Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(moony @ 2010 04 14, 20:14)
biggrin.gif geras, kilima su baldais biggrin.gif biggrin.gif
Siaip meistras neturetu savo nuomones pirsti, nors gal jam visai kitaip atrodo vaizdas ant odos kaip bus ir jis nori kad graziau gal butu.
Man panasiai buvo po tatuiruotes, norejosi vel lekti darytis, bet praejo tas nors. Uzteks ka turiu visam gyvenimui smile.gif

Man kazkaip atrodo, kad meistras gali nebent pasiulyt, bet ne kisti per prievarta.Bet aisku meistrui tai kas, ne jam visa gyvenima reikes vaiksciot su nepatinkancia tatuiruote biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu jokios ax.gif bet noreciau, tik beda, kad nesugalvoju nei ka, nei kur...vis tik cia visam gyvenimui "zenkliukas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 04 15, 15:28)
Neturiu jokios  ax.gif  bet noreciau, tik beda, kad nesugalvoju nei ka, nei kur...vis tik cia visam gyvenimui "zenkliukas"  g.gif

Man irgi taip buvo.Tai sugalvojau, kad darysiuos tatto kokiam reiksmingam ivykiui savo gyvenime iamzint blush2.gif
Atsakyti
Noreciau antros tattoo... doh.gif blush2.gif Is vidines rieso puses, keletos nedideliu leteneliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gieedriee @ 2010 04 16, 13:16)
Noreciau antros tattoo...  doh.gif  blush2.gif  Is vidines rieso puses, keletos nedideliu leteneliu  ax.gif

As norejau leteneliu, bet ant subiniuko.Labai dziaugiuosi, kad nepasidariau biggrin.gif Labai nebloga vieta esi issirinkus thumbup.gif Bet ar nebus taip, kad poto trugdys, nes pazistamos mamos i darba neprieme del tattoo doh.gif Tik pas ja ne ant rieso buvo, o ant delno tokia labai mazyte rolleyes.gif
Atsakyti
as labai noriu smuiko rakto ant kaklo(is nugaros puses) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 20, 09:16)
As norejau leteneliu, bet ant subiniuko.Labai dziaugiuosi, kad nepasidariau  biggrin.gif  Labai nebloga vieta esi issirinkus  thumbup.gif  Bet ar nebus taip, kad poto trugdys, nes pazistamos mamos i darba neprieme del tattoo  doh.gif  Tik pas ja ne ant rieso buvo, o ant delno tokia labai mazyte  rolleyes.gif

Na ant tos vieteles... juokingai atrodyt turetu manyciau bigsmile.gif
Na taip, pirmoji yra ant pilvuko, kairej puselej, nediduke tokia, o antraja noreciau butent tos vietoj, rieso vidinej pusej blush2.gif Na riesas manyciau, kad ne tokia vieta, galima lengvai paslepti, kai reikia rolleyes.gif Hm... o koki klaipedietes salona patartumet? Kiek manot, galetu kainuoti sioks toks mano noras? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 21, 14:19)

na irgi grazu thumbup.gif jei tik buciau kazkiek susijusi su muzika, nedvejodama pasidaryciau taip smuiko rakta, paktrauklus toks jis man... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gieedriee @ 2010 04 16, 13:16)
Noreciau antros tattoo...  doh.gif  blush2.gif  Is vidines rieso puses, keletos nedideliu leteneliu  ax.gif

Man tai tokios vietos kažkaip nepatinka smile.gif gražu, bet paskui slėpti reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 21, 14:19)

Gražiai turėtų atrodyti smile.gif ant kaklo man labai gražu tattoo pas vyrus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 balandžio 2010 - 19:39
Čia mano:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2010 04 25, 16:19)
Čia mano:
user posted image

Mm, graži wink.gif ar labai skaudėjo tokioje vietoje?
Atsakyti
Įsivaizdavau, kad turėtų skaudėt, kai daro tattoo, buvau tam nusiteikusi, bet taip ir neteko to patirt biggrin.gif . Jaučiasi, aišku, kažkoks gnaibymas, bet nesmarkus. Gal kokioj kitoj vietoj ir skaudėtų, nežinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2010 04 25, 16:19)
Čia mano:
user posted image

koks grozis... thumbup.gif bigsmile.gif
visgi, noreciau paklausti, kiek mazdaug kainuotu mano noras... 5 mazos katino leteneles ant rieso? gal isivaizduojat kas?
na kazkas tokio ax.gif
http://s608.photobuc...urrent=mano.jpg
Atsakyti