Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

Turiu vieną ant kojos. Pavaizduotas mėnulis cool.gif Jaučiu su juo ypatingą ryšį cool.gif
Atsakyti
o as galvoju, kad tatoo turetu buti simbolika reiksmingu ivykiu ir tam turi subresti. Esu susiplanavus dviems metams uzduoti. Jeigu pavyks igyvendinti, tada apdovanosiu save mazha mazha tatoo ant kojo prie pat mazhojo pirstuko mazhiuka voriuka. Tatuiruotes norejau, kai buvo 16 metu, bet negalejau sau atsakyti, kokio simbolio noreciau, todel nusprendziau palaukti...ir siandien, jau budama 28 metu supratau, kad tatoo turi tureti simbolika ir nebuti labai pastebima smile.gif
Atsakyti
Turiu ant mentes maza delfiniuka. Visa gyvenima, man patys nuostabiausi zinduoliai buvo delfinai. Nieko nera nuostabiau. O dar, dievinu vandeni. Visa tai sudejau ir pasidariau mazyte tatoo. Ir del to nei kiek nesigailiu nors jau 5 metai kaip ja turiu. Man inai labai patinka, ji mano dalis, ir be jos saves nebeysivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 26, 21:22)
neturiu ne vienos-nepatinka schmoll.gif

drinks_cheers.gif tikra nesamone tik kuno darkimas ir manau kod tokie zmones turi minimaliu psichiniu nukrypimu jei taip sumasto sudarkyti savo kuna. O geriausia kaip praejus keletui metu gailisi ka padare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 03 rugpjūčio 2009 - 09:38
QUOTE(coliukee @ 2009 08 03, 09:37)
drinks_cheers.gif  tikra nesamone tik kuno darkimas ir manau kod tokie zmones turi minimaliu psichiniu nukrypimu jei taip sumasto sudarkyti savo kuna. O geriausia kaip praejus keletui metu gailisi ka padare.

o man kažkodėl atrodo, kad tie, kurie vertina žmones tik pagal jų išvaizdą yra nelabai protingi tongue.gif
Atsakyti
anksciau lyg ir pamastydavau, kad veliau turesiu 4u.gif bet laikas keicia poziuri ir dabar man visai negrazu ax.gif na, paziuret i kitu, tokias nedideles, tinkancias grazu, bet pati tikrai nenoriu
ir taip yra begales budu pasipuosti ax.gif atskleisti save
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2009 08 03, 10:37)
drinks_cheers.gif  tikra nesamone tik kuno darkimas ir manau kod tokie zmones turi minimaliu psichiniu nukrypimu jei taip sumasto sudarkyti savo kuna. O geriausia kaip praejus keletui metu gailisi ka padare.

O tie kurie nesigaili, turbūt Jūsų manymu turi dar didesnių psichinių nukrypimų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 07, 19:08)
O tie kurie nesigaili, turbūt Jūsų manymu turi dar didesnių psichinių nukrypimų?  biggrin.gif

prisikaiciau cia visokiu pamastymu, apie tatoo,noriu ir as prie jusus prisideti
turiu dvi tatoo, labai jomis dziaugiuosi.viena pasidariau 16m.kita pries tris metus, dar pasidarysiu veliau kai gims vaikai, ju vardus.nesu nei panke nei gote,mano tatuiruociu nesimato viena ant pilvo, vietoje rando, kita ant rankos, aukstai, kur ;po rankovytwem nesimato.pritariu nuomonei kad apie zmones ngalima spresti pagal isvaizda ar tatuiruociu skaiciu. kiekvieno asmeninis reikalas, kaip kas atrodis senatvej.juk kai pasensim ir siaip nelabai kaip atrodysim.
Atsakyti
Visai idomu kurioje vietoje ir kokias tattoo darosi merginos, moterys...
Nagi pasirodom mirksiukas.gif
Atsakyti
O ko pati nepasirodai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 19:17)
O ko pati nepasirodai?  bigsmile.gif

Noriu pamatyti kur kitos turi, kokiose vietose darosi, nes noriu dar vienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano, taciau noriu dar vienos, tik vis neprisiruosiu jai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 rugsėjo 2009 - 22:23