Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

QUOTE(ausrazs @ 2009 09 26, 20:36)
Beje, Dzūke, ką parodoje įsigijai? pasigirk, nepasididžiuok mirksiukas.gif

biggrin.gif

Galima sakyt beveik viską buvau iš anksto užsisakius ax.gif
Ką čia girsies blush2.gif , na, parsitempiau dar 20 veislių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 26, 21:25)

Oho, neblogas užgriebimas thumbup.gif O jau kaip cekavinuosi...
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 26, 21:25)
Galima sakyt  beveik  viską buvau iš anksto užsisakius ax.gif

blink.gif
Tai kiek dabar veislių turi iš viso?

Negaliu, man taip kažkaip džiugiai juokinga, kaip tau ta sanpaulligė progresuoja biggrin.gif
Kai pagalvoju, kad tave užkrėčiau, o pati dar iš viso 20 veislinių neturiu smile.gif Su neveislinėmis šiek tiek daugiau, o ji per kartą sugebėjo tiek įsigyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 rugsėjo 2009 - 20:57
dzūkė ir pati virusuota ir kitus užkrečia hihihi.gif irnesakyk.gif pavojinga ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 26, 22:25)
biggrin.gif

Galima sakyt  beveik  viską buvau iš anksto užsisakius ax.gif

Ir vel nuo manes nuosirdziausi sveikinimai, uz toki kuklu parsitempima, saunuole, taip ir toliau biggrin.gif O as pradejau nervintis su tom tortu dezem, kai turejau lapus su vaikuciais, tai rods buvo normaliai, o kai dabar atskyriau vaikucius, tai tortu deziu padaugejo dvigubai doh.gif Jau po penkias viena ant kitos uzdetos doh.gif , reiks ieskoti, kokiu nors dideliu plastikiniu permatomu deziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 09 26, 20:31)
Nuotaikinga , kodel nedalyvauji parodoje ?
Siemet taip grazu  wub.gif

Prievaizdu dirbu ir lakstau su bintaus doh.gif . Pikta kad net nenuėjau parodos pažiūrėti aggressive.gif

vaikas treniruotėje nukrito iš gana aukštai, ir apart kojų traumų - smegenų sutrenkimas.
Na viena paguoda, kad vaikis smegenų turi lotuliukas.gif kas tam įrodymu tapo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 27, 02:50)
Prievaizdu dirbu ir lakstau su bintaus  doh.gif . Pikta kad net nenuėjau parodos pažiūrėti  aggressive.gif

vaikas treniruotėje nukrito iš gana aukštai, ir apart kojų traumų - smegenų sutrenkimas.
Na viena paguoda, kad vaikis smegenų turi  lotuliukas.gif  kas tam įrodymu tapo  biggrin.gif

unsure.gif Nuotaikinga, tikiuosi viskas susitvarkys....ir vaikiukas griet pasveiks

O del parodos ,as siemet pasiemiau priziuretoja, kad kioskelio nenusiaubciau, nes visko noris, be to dar siemet parduodamu veisliu buvo daugaiu nei pernai..
Zodiu paroda buvo thumbup.gif, jau laukiu kitu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 27 rugsėjo 2009 - 07:19
QUOTE(Kerpena @ 2009 09 26, 21:54 )
Tai kiek dabar veislių turi iš viso?

Nežinau blush2.gif , daug jau turiu rolleyes.gif , bet tikrai dar ne šimtą lotuliukas.gif
Pas mane jaučiu nemažai bus panašiais žiedais, tikuosi paskui atsirinksiu kas labiau patinka g.gif , nes iš nuotraukų visos patinka biggrin.gif
Gal nebus identiškų spalvų, vistiek kažkiek skirsis g.gif unsure.gif , noriu turėt pereinamų spalvų paletę rolleyes.gif biggrin.gif
Kiek tai moteriai nedaug reikia!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žinoma, ačiū visoms už sveikinimus ir palaikymą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(apsinge @ 2009 09 26, 22:03)
dzūkė ir pati virusuota ir kitus užkrečia hihihi.gif  irnesakyk.gif pavojinga ji ax.gif

Tamsta silpno imuniteto esat lotuliukas.gif , tai ir kimba tokie virusai lotuliukas.gif

Suskaičiavau - 53 didis.gif ir dar 6 neveislinės/bevardės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 rugsėjo 2009 - 13:14
Sveikos senokai besirodžiau ax.gif
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 27, 13:57)
Suskaičiavau - 53 didis.gif  ir dar 6 neveislinės/bevardės

Oi prajuokinai lotuliukas.gif thumbup.gif nu negi čia daug irnesakyk.gif laugh.gif pats tas lotuliukas.gif

O aš ir pasigirsiu blush2.gif turėjau kelias paprastutes, o viena gera moteriškė padovanojo nemažai veislinukių jau paaugintų ir dar lapelių krūvą bigsmile.gif wub.gif (reiktų paskaičiuot kada visą kolekciją, jaučiu netoli dzūkės būčiau lotuliukas.gif ) tai dabar mokinuosi su jom sugyvent, nes vargšės kadko pirmą savaitę sugalvojo man nervus pagadint ir pilkąjį pelėsį pasigavo blink.gif doh.gif doh.gif bet ėmiausi priemonių ir lyg nuglėjau karsta.gif triniti.gif
Prašau parašykit kas kiek laiko laistot gėliukus ir po kiek? unsure.gif kas kiek laiko tręšiat? unsure.gif Kažkaip su paprastom jokių problemų neturėjau ir neturiu, o veislinukės jau nuo pirmų dienų matosi kad lepesnės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=dzūkė,2009 09 26, 19:59]
Sveikos, pabuvojau parodoje thumbup.gif , susipažinau su keletu forumiečių drinks_cheers.gif , smagu buvo pamatyti ir įvertinti parodą gyvai thumbup.gif , bet labiausiai patiko "kioskas" lotuliukas.gif [/QUOTE]

Man kioskas irgi la...bai patiko ax.gif
Patiko ir forumietės,ir pati paroda biggrin.gif .Parsivežiau labai gerus įspudžius ir ne tik juos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simLij: 27 rugsėjo 2009 - 15:42
QUOTE(simLij @ 2009 09 27, 17:38)
Man kioskas irgi la...bai patiko  ax.gif
Patiko ir forumietės,ir pati paroda biggrin.gif .Parsivežiau labai gerus įspudžius ir ne tik juos lotuliukas.gif

Na jauciu, kad irgi prisipirkot, isivaizduoju, kaip parodoje buvo smagu, ka ten ir sakyti...O as i tokius rupescius buvau iklimpusi, kad net prisiminti nenoriu,atsigavau siaip ne taip doh.gif Parodoje tokiu puikiu emociju zmogus pasisemi, tai pikta, kad nebuvau verysad.gif Tikiuosi isgyventi iki kitu metu wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif emociju tai tikrai, butu Klaipedoje tikriausiai apsigivenciau...
Deja, ta diena buva pilna visokiu ivikiu, spejau nuvazioti i Kauna, po tuo i Vilniu ir nakti grizau vel i Klp.,tai parodoje teko lb. trumpai pabuti, bet spejau susipazinti su forumeciais, deja isigijau tik viena nauja gyventoja verysad.gif , nors galvojau kad maziausia be 5 negrissiu. Uztat dukra nusipirko orhideja, jauciu pas ja "orhideju" lyga pasireiskia lotuliukas.gif
kelios foto is parodos wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

sitos jau auginu vaikuti, pamaciau gyvai thumbup.gif labai patiko wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ir dar
user posted image

user posted image

o sita priverte susimastit g.gif nes turiu ir as tokia veisle