Sveikos,
pasidariau ir aš grožį, tik pasakykit man kas nors, ką manot: man meistras pasakė, kad galiu tepti kremu, jei labai noriu viską daryti atseit pagal instrukcijas, bet jis mano vietoj tai neteptų niekuo (taip supratau, kad būtent tokios kaip mano tatuiruotės nebūtina). Pasidariau prieš 5 dienas, kol kas juo pasitikiu ir netepu jokiu kremu. Užsidėjo šašiukas, aišku, jis sausas. Paniežti. Ir vis neišeina mintis iš galvos : o gal vis dėlto nusipirkti to Bepantheno??
QUOTE(Netikra @ 2010 07 12, 15:28)
Hmm

Ohoho, kiek čia drugelių prisiveisė

Sveikutes 
pirmiausia tai keista kai i tokia tema uzeina keisto mastymo zmones kuriems tatuiruotes asocijuojasi su kaliniais ir pan
Juk zmogus nepasikeicia nuo to ar turi piesinuka ant savo kuno ar ne
visu tattoo labai grazios
As tattoo turiu jau keleta metu, svajojau apie ja nuo 16m, bet pasidariau grokai veliau
Mano tattoo dovana sau is pirmos algos
ji nera seip piesinukas is katalogo, ji man reiskia labai daug, o aplinkiniams dar reikia pavargti, kad ja issifruotu
tevu reakcija buvo "
ar pabludai?"
snekedavau apie tattoo, bet turbut netikejo, kad pasidarysiu
Net meistras kelis kartus klause ar tikrai tokioj vietoj noriu,ar ne per didele, nes tuomet nebuvo populiaru ant sprando darytis 
Tattoo pasidariau vasara tad mate visi ir bobutes troleibusuose (o jau komentaru kiek buvo
) ir kolegos ir vadovai-nei vieno priekaisto neisgirdau
Dirbau ir su dideliu imoniu direktoriais, eidavau i susitikimus, bet nei vienas neatsisake bendrauti del tattoo
atvirksciai-pagirdavo 
Planuose dar viena tattoo ant rieso, jau zinau ko noriu, bet jai dar reikia pribresti
(tik gal nlb matosi)
As tepciau, tada sasiukas buna plonytis greit uzgyja (bent jau man dar trynesi i marskinuku kalnieriu tai sasiuko kaip ir nebuvo
Bent jau man sake, kad jei netepsiu gali su sasu ir dazai "nueiti"
keista, kad patare netepti niekuo, seip kiek girdejau visi patarineja tepti ir dideles ir mazas

pirmiausia tai keista kai i tokia tema uzeina keisto mastymo zmones kuriems tatuiruotes asocijuojasi su kaliniais ir pan

visu tattoo labai grazios

As tattoo turiu jau keleta metu, svajojau apie ja nuo 16m, bet pasidariau grokai veliau

Tattoo pasidariau vasara tad mate visi ir bobutes troleibusuose (o jau komentaru kiek buvo

Planuose dar viena tattoo ant rieso, jau zinau ko noriu, bet jai dar reikia pribresti

QUOTE(Netikra @ 2010 07 12, 16:28)
Sveikos,
pasidariau ir aš grožį, tik pasakykit man kas nors, ką manot: man meistras pasakė, kad galiu tepti kremu, jei labai noriu viską daryti atseit pagal instrukcijas, bet jis mano vietoj tai neteptų niekuo (taip supratau, kad būtent tokios kaip mano tatuiruotės nebūtina). Pasidariau prieš 5 dienas, kol kas juo pasitikiu ir netepu jokiu kremu. Užsidėjo šašiukas, aišku, jis sausas. Paniežti. Ir vis neišeina mintis iš galvos : o gal vis dėlto nusipirkti to Bepantheno??
As tepciau, tada sasiukas buna plonytis greit uzgyja (bent jau man dar trynesi i marskinuku kalnieriu tai sasiuko kaip ir nebuvo

QUOTE(Netikra @ 2010 07 12, 15:28)
Sveikos,
Nesuprantu ir aš, visiems reikia tepti, o jums jau ne

Tai va!!! Ir aš nesuprantu, kodėl jis man pasakė, kad mano vietoj neteptų...
Nėra mano tatuiruotė kažkokia išskirtinė, tiesiog ji iš labai plonų linijų, labai smulki...
Jaučiu, reikia man jam paskambinti, ir pakalbėti...norisi, kad viskas sugytų kuo greičiau ir geriau...

Jaučiu, reikia man jam paskambinti, ir pakalbėti...norisi, kad viskas sugytų kuo greičiau ir geriau...
QUOTE(Netikra @ 2010 07 13, 09:10)
Tai va!!! Ir aš nesuprantu, kodėl jis man pasakė, kad mano vietoj neteptų...
Nėra mano tatuiruotė kažkokia išskirtinė, tiesiog ji iš labai plonų linijų, labai smulki...

na jei skambinsit tai pasiteiraukit kodel jo nuomone geriau netepti

Tai man gal irgi neniežėtų, bet ji nuolat po rūbais, tai nuolat liečiasi ir todėl niežti 
Šiaip liepė ir man ateiti pasirodyti, kai užgis, bet aš įsivaizduoju, kad tai bus ne greičiau kaip po poros savaičių...

Šiaip liepė ir man ateiti pasirodyti, kai užgis, bet aš įsivaizduoju, kad tai bus ne greičiau kaip po poros savaičių...
Manau gijimas priklauso ir nuo organizmo
cia kaip su skausmu darant tattoo
vieniems skauda kitiems darant toje pacioje vietoje-kutena
bet as vistiek tepciau,manau taip greiciau gyja
as tik is salono isejus ejau i vaistine tepaliuko

Žodžiu, man išaiškino taip 
Tas šašiukas yra toks pats kaip ir būtų jei nusibrozdintum, įsidrėkstum ar pan. Taigi, jei jis sausas, vadinasi viskas ok, gerai gyja. Tepti visiškai nebūtina (logiška, tikrai netepu kiekvieno įdrėskimo, nors irgi gali įsinešti infekcija ar pan. ), bet jei nori kažkaip labiau rūpintis ar tiesiog kažkiek padrėkinti ar pamažinti niežulį - galima tepti.
Tai vat taip, tai turbūt vis dėlto netepsiu. Atrodo ten viskas normaliai pas mane, paniežti proto ribose, tai nemesiu pinigų, kad ištepčiau 1/100 tūtelės... :/

Tas šašiukas yra toks pats kaip ir būtų jei nusibrozdintum, įsidrėkstum ar pan. Taigi, jei jis sausas, vadinasi viskas ok, gerai gyja. Tepti visiškai nebūtina (logiška, tikrai netepu kiekvieno įdrėskimo, nors irgi gali įsinešti infekcija ar pan. ), bet jei nori kažkaip labiau rūpintis ar tiesiog kažkiek padrėkinti ar pamažinti niežulį - galima tepti.
Tai vat taip, tai turbūt vis dėlto netepsiu. Atrodo ten viskas normaliai pas mane, paniežti proto ribose, tai nemesiu pinigų, kad ištepčiau 1/100 tūtelės... :/
QUOTE(Netikra @ 2010 07 13, 12:37)
Žodžiu, man išaiškino taip 

idomiai

As pamenu dar gavau tokia kaip ir atmintine kaip reikia priziuret tattoo.
Nenoriu gazdinti, bet mano brolis ant rankos turi tattoo ir tikrai niekuo netepe ir ka, kai kur sasas nuejo su dazais, dabar teks koreguot

kaip ten bebutu tattoo tavo ir tu sprendi ka daryti

Nu viskas, atsibodo dvejoti
Nenubiednėsiu be tų 15 Lt, ir bus ramu , kad viską padariau, ką galėjau. Nusipirksiu ir tepsiuos

Nesuprantu koks cia meistras taip sake, kad nereikia, juk negalima leist kad uzsidejes sasas sukietetu antraip tikrai nusilups su spalva iskraipys piesini ir reiks taisyt. Kiek kartu dariausi nei kart negirdejau dar taip, be to duoda lapeli kur net pabraukta buna, kad butina tepti nuolatos tiek kiek reikia, kad nebutu sausas niekada. Siaip tas tepalas besitrindamas i drabuzius vis nusivalo, tai as sugalvojau toki buda: uzdedu medvilnine svelnia, svaria nosinaite ir ja lengvai priklijuoju su lipnia juostele, paliekant tarpa tarp odos ir nosinaites kad kvepuotu. Taip tatuiruote nesitrina i drabuzius ir nenusivalo tas bepatenas.