Sveikos likimo drauges...vakar man pranese,kad sergu neaktyvia tuberkuliozes forma
uzsikreciau nuo vyro,siuo metu jis jau trecia savaite kaip guli ligonineje,jo bukle sunki,plauciuose kaupiasi skysciai,vienas plautis smarkiai pazeistas,ateiti gali tekti ji operuoti laukan,organizmas smarkiai nusilpes,tad kova su sia liga jam sunki :verysad:jau ir taip nera lengva,ji matyti tokioj busenoj,o kai pasake,kad ir as esu uzsikretusi,tai zeme is po koju pradejo slysti,vienintele dziugi zinia buvo,kad musu 3 metu sunelis neuzsikretes..Zinau,kad si liga pagydoma,tai mane kazkaip ir ramina,bet neramu del vaistu poveikio,nes siuo metu esu 7 men.nescia.Esu tokioj emocinej duobej,kad nebezinau kaip is jos pradeti kapstytis,tik sunaus sypsena ir apkabinimas,bei ateinancios gyvybes spurdejimas viduje vercia kiekviena ryta lipti is lovos ir buti stipriai,nepaluzti,kovoti uz save ir uz vyra,neleisti jam paluzti,nors pries eidama i jo palata,turiu sukaupti visas jegas,kad isdrysciau atidaryti duris.Telefonas tapo didziausias mano priesas,pasoku,nuo kiekvieno garso,nes vis atrodo,kad skambina is ligonines,noredami pranesti,kad jam pradejo blogeti.Kadangi gyvename ne lt,tai gydymas siek tieks kitoks.Niekas pusmeciui ligoniu neuzdaro i ligonine,vaistai geriami namie.Laukiu tos dienos,kai vyras sustipres ir as ji galesiu parsivezti namo,tikiu,kad kartu mes ta liga iveiksime,bet i galva vis lenda mintys,o jei nepavyks....jei sia kova jis pralaimes...
Mūsų kūrėjų manymu tuberkuliozė nėra vien asocialių žmonių liga. Mes kiekvienas šiuo metu skaitantis šią žinute galime susirgti, jei apie tai nežinosime informacijos.
Mes Tv3 televizija, laidoje "Kvieskite daktarą" norime apie tai šnekėti, ir mūsų visuomeniai geriausias mokslas sužinoti apie tai yra pavyzdys ir kalbėjimas apie tai !
Ieškome žmogaus, kuris serga, sirgo tuberkulioze, kad papasakotų, ką darė savo atveju . Nebijokime, papasakoti, ir galbūt išgelbėti kažkam gyvybę.
Susisiekite , Jurgita 862473296
redaktorė "Kvieskite daktarą"
Mes Tv3 televizija, laidoje "Kvieskite daktarą" norime apie tai šnekėti, ir mūsų visuomeniai geriausias mokslas sužinoti apie tai yra pavyzdys ir kalbėjimas apie tai !
Ieškome žmogaus, kuris serga, sirgo tuberkulioze, kad papasakotų, ką darė savo atveju . Nebijokime, papasakoti, ir galbūt išgelbėti kažkam gyvybę.
Susisiekite , Jurgita 862473296
redaktorė "Kvieskite daktarą"
QUOTE(womaninred @ 2014 11 14, 01:28)
sveiki, ar atsirastu bendraminciu, kurie siuo metu gydosi,ar neseniai issigyde nuo sios ligos?
Sveika, jau senokai išsigydžiau... labai tikiuosi, kad daugiau niekada nereikės gydytis nuo šios ligos! O Tau stiprybės! Ir atsimink, viskas praeina
QUOTE(womaninred @ 2014 11 14, 01:28)
sveiki, ar atsirastu bendraminciu, kurie siuo metu gydosi,ar neseniai issigyde nuo sios ligos?
Man neina tau issiusti zinuciu, raso, kad tavo pasto dezute pilna
Papildyta:
QUOTE(saldutea @ 2014 11 26, 16:40)
Sveika, jau senokai išsigydžiau... labai tikiuosi, kad daugiau niekada nereikės gydytis nuo šios ligos! O Tau stiprybės! Ir atsimink, viskas praeina 
Ar vartojot ka nors kepenu profilaktikai?
Tikrai, kepenis būtinai reikia saugoti, būtinai gerkit ką nors kepenims! Man dar ir po trijų metų gydymo jaučiasi pasekmės. Jos pasireiškia veido, nugaros ir krūtinės srities bėrimais, ko iki gydymo nebuvo. O visi gydytojai kaip susitarę tikina, kad tai tik dėk užterštų kepenų... Kartais pageriu margainio, bet jis deja norimo efekto nesuteikia
QUOTE(saldutea @ 2014 12 09, 16:26)
Tikrai, kepenis būtinai reikia saugoti, būtinai gerkit ką nors kepenims! Man dar ir po trijų metų gydymo jaučiasi pasekmės. Jos pasireiškia veido, nugaros ir krūtinės srities bėrimais, ko iki gydymo nebuvo. O visi gydytojai kaip susitarę tikina, kad tai tik dėk užterštų kepenų... Kartais pageriu margainio, bet jis deja norimo efekto nesuteikia 
Na va, o gydytojai sako, kad dabar vartoti nieko nereikia, kai bus blogai, tik tada. Bet kam tada laukti kol bus blogai
Labukas, norėjau informacijos, Mano dukroms 8 ir 12 metų jau antrąkart stipriai parausta Mantu.Rentgeno tyrimai geri. Siunčia mus į ligoninę atlikti skreplių tyrimo. Norėjau paklausti, kaip jis atliekams vaikams jei jie nesugebės skreplių atkosėti? Kaip supratau, tada naudojamas endotrachėjinis siurbliukas. Ar esat kas susidūrę kaip ten viskas vyksta. Man labai neramu. Ačiū
Keista, kad si tema tokia neaktyvi
Nejaugi niekas nebeserga TBC?
Gal visgi atsirastu patyrusiu sioje srityje ir galinciu man patarti. Sunui mantu neigiamas, siandien padare plauciu nuotrauka ir nuotraukoje matau du baltus taskelius. Cia TBC? Simptomu, budingu TBC, absoliuciai jokiu nera. O plaucius svietemes del to, kad mazesniajai dukrai mantu buvo teigiamas (tikrino mokykloje), nors patikrinus plaucius, nieko nerado.
Papildyta:
Kaip suprantu, niekas Jums neatsake
Bet dabar jau po visko gal pasidalinsite patirtimi? Mano dukryte (8 m) taip pat del teigiamo mantu siuncia i ligonine istirti. Sake - savaitei. Neisivaizduoju ka ten jai darys
.
Gal visgi atsirastu patyrusiu sioje srityje ir galinciu man patarti. Sunui mantu neigiamas, siandien padare plauciu nuotrauka ir nuotraukoje matau du baltus taskelius. Cia TBC? Simptomu, budingu TBC, absoliuciai jokiu nera. O plaucius svietemes del to, kad mazesniajai dukrai mantu buvo teigiamas (tikrino mokykloje), nors patikrinus plaucius, nieko nerado.
Papildyta:
QUOTE(MĖTAaaa @ 2015 03 17, 23:53)
Labukas, norėjau informacijos, Mano dukroms 8 ir 12 metų jau antrąkart stipriai parausta Mantu.Rentgeno tyrimai geri. Siunčia mus į ligoninę atlikti skreplių tyrimo. Norėjau paklausti, kaip jis atliekams vaikams jei jie nesugebės skreplių atkosėti? Kaip supratau, tada naudojamas endotrachėjinis siurbliukas. Ar esat kas susidūrę kaip ten viskas vyksta. Man labai neramu. Ačiū
Kaip suprantu, niekas Jums neatsake