Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 06 08, 20:52)
priežiūra nesunki, svarbu laikyti ją švariai, neleisti išdžiūti šašui, o tai puikiai padarysi tepdama kremu smile.gif aš naudojau Bepanthen plus, kuris kainuoja apie 15 lt (dabar tiksliai nepamenu). dar negalima jos išmirkyti, tai apie vonias pamiršk porai savaičių, galima tik trumpai į dušą. apie atvirus vandens telkinius (jūra, ežeras, upė ir baseinas) pamiršk bent mėnesiui.
šašas nusilupa per 5-10 dienų (man vienai tattoo nusilupo per penkias, nes gausiai tepiau kremu, o kitoms per maždaug septynias).

pilnai sugyja per porą savaičių, nebeskauda jau po trijų dienų maždaug, gal net anksčiau. priklauso nuo vietos ant kurios daraisi (ar ji dažnai juda ar ne).

o apie viską plačiau tau paaiškins tattoo meistras  smile.gif 

sėkmės  4u.gif

Dekui uz issamu atsakyma smile.gif smagu kad nros prieziura nesudetinga, tik va del tu maudyniu draudimu jauciu geriau viska atideti rudeniui, o tai man jau tuoj prasides atostogos ir be vandens telkiniu turbut nelabai issiversciau ax.gif bus dar laiko pagalvoti kokio piesinuko ir kurioje vietoje noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 06 08, 21:52)
aš naudojau Bepanthen plus, kuris kainuoja apie 15 lt (dabar tiksliai nepamenu).

Aš ir šį naudojau, pamenu labai daug ir dažnai tepdavau, tai greitai ten viskas sugijo smile.gif
Atsakyti
O man kaip tik meistras jį sakė dažnai teplioti, bet po mažą kiekį. Užgijo greit ir gerai.
Beje, dariausi tatoo žiemą, oda buvo sausa, tad teko antrąkart ryškinti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal voju ir as apie tattoo.. Kazkaip buvo paauglystej uzejes noras, nepasidariau (gal ir gerai, o tai buciau pasidarius kokia nesamone)....dabar vel galvoju kazkaip... wub.gif
Gal zinot kokiu interneto puslapiu, kur butu daug paveiksleliu pasiziureti? Daugmaz isivaizduoju, ko noreciau, zinau, kad turetu buti subtilu, moteriska, trapu, bet ne saldu... Niekur nerandu kazko, kas butu "mano" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2010 06 15, 19:19)
Sveikos,
gal voju ir as apie tattoo.. Kazkaip buvo paauglystej uzejes noras, nepasidariau (gal ir gerai, o tai buciau pasidarius kokia nesamone)....dabar vel galvoju kazkaip...  wub.gif
Gal zinot kokiu interneto puslapiu, kur butu daug paveiksleliu pasiziureti? Daugmaz isivaizduoju, ko noreciau, zinau, kad turetu buti subtilu, moteriska, trapu, bet ne saldu... Niekur nerandu kazko, kas butu "mano"  smile.gif

Sveikos

As kai ieskojau ideju savo tattoo, tai tiesiog googlinau naudodama ivairius raktazodzius kas saudavo i galva. Ivedus angliskai tattoo galima rasti begales ideju...
Manau geriausia rinktis tattoo kuri asmeniui yra ne tik grazus paveiksliukas, bet ir turi asmenine reiksme. Tada maziau tiketina kad kadanors ji taps "nepageidaujama".

As pasidariau realistini, Lietuvoje gyvenantcios rusies, drugeli ant menties. Labai patenkinta likau meistro darbu, nes padare labai kruopsciai, kaip gyva, kur matosi net plaukuotas drugelio kunelis. Mano tattoo simbolizuoja sunaus gimima, (kaip ir drugelis,jis padare mano gyvenima spalvingesni ir grazesni), ir jei turesiu dar viena vaikuti kadanors, atsiras dar vienas drugelis ant mano peties.

Papildyta:
QUOTE(DRastapkeviciene @ 2010 05 07, 15:28)
Oj su MB ir as turejau bedu del tatoo  mirksiukas.gif  Nezinant pasidariau dvi, tai ka teko isklausyt  doh.gif  biggrin.gif  Bet zinau jei buciau klausus, pritarimo buciau nesulaukus, nes jam tokie dalykai nepatinka  ax.gif  Bet noras buvo didesnis, nei baime "atsiimti" nuo MB  biggrin.gif O tatoo turiu viena ant nugaros, ornamentas primenantis drugely ir apacioje pilvo maza juoda katyte  blush2.gif

o geras... As nezinau ar ryZciausi nesakiusi vyrui tattoo pasidaryti. Maniskis irgi is pradziu buvo pries, bet as pareiskiau, kad as ne leidimo prasau, o tiesiog informuoju lotuliukas.gif
Arba kaip kazkas sake, LENGVIAU GAUTI ATLEIDIMA NEI LEIDIMA
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 10 21, 08:40)
Nu viska galiu suprast atrodo, isskyrus tatuiruotes.
auskara isiverei ir uzako skylute, kai nusibodo nesiot, o cia  blink.gif
Pasalint juk ne taip paprasta po to, kaip issipaisyt. Be to nelieka be pedsaku ir daug skausmingiau.
Kaip atrodo 60 metu "mergaite" su drugeliu ant peties?  lotuliukas.gif  nu apsurdas  doh.gif

Vau, kokiu nuomoniu radau forume smile.gif Kodel zmones uzsuka i foruma apie tatuiruotes jei tai ju nedomina? Gal neturi savo pykcio kur islieti? ax.gif

Beje, pasistengsiu veliau ideti savo drugelio foto, nes iki siol taip ir neiamzinau (iprastai nepaveiksluojuosi is nugaros lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 05 liepos 2010 - 03:04
As turiu drugely ant peties biggrin.gif kaskur pradzioj skaiciau kaskieno komentara :'' kaip atrodys 60 ''mergaite'' su drugeliu ant peries''. Pagalvokime kad kai mums bus 60 tai ne tik tos mergaites su drugeliais vaikscios bet kai kurios ir su kaukuolem ar drieziukais, laikai keiciasi , jau dabar tattoo niekam nuostabos nesukelia , atrodo tai yprasta visiema, o tai ka sneketi dar po 40 metu ? Galbut tada jauni zmones darys tookkius dalykus apie kuriuos mes dar nezinom ir tada galvosim '' ot vaikai savo kuna darko - pasidarytu maza tattoo ir viskas '':D Pati noriu labai dar dvieju , vienos noriu drieziuko ant kojos , o kita tai tikrai bus su draugu vestuviu diena ziedus darysime , uzsidedi zieda- nesimato, o vat kad ir nusiimsi vistiek turesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2010 07 05, 13:46)
As turiu drugely ant peties biggrin.gif kaskur pradzioj skaiciau kaskieno komentara :'' kaip atrodys 60 ''mergaite'' su drugeliu ant peries''. Pagalvokime kad kai mums bus 60 tai ne tik tos mergaites su drugeliais vaikscios bet kai kurios ir su kaukuolem ar drieziukais, laikai keiciasi , jau dabar tattoo niekam nuostabos nesukelia , atrodo tai yprasta visiema, o tai ka sneketi dar po 40 metu ? Galbut tada jauni zmones darys tookkius dalykus apie kuriuos mes dar nezinom ir tada galvosim '' ot vaikai savo kuna darko - pasidarytu maza tattoo ir viskas '':D  Pati noriu labai dar dvieju , vienos noriu drieziuko ant kojos , o kita tai tikrai bus su draugu vestuviu diena ziedus darysime , uzsidedi zieda- nesimato, o vat kad ir nusiimsi vistiek turesi biggrin.gif

Butu idomu tavo drugeli pamatyti, gal foto turi?

O va cia mano smile.gif

user posted image
Atsakyti
O koks skirtumas kaip atrodysi kai busi 60??? ar taip ar taip jau nekas, o dabar bent sustra bobute busiu ir paziurejus visada prisiminsiu jaunyste ir grazu kuna kuri kazkada turejau lotuliukas.gif Ir dar reik gyventi sia diena, daryti viska, kad butum laiminga DABAR, o ne galvoti: hmm bet kai busiu 60 kazin kaip cia atrodys. Gal isvis man savaite gyvent liko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 06 liepos 2010 - 14:22
QUOTE(gedrime @ 2010 07 05, 19:10)
Butu idomu tavo drugeli pamatyti, gal foto turi?
O va cia mano  smile.gif

user posted image

Oi taviskis labai grazus, as labai senai dariausi pries beveik 6 metus smile.gif tuoj paieskosiu ir ydesiu bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.facebook....100000190307017

Ykeliau nuoroda smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tradire: 07 liepos 2010 - 13:25
QUOTE(Tradire @ 2010 07 07, 12:24)

O tavo irgi grazus, man patinka kai tatoo yra spalvota, bet tuo paciu ne per daug thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 11 liepos 2010 - 22:50