Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(Trendy_ @ 2010 04 02, 11:49)
as irgi noriu tokioj pat vietoj..bet irgi bijau lotuliukas.gif

Kai as dariausi tatuiruote, su manim dar du draugai daresi, abu vidinej rieso pusej, tai abu sake, kad visiskai neskauda.. Bet zinai, cia gali buti ir vyriskas isdidumas, negi parodysi kad skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 07, 11:29)
Turiu ant nugaros per vidurį virš sėdynės drakončiką. Dariausi prieš 8 metus. Nesigailiu ir dar vienos norėčiau ant sprando, bet Mb neleidžia ir mama sako  fool.gif Atseit, kaip senatvėj bus, o kam tai rūpi? biggrin.gif

Man atrodo, kad ne tu viena senatvėj tatuiruota būsi, įprasta bus senukai/senutės tatuiruoti ir pan biggrin.gif
Bent aš dėl to nesuku galvos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 07, 11:29)
Turiu ant nugaros per vidurį virš sėdynės drakončiką. Dariausi prieš 8 metus. Nesigailiu ir dar vienos norėčiau ant sprando, bet Mb neleidžia ir mama sako  fool.gif Atseit, kaip senatvėj bus, o kam tai rūpi? biggrin.gif

Svarbiausia, kad db pačiai gražu, o kas senatvėj bus, tas biggrin.gif

QUOTE(Orestes @ 2010 04 07, 14:11)
Kai as dariausi tatuiruote, su manim dar du draugai daresi, abu vidinej rieso pusej, tai abu sake, kad visiskai neskauda.. Bet zinai, cia gali buti ir vyriskas isdidumas, negi parodysi kad skauda  lotuliukas.gif

Nu kaip gi vyras parodys, kad jam skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
TURIU ANT NUGAROS APACIOS SONE, PANTEROS SNUKI... mirksiukas.gif
Atsakyti
Matyt nelabai norit, jei baimė užgožia norą biggrin.gif
[/quote]

Noriu smile.gif Rudenį,matyt,jau darysiuos blush2.gif
Atsakyti
As dariausi pries kelis metus tokia
user posted image
is tikro ji nera tokia didele kaip atrodo
user posted image

Tiesiog tada taip uzplauke, tada taip norejau, na dabar pagalvoju, kad gal nereikejo jos, bet kaip viena mergina jau minejo, kai nematai kasdien, tai ir pamirsti, tiek kad darbe turiu stengtis rengtis drabuziais, kad neislystu is po kelniu koks lopinelis smile.gif
Atsakyti
Aš ir pasidariau tattoo ax.gif Penktadienį dariausi kaune teotattoo. Svajojau nuo paauglystės. Kai užgis gal pasirodysiu smile.gif Nors realiai tai ir dabar galima, nes gražiai atrodo, taip švariai tvarkingai viską padarė... mirksiukas.gif
Ant peties dariausi iš priekio pusės.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 10 21, 10:40)
Kaip atrodo 60 metu "mergaite" su drugeliu ant peties?  lotuliukas.gif  nu apsurdas  doh.gif

Visų pirmą, man ir šeip negražu kai eina vyresnio amžiaus moteriškės išsidekoltavusios.Manau tokio amžiau moterys turi vaikščioti šiek tiek prisidengusios, tad ir tatuiruotės neišlįs mirksiukas.gif

QUOTE(Šelma @ 2008 10 21, 14:41)
Jei ta 60 metų mergaitė atrodo nekaip tai drugelis jos dar labiau nepagadins  cool.gif
Turiu eglutės ornamentą ant menties  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2009 08 03, 10:06)
Turiu ant mentes maza delfiniuka. Visa gyvenima, man patys nuostabiausi zinduoliai buvo delfinai. Nieko nera nuostabiau. O dar, dievinu vandeni. Visa tai sudejau ir pasidariau mazyte tatoo. Ir del to nei kiek nesigailiu nors jau 5 metai kaip ja turiu. Man inai labai patinka, ji mano dalis, ir be jos saves nebeysivaizduoju  4u.gif

Aš irgi turiu delfinuką, tik ant peties wub.gif
QUOTE(*munka* @ 2009 11 01, 15:06)
....laba ppanelytes...as ir rosiuosi darytis tatoo ... darysiuos ant kaklo  drinks_cheers.gif

vat merginoms ant kaklo, riešo ir pan mano manumui nereikia darytis.Nes nežinia kaip pasisuks gyvenimas, kokio darbo sieksi ir kelyje gali pasipainuioti darbadavių, kurie turi neigiamą požiūrį į tatuiruotes.O kitur ir pareigos gali neleisti tokių dalykų unsure.gif

QUOTE(Fluctus @ 2010 01 31, 15:55)
o aš jūsų nesuprantu biggrin.gif
aiškiai tema parašyta - "Tatuiruotės, Kas/kur/kokias turite?Kaip sugalvojot..?"
tai ne, ateina ribotos pasaulėžiūros mamytės, auklėti "nesusipratėlių" biggrin.gif
vienai asocijuojasi su kaliniais, kitai su psichiniais ligoniais, trečiai visai - su aborigenais biggrin.gif
moterys - 21 amžius, juk tatuiruotės nebūtinai daromos dėl priklausomybės klanui, ar dėl ritualų - o dėl to, kad primintų ką nors smile.gif
Be to - nemanau, kad moterys, turinčios tatuiruotę senatvėje bus davatkos, sėdinčios ant suoliukų ir apkalbinėjančios šiuometinį jaunimą smile.gif o jos kaip tik - bus kreizovos senutės, jaunatviškos sielos, kupinos gyvenimo jėgų wink.gif
thumbup.gif

drinks_cheers.gif auksiniai žodžiai

QUOTE(moony @ 2010 04 10, 22:24)
As dariausi pries kelis metus tokia
user posted image
is tikro ji nera tokia didele kaip atrodo
user posted image

Tiesiog tada taip uzplauke, tada taip norejau, na dabar pagalvoju, kad gal nereikejo jos, bet kaip viena mergina jau minejo, kai nematai kasdien, tai ir pamirsti, tiek kad darbe turiu stengtis rengtis drabuziais, kad neislystu is po kelniu koks lopinelis smile.gif

mano akiai per grubi tatuiruotė.Kaip ir pati sakot dabar, tenka ją slėpti.
Visada prieš darant tatuiruotę(ypač tokią) reik pasverti visus už ir prieš
Atsakyti
Na nenorejau as tada tokios banalios kaip kad drugeliai, geleles, o slepti tai tik darbe slepiu, nes manau reta kuri demonstruoja darbe savo grozybes, o seip laisvalaikiu visai nieko pasidemonstuot, nors cia reikia specialios maikutes, iskirpta nugara, kad matytusi.
Atsakyti
Na as butent tokia banalia su drugeliu ir pasidariau biggrin.gif ant kojos ,spalvota ,ji man labai patinka ir nemanau as jos slepti ar kazkaip kitaip maskuoti.Vaikas mano sake mama esi graziausia pasaulyje thumbup.gif
Atsakyti
As labai norejau tattoo.. ir jau buvau uzsirasius, bet nedaejau, pabijojau.. ir dabar labai dziaugiuos biggrin.gif bo tai buciau tokia nesamone pasidarius doh.gif O drauge pasidare.. mane tai labai sunervino, kad jai meistras pirso savo nuomone.Ji labai norejo kates silueto tik, o jai ipirso visa kate su spalvom ir seseliais.Sunervino tai negaliu doh.gif lotuliukas.gif Bet gerai jei meistras pasake, kad noresis dar ir dar.Po kiek laiko jau ji norejo ar zolytes ar ko ten po ta kate (nebeatsimenu ar pasidare ar ne g.gif ).. tai mes juokaudavom su draugem, kad jai reikia po kate kilima issitatuituot, paskui visa kambari su spintom, tv ir kita aributika biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif geras, kilima su baldais biggrin.gif biggrin.gif
Siaip meistras neturetu savo nuomones pirsti, nors gal jam visai kitaip atrodo vaizdas ant odos kaip bus ir jis nori kad graziau gal butu.
Man panasiai buvo po tatuiruotes, norejosi vel lekti darytis, bet praejo tas nors. Uzteks ka turiu visam gyvenimui smile.gif
Atsakyti