Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 28, 13:41)
Bandyk augint be šiltnamiukų, atsparesnę veislę išvesi rolleyes.gif

Kur tas pilkasis pelėsis būna unsure.gif , ant augalų?Kokių priemonių ėmėtės jį panaikint?

Mažu ir pas mane yra unsure.gif  lotuliukas.gif

Nemanau kad sugebeciau be siltnamuku auginti, nors keleta vaikuciu pabandziau auginti ne siltnamuke, tai pastebejau, kad vaikuciams augdavo deformuoti, susiraite lapukai, reiskia akivaizdziai supratau, kad truko ore dregmes mirksiukas.gif
As kaip supratau, kad pelesiukas buvo uzsidejes ant vazonelyje zemes pavirsiaus, taip buna nuo perlaistymo, kartais pelesis gali uzsideti ir ant lapu koteliu, kur arciau prie zemes, nubarstyti reiktu anglies, is vaistines milteliais smile.gif
Papildyta:
Linaule kaip grazu wub.gif Kiek pas jus zydinciu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 09 28, 11:18)
Taip jos tikros lepuneles doh.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(dzūkė @ 2009 09 28, 12:41)
Kur tas pilkasis pelėsis būna unsure.gif , ant augalų?Kokių priemonių ėmėtės jį panaikint?

Mažu ir pas mane yra unsure.gif  lotuliukas.gif

Tik didžiausiam priešui linkėčiau tokios ligos gun_bandana.gif Ant lapų ir ant kotelių atsirado pilkai melsvos dėmės (pilkasis pelėsis) , kurios vis didėjo ir plito nuo vieno lapo ant kito, ir taip nemažai sanpaulijų užsikrėtė umn.gif fear.gif bash.gif ir tai viskas gan greit vyko doh.gif tai labiausiai užkrėstus lapus išskyniau ir gėlytes su Topu nupurškiau ir labai nedaug palaisčiau. Bet nupurškiau tai smarkokai doh.gif buvo kad kai kurie lapeliai pavyto, bet jie ir taip silpnoki buvo po kelionės pas mane ax.gif bet liga nebeplito thumbup.gif bet dėl viso pikto procedūrą pakartojau tik jau ne tiek smariai purškiau, bet keik daugiau palaisčiau su tuo topu ax.gif ir tikiuosi daugiau neatsinaujins liga, nes galvojau kad visų gėlyčių neteksiu, nes užsikrėtę lapai džiūna verysad.gif
Vat kaip būna kai lepunėles augint pradedi doh.gif doh.gif nes su pramoninėm sanpaulijom išvis jokių bėdų neturėjau schmoll.gif
Papildyta:
Linaule labai gražios gėlytės wub.gif , tikiuosi ir mano veislinukės pripras pas mane ir pradžiugins kada nors žiedais wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 09 28, 15:51)
As kaip supratau, kad pelesiukas buvo uzsidejes ant vazonelyje zemes pavirsiaus, taip buna nuo perlaistymo, kartais pelesis gali uzsideti ir ant lapu koteliu, kur arciau prie zemes, nubarstyti reiktu anglies, is vaistines milteliais smile.gif

mastau.gif o iš pečiaus netinka g.gif unsure.gif

QUOTE(aure111 @ 2009 09 28, 16:14)

Ant lapų ir ant kotelių atsirado pilkai melsvos dėmės (pilkasis pelėsis) , kurios vis didėjo ir plito nuo vieno lapo ant kito, ir taip nemažai sanpaulijų užsikrėtė  umn.gif  fear.gif  bash.gif ir tai viskas gan greit vyko  doh.gif

Oho blink.gif , kad tik neatsinaujintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 28, 20:38)
mastau.gif  o iš pečiaus netinka g.gif  unsure.gif
Oho blink.gif , kad tik neatsinaujintų 4u.gif

Tinka ir is peciaus, tik skaiciau, kad geriausiai tai anglis berziniu malku, labai netinka spygliuciu.As is peciaus pasirenku berziniu angliu, jas sutrupinu ir dedu i zemes misini, dar trupuciuka sauja ir pelenu imaisau.
Atsakyti
Po šašlyko kepimo labai gražūs angliai lieka thumbup.gif , aš į pirmuosius irgi įmaišiau, paskui neee blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Paroda buvo tikrai šauni thumbup.gif
Tiek sanpaulijų vienoje vietoje - grooožis wub.gif
Labai norėjau kokio nors treileriuko, tai nusipirkau Milky Way Trail rolleyes.gif
Atsakyti
Dzūke, iš pečiaus anglis tinka. Ir iš šašlykinės, jeigu neapvarvėjusi riebalais smile.gif kas dėl vaistinės "angliukų", gaminant šias tabletes, dedama rišamųjų medžiagų, jei neklystu, krakmolo (ar kažko panašaus) Ar tai būtų į naudą augaliukams, negaliu pasakyti. Aš naudoju tik natūralią medžio anglį.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 28, 21:00)
Po šašlyko kepimo labai gražūs angliai lieka thumbup.gif , aš į pirmuosius irgi įmaišiau, paskui neee blush2.gif

Tik ziurekite, kad tos anglys nebutu suteptos riebalais, na neprilaseje riebalu, skaiciau, kad negerai, tik pati nesupratau kodel, juk viskas sudega g.gif
Papildyta:
Kai rasiau tai dar Ausrazs zinutes nebuvau daskaiciusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 28 rugsėjo 2009 - 21:15
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 27, 19:51)
Alio-nka, gražios foto, aš tik vėžlius fotografavau blush2.gif  biggrin.gif
Jau turiu assa.gif
Su tais pavadinimais ir man galva susisuka doh.gif , tik akyse mirga žiedai ir viskas lotuliukas.gif , jeigu būčiau išanksto neužsisakius - būčiau iš eilės visų ėmus lotuliukas.gif

lotuliukas.gif vezlius ir as fotografavau
o Salcio ir as norejau,bet per ta skubejima neradau verysad.gif reikejo ir man isanksto uzsisakiti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 29 rugsėjo 2009 - 01:00
Mano rudeniniai žiedai: FROZEN IN TIME user posted image VAMPIRE'S KISS user posted image ARMAGEDON user posted image RUM PUNCH user posted image VERRY BERRY user posted image OPERA'S ELECTRAuser posted image SUNKISSED ROSE user posted image
Atsakyti
linaule
Labai gražios tavo gėlytės, thumbup.gif wub.gif man jos žiauriai patinka, bet nesiryžtu jų auginti, labai jau jos man lepnios atrodo, vieną paprastą kažkada buvo padovanoję, tai nepatiko jai pas mane, ji numiro verysad.gif

ausrazs

kokių grožių pridėjot, net seilė nutyso wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 29 rugsėjo 2009 - 09:38