Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(ugne23 @ 2011 02 08, 17:46)
keliu siandienine smile.gif truko neilgai pie 20 - 30 min smile.gif
rezultatu patenkinta  thumbup.gif

nepykit, bet negražu unsure.gif žinoma, tai tik mano nuomonė. mačiau tokią įdentišką tatuiruotę ant nugaros - atrodė gražiai ir labai dailiai, bet ant rankos ji kažkaip neįsipaišo, kažkaip ne vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 02 08, 21:19)
nepykit, bet negražu  unsure.gif  žinoma, tai tik mano nuomonė. mačiau tokią įdentišką tatuiruotę ant nugaros - atrodė gražiai ir labai dailiai, bet ant rankos ji kažkaip neįsipaišo, kažkaip ne vietoj  g.gif

Nera ko pykt, 4u.gif visiems juk negali patikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2011 02 08, 17:46)
keliu siandienine smile.gif truko neilgai pie 20 - 30 min smile.gif
rezultatu patenkinta  thumbup.gif

man grazu, ideja patiko thumbup.gif bet butu uzteke ir tu pukeliu, pauksciai kazkaip nesiziuri... as daryciausi tik su pukeliais, netesciau... 4u.gif
QUOTE(S@lsa @ 2011 02 08, 19:13)
O pas dani ilgai lauket kol pakliuvot? Jau mastau apie antra tattoo ir maciau jo darbus kelis, tai likau suzaveta  blink.gif

as pries 5m. dariausi pas dani. su vienu draugu nuejom kartu, tai iskart abiem ir padare, nereikejo nei laukti, nei ka smile.gif ir dar man net 18m. nebuvo, kitam salone drauge norejo darytis, tai reikalavo 18m.
Atsakyti
Turiu dvi ir gan dideles... bet pasleptos ax.gif
Atsakyti
Turiu stilizuota drakona ir japoniska sekmes hieroglifa smile.gif net nzn kaip cia vadinasit a vieta, doh.gif nei kaklas nei nugara lotuliukas.gif zodziu nugaroje, bet uzeina tatoo ir ant kaklo
Drakonas panasus i toki :
Tatoo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumana: 09 vasario 2011 - 02:10
Sutinku su kažkieno mintim, kad paskutinėje tattoo būtų užtekę tik pūkų smile.gif ir vieta drąsi, kažin ar aš išdrįsčiau tokioje pasidaryti blush2.gif

Mergaitės, ne tik pasakykit, kad turit, o ir pasirodykit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 vasario 2011 - 08:03
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 09, 09:02)
Sutinku su kažkieno mintim, kad paskutinėje tattoo būtų užtekę tik pūkų smile.gif ir vieta drąsi, kažin ar aš išdrįsčiau tokioje pasidaryti  blush2.gif

Mergaitės, ne tik pasakykit, kad turit, o ir pasirodykit  ax.gif

gal ir butu uzteke tu puku,bet man labaiu su pauksciais patiko smile.gif kaip kam smile.gif o vieta drasi,bet del to ir ranka ne desine o kaire pasirinkau .
Atsakyti
na, as ant rankos tokios dideles nesidaryciau... mano svajone yra vidineje puseje, bet prie pat rieso, maza tattoo. tik manau, kad kai turesiu vaiku, ju gimimo data issitatuiruosiu. o dabar dar lauksiu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(ugne23 @ 2011 02 08, 22:07)
Nera ko pykt,  4u.gif visiems juk negali patikti smile.gif

thumbup.gif butent!

QUOTE(ugne23 @ 2011 02 09, 09:21)
gal ir butu uzteke tu puku,bet man labaiu su pauksciais patiko smile.gif kaip kam smile.gif o vieta drasi,bet del to ir ranka ne desine o kaire pasirinkau .

grazi vieta. Beje, mano irgi tokioje vietoje ant kaires rankos. Sakot, drasi? tebunie!
Atsakyti
sveikos,
perskaiciau visa tema, prisiziurejau jusu tattoo, kai kurios super, kai kurios ne, bet del skonio nesigincinam smile.gif
turiu dvi tattoo, viena dariaus pries 11 m, baisiai skamba dabar biggrin.gif, ant kairio pecio-menties darytas juodas ornamentas, antroji - pilvo apacioje, hieroglifas, darytas pries 8 m blink.gif , tik dabar susivokiau kaip jau seniai tuos grozius turiu biggrin.gif Jau metai, kaip ornamenta noriu atnaujinti, visgi pablukes, o ir noris siek tiek pataisyti, pratesti, padailinti linijas, plius prideti pora detalyciu smile.gif. Del hieroglifo, jis man grazus, kuklus ir simbolizuoja ne siaip ka, bet.. gaila, kai dabar galvoju apie 3 tattoo, manau tas hieroglifas nelabai telpa i bendra konteksta verysad.gif , nebent pati hieroglifa detalem bendrom papildyt g.gif
neseniai pamaciau tattoo, kuri is galvos neiseina, beje, motyvai panasus i puka su isskrendanciais pauksciais, ten plunksna su byranciais pauksciais.. tie paukstukai man labai patinka.
Pamenu, kai norejau pirmos tattoo, juokdavausi sakydama, kad noriu ant uzpakalio dvieju vysniu, arba prakasto obuoliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesugausi @ 2011 02 10, 12:24)
sveikos,
perskaiciau visa tema, prisiziurejau jusu tattoo, kai kurios super, kai kurios ne, bet del skonio nesigincinam smile.gif
turiu dvi tattoo, viena dariaus pries 11 m, baisiai skamba dabar biggrin.gif, ant kairio pecio-menties darytas juodas ornamentas, antroji - pilvo apacioje, hieroglifas, darytas pries 8 m blink.gif , tik dabar susivokiau kaip jau seniai tuos grozius turiu biggrin.gif Jau metai, kaip ornamenta noriu atnaujinti, visgi pablukes, o ir noris siek tiek pataisyti, pratesti, padailinti linijas, plius prideti pora detalyciu smile.gif. Del hieroglifo, jis man grazus, kuklus ir simbolizuoja ne siaip ka, bet.. gaila, kai dabar galvoju apie 3 tattoo, manau tas hieroglifas nelabai telpa i bendra konteksta  verysad.gif , nebent pati hieroglifa detalem bendrom papildyt  g.gif
neseniai pamaciau tattoo, kuri is galvos neiseina, beje, motyvai panasus i puka su isskrendanciais pauksciais, ten plunksna su byranciais pauksciais.. tie paukstukai man labai patinka.
Pamenu, kai norejau pirmos tattoo, juokdavausi sakydama, kad noriu ant uzpakalio dvieju vysniu, arba prakasto obuoliuko biggrin.gif

nzn tokia pat ar ne ,bet viena plunksna su pauksciais ir as buvau issisaugojus,rinkausi is ju dvieju smile.gif
Atsakyti
Man kažkaip tie tattoo aprašymai be nuotaukų nei šis, nei tas laugh.gif 4u.gif
Atsakyti