[quote=Fergie,2013 01 27, 16:00]
[quote=nezinaukadaryti,2013 01 27, 15:33]
Atleiskite, kad būsiu įkyri, bet jeigu nenorite atsakyti - neįsižeisiu Ar jums ištisai laikėsi temperatūra - ir rytais, ta prasme? Ar kartais pakildavo, vakarais?
Papildyta:
Temperatūra gali pakilti nuo nervų. Apskritai, per dieną žmogaus temperatūra gali pakilti 1,3 C - ir tai nieko baisaus (guliu ligoninėje jau 9 dienas, spėjau šimtus šaltinių perskaityti apie žmogaus temperatūrą, bet šį faktą pabrėžia visi). O aš esu labai nervinga, tuoj panikuoju, o kai panikuoju, imu visa kaisti, prakaituoti, tiesiog šlapia būnu, kai visiems šalta - aš sėdžiu trumpomis rankovėmis, jeigu nervingesnė diena darbe.
Šiandien ryte vėl buvo 36,4. Manau, viskas bus gerai

Liko sulaikyti rytoj pirminių atsakymų dėl tuberkuliozės pasėlio.
[/quote
Temperatūra pakildavo vakarais, iš ryto jos nebūdavo.
O kaip jums svoris, ar nekrenta? Man nukrito apie 10 kg., nors valgydavau, ir nesilaikiau jokių dietų.
Dar labai svarbus požymis, naktinis prakaitavimas. Aš būdavau visa šlapia.
Pasėlis gali būti neigiamas, bet jūs galite sirgti tuberkulioze. ]Aš išgėriau visą kursą antituberkuliozinių vaistų, nė vienas pasėlis nebuvo teigiamas.
Gydymo pabaigoje, plautyje susiformavo tuberkuloma, kurią teko operuoti. Toje tuberkulomoje, histologinio tyrimo metu pamatė tbc bacilas.
[/quote]
Ne, svoris nekrenta, nebent gali šiek dėl to, kad labai stresuoju ir mažai valgau. Esu sportiško, normalaus sudėjimo. Neįsivaizduoju, kaip sulaukti rytojaus...
Ok, rytais nebūdavo... O vakarais visada pakildavo? Nes man pakyla kas 2, kas 3 vakarą tik. Iki max 37,1
Bet mano plaučių uždegimas dar tik 9 dienos tėra. Buvo labai stiprus - leukocitų turėjau 31,5 tūkst. Reakt. baltybas rodė 100... Be to, trečiadienį dar kažkokį virusą ligoninėje pasigavau, pradėjo gerklę perštėti ir sloguoti (čiaudėju kas 30 min). Tai, sakė, gali kilsteti dar ir nuo to... Turbūt jums čia juokingai mano mintys skamba, jaučiuosi kaip vaikas. Bet mano toks charakteris - laabai staigiai panikuoju