu turi, aistuliaa?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 17, 11:08)
Aciu wink.gif As tevams tai isvis nieko nesakiau, nuejau ir pasidariau, o kai atsilo orai (ir jau grese pamatymas), atejau, pakeliau rankove ir parodziau  biggrin.gif O kokia tu turi, aistuliaa?

Pas mane ant pilvo, yra temoje kažkur mano foto įkelta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 16, 13:06)

Grazi tattoo! As jau seniai zinojau kad noriu arba katino arba nieko biggrin.gif Nes jie mano silpnybeir tikrai niekada neatsibos wub.gif Tai irgi siaip ne taip issirinkau juoda katino silueta tik prasysiu kad akis padarytu sodriai zalias rolleyes.gif
Uzsirasiau balandzio 2d, tai kuo labiau ji arteja tuo baisiau darosi, nes as labai nepakanti skausmui doh.gif
Beje jau kaip katina sunku buvo susirasti tai ne tas zodis, kruvos katalogu pas ji buvo, o nei vieno normalaus katino silueto... tai vargais negalais internete susiradau unsure.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu tattoo tongue.gif Dvi pėdutės ant krūtinės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2010 03 16, 14:06)
Sveikutes, ir as prie jusu prisijungsiu  4u.gif Pasidariau savo tatuiruote per 18-aji gimtadieni, trise daremes, o po to ejom svest  biggrin.gif Ilgai galvojau kokia/kur darytis, niekaip neapsisprendziau, bet kai pamaciau sita paveiksleli, iskart supratau, kad butent sito man reikia  biggrin.gif Dariausi mazyte, nes labai bijojau skausmo. Tevai tada buvo labai pries, ir kadangi mano gimtadienis rudeni, puse metu slepiau, kol orai neatsilo  biggrin.gif Bet reakcija buvo labai rami ir jiems netgi patiko smile.gif Iki siol dziaugiuosi, kad ja pasidariau, nebuvo nei dienos,kad gaileciausi. Man ji labai graziai atrodo ir su maikute, ir su puosnia suknele  wub.gif Radau tokia nuotraukyte, gal nelabai cia matysis:

tattoo

Cia siek tiek keistai atrodo, nes ranka pakelta i virsu  smile.gif O siaip baisiausiai noriu dar bent vienos, bet kol kas vis sveikas protas nugali  lotuliukas.gif Bet zinau kad kada nors tikrai pasidarysiu dar bent viena  wub.gif

Labai graži tattoo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MsMutinous @ 2010 03 22, 02:18)
Aš taip pat turiu tattoo tongue.gif  Dvi pėdutės ant krūtinės 4u.gif
Papildyta:
Labai graži tattoo! 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O as budama 19 pasidariau sia tattoo ir kol kas tikrai nesigailiu. Dziaugiuosi kad ji ant nugaros, nes reciaui ja matau (jei butu ant kojos ar pilvo labiau pries akis smeizuotu:)) todel ji man vis grazesne ir grazesne atrodo smile.gif, dabar jau svajoju antra pasidaryt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanncy: 24 kovo 2010 - 11:55
QUOTE(Fanncy @ 2010 03 24, 12:54)
O as budama 19 pasidariau sia tattoo ir kol kas tikrai nesigailiu. Dziaugiuosi kad ji ant nugaros, nes reciaui ja matau (jei butu ant kojos ar pilvo labiau pries akis smeizuotu:)) todel ji man vis grazesne ir grazesne atrodo smile.gif, dabar jau svajoju antra pasidaryt smile.gif

user posted image

Oho,gana didelė,bet įdomi smile.gif
Aš tai labai noriu tattoo ant vidinės riešo pusės,bet įsivaizduoju,kad ten darytis tattoo labai skausminga fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Bathor @ 2010 04 01, 22:10)
Oho,gana didelė,bet įdomi  smile.gif
Aš tai labai noriu tattoo ant vidinės riešo pusės,bet įsivaizduoju,kad ten darytis tattoo labai skausminga  fear.gif

as irgi noriu tokioj pat vietoj..bet irgi bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 04 02, 11:49)
as irgi noriu tokioj pat vietoj..bet irgi bijau lotuliukas.gif

Bailiukės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 03 21, 21:07)
Uzsirasiau balandzio 2d, tai kuo labiau ji arteja tuo baisiau darosi, nes as labai nepakanti skausmui doh.gif

FoxLady, laukiam tavo tattoo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bathor @ 2010 04 01, 21:10)
Oho,gana didelė,bet įdomi  smile.gif
Aš tai labai noriu tattoo ant vidinės riešo pusės,bet įsivaizduoju,kad ten darytis tattoo labai skausminga  fear.gif

As tai laikausi nuomones, kad tattoo reikia darytis tokiose vietose, kad butu galima paskui paslepti, esant reikalui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bathor @ 2010 04 02, 20:10)
Bailiukės  lotuliukas.gif

Matyt nelabai norit, jei baimė užgožia norą biggrin.gif
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2010 04 03, 13:13]
Matyt nelabai norit, jei baimė užgožia norą  biggrin.gif

Aš jau porą metų noriu, bet tai ir lieka tik noru.. Labai gražu, o ypač mažytė tatoo ant peties ar kojos kauliuko.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 07 balandžio 2010 - 09:07
Turiu ant nugaros per vidurį virš sėdynės drakončiką. Dariausi prieš 8 metus. Nesigailiu ir dar vienos norėčiau ant sprando, bet Mb neleidžia ir mama sako fool.gif Atseit, kaip senatvėj bus, o kam tai rūpi? biggrin.gif
Atsakyti