Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

Man tattoo darė ir dėl to kremo aiškino Teodoras. Šiaip aš linkus juo pasitikėti būčiau....
Atsakyti
Nu Teotattoo kaip ir neblogas salonas kaune, tai nesuprantu kaip cia taip, gal jus kazka ne taip supratote ar ka blink.gif Nes niekur niekada nemaciau ir negirdejau tokio absurdo, juk logiska, kad su sasu lupsis dazai jei sukietes sasas. g.gif
Atsakyti
Ne, aš viską gerai supratau, nes man irgi buvo keista , kodėl jis taip sako, bet jis man visaip kaip aiškino: kad nebūtina, nu nebent aš pati noriu ten viską daryti, tai galiu ir tepti, ir t.t., bet atseit, nuo to jokio skirtumo ir jis mano vietoj neteptų. Todėl ir dvejoju, nes visur prisiskaičiau, kad ten n kartų reikai tepti ir pan., aš net jam perskambinau šiandien ir dar kartą paklausiau, atsakė tą patį...
O dėl to lupimosi, tai jis mane įspėjo, kad stengtis nenulupti anksčiau liko, neužkabinti su drabužiais ir pan. Šiaip tikrai viską išaiškino, vienintelis dalykas man buvo keistas - kad netepti.. Nu gal dar, ad alkoholio negerti 10 dienų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2010 07 13, 08:10)
Tai va!!! Ir aš nesuprantu, kodėl jis man pasakė, kad mano vietoj neteptų... sad.gif Nėra mano tatuiruotė kažkokia išskirtinė, tiesiog ji iš labai plonų linijų, labai smulki...
Jaučiu, reikia man jam paskambinti, ir pakalbėti...norisi, kad viskas sugytų kuo greičiau ir geriau...

Patariu net neskambinti, o teptis ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2010 07 13, 16:34)
Man tattoo darė ir dėl to kremo aiškino Teodoras. Šiaip aš linkus juo pasitikėti būčiau....

Cia teotattoo? nes as pas ji dariaus ir tept tikrai liepe smile.gif zodz, tepk-bus tik geriau wink.gif
Atsakyti
Niu psio, nusipirkau ir tepuosi, ačiū už konsultacijas visoms smile.gif
Atsakyti
Pasirodyk savo grozi mirksiukas.gif
Atsakyti
Netikra,

as pritariu visom forumietem, kad butina tepti, kad lygiai ir graziai uzgytu. Man sasiukas nusilupo po keturiu dienu, bet kadangi tattoo gausiai tepiau, tai sasiukas galima sakyti ne nusipupo, o sveniai "nusirutuliavo".
As tai pries darant tatoo padariau savo "research" internete (anglu kalba) ir tikrai neradau ne vieno pasiulymo palikti ir nieko netepti!
Mano tattoo meistras dave tepaliuka, pavadinimu "Tattoo Goo" kuris sukurtas specialiai tatuiruociu prieziurai. Ant pakuotes parasyta:
New tattoos: Rinse with cold water, pat dry with clean towel, air-dry 15 min, gently and sparingly apply Tattoo Goo. Repeat 3-4 times a day for a 7 to 10 days.
Sudetis: Olive oil, Beeswax, Cocoa butter, Vit E, Levander oil ir ttt.

Beje, kiek skaiciau galima tapti ir paprastu drekinamu kremuku, tik jis turi buti be jokiu kvapikliu, dazikliu ir kuo maziau parafino (ten kur parasyta sudetis kremo, jis neturetu buti pirma ar antra sudedamoji dalis).

Na bet kokiu atveju, kiek supratau savo tattoo jau tepi, tai linkiu greito gijimo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 14 liepos 2010 - 11:40
Ačiū labai už patarimus smile.gif
Aš nusipirkau Bepanthen plus ir juo tepuosi. Kol kas pasitepiau dar tik 3 kartus, bet tikiuosi, kad ilgai tepti nereikės smile.gif

Aš irgi visur prisiskaičiau, kad reikia tepti, todėl man buvo keista, kad jis neliepė tepti, tai ir užklydau čia pas jsu pasitarti smile.gif

O dar toks klausimas: po kiek laiko galima maudytis jūroje ar būti ant saulės? Kažkur skaičiau, kad mėnesį negalima,tiesa? Vis dėlto vasara, kažin , ar išeis pasislėpus išbūti ilgai smile.gif
Atsakyti
As nesuprantu, o jums nedave lapuko kokia yra prieziura po tatuiruotes ir ka galima daryt, o ko ne? Galima maudytis po 1 sav, degintis po 2sav, bet aplamai tai nepatariama isvis tattoo matyt tiesioginiu saules spinduliu, kad neisbluktu as tepu dideliu SPF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 14 liepos 2010 - 12:34
Davė lapuką, bet ten juk nesurašyta info visiems gyvenimo atvejams, tik pagrindinė info ir daugmaž " kol sugis" smile.gif Aš suprantu, kas kol sugis - vadinasi, kol nukris šašiukas, bet čia juk yra patyrusių mamyčių, tai tikėjausi,kad iš patirties patarimais padės smile.gif

Atsakyti
Gal kuri SM man galėtų padėti įkelti nuotraukėlę? Pasirodyčiau ir aš blush2.gif
Atsakyti