QUOTE(daluzenik @ 2008 10 21, 10:40)
Kaip atrodo 60 metu "mergaite" su drugeliu ant peties?

nu apsurdas
Visų pirmą, man ir šeip negražu kai eina vyresnio amžiaus moteriškės išsidekoltavusios.Manau tokio amžiau moterys turi vaikščioti šiek tiek prisidengusios, tad ir tatuiruotės neišlįs
QUOTE(Šelma @ 2008 10 21, 14:41)
Jei ta 60 metų mergaitė atrodo nekaip tai drugelis jos dar labiau nepagadins
Turiu eglutės ornamentą ant menties
QUOTE(<Pienė> @ 2009 08 03, 10:06)
Turiu ant mentes maza delfiniuka. Visa gyvenima, man patys nuostabiausi zinduoliai buvo delfinai. Nieko nera nuostabiau. O dar, dievinu vandeni. Visa tai sudejau ir pasidariau mazyte tatoo. Ir del to nei kiek nesigailiu nors jau 5 metai kaip ja turiu. Man inai labai patinka, ji mano dalis, ir be jos saves nebeysivaizduoju
Aš irgi turiu delfinuką, tik ant peties
QUOTE(*munka* @ 2009 11 01, 15:06)
....laba ppanelytes...as ir rosiuosi darytis tatoo ... darysiuos ant kaklo
vat merginoms ant kaklo, riešo ir pan mano manumui nereikia darytis.Nes nežinia kaip pasisuks gyvenimas, kokio darbo sieksi ir kelyje gali pasipainuioti darbadavių, kurie turi neigiamą požiūrį į tatuiruotes.O kitur ir pareigos gali neleisti tokių dalykų
QUOTE(Fluctus @ 2010 01 31, 15:55)
o aš jūsų nesuprantu

aiškiai tema parašyta -
"Tatuiruotės, Kas/kur/kokias turite?Kaip sugalvojot..?"
tai ne, ateina ribotos pasaulėžiūros mamytės, auklėti "nesusipratėlių"

vienai asocijuojasi su kaliniais, kitai su psichiniais ligoniais, trečiai visai - su aborigenais

moterys - 21 amžius, juk tatuiruotės nebūtinai daromos dėl priklausomybės klanui, ar dėl ritualų - o dėl to, kad primintų ką nors

Be to - nemanau, kad moterys, turinčios tatuiruotę senatvėje bus davatkos, sėdinčios ant suoliukų ir apkalbinėjančios šiuometinį jaunimą

o jos kaip tik - bus kreizovos senutės, jaunatviškos sielos, kupinos gyvenimo jėgų

auksiniai žodžiai
QUOTE(moony @ 2010 04 10, 22:24)
As dariausi pries kelis metus tokia

is tikro ji nera tokia didele kaip atrodo
Tiesiog tada taip uzplauke, tada taip norejau, na dabar pagalvoju, kad gal nereikejo jos, bet kaip viena mergina jau minejo, kai nematai kasdien, tai ir pamirsti, tiek kad darbe turiu stengtis rengtis drabuziais, kad neislystu is po kelniu koks lopinelis
mano akiai per grubi tatuiruotė.Kaip ir pati sakot dabar, tenka ją slėpti.
Visada prieš darant tatuiruotę(ypač tokią) reik pasverti visus už ir prieš