QUOTE(silime @ 2015 12 23, 22:34)
man taip pat tbc pleuritas, ar daug skyscio buvo , punktavo?
ar skauda ikvepiant, suduria?
jum is karto pradzioje buvo TM+ uzrasas?
na man pazymeta TM-, kaip aiskino gyd., jie po 2men tiksliai pasako, is paseliu auginimo, bet manau jie is karto mato forma, nes man jau po skysciu punktavimo dare tyr.skyscio ir sake kad greiciausiai uzdara, mazas zidinukas, o jum plautis dar pazeistas-yra zidiniu ar tik pleuroje tbc rado?
man bronchoskopijos nedare.
be to, jus nestresuokite, gi po 2sav nebeskleidi bakteriju, toliau gydaisi, manau juk galite ir namie?
ar skauda ikvepiant, suduria?
jum is karto pradzioje buvo TM+ uzrasas?
na man pazymeta TM-, kaip aiskino gyd., jie po 2men tiksliai pasako, is paseliu auginimo, bet manau jie is karto mato forma, nes man jau po skysciu punktavimo dare tyr.skyscio ir sake kad greiciausiai uzdara, mazas zidinukas, o jum plautis dar pazeistas-yra zidiniu ar tik pleuroje tbc rado?
man bronchoskopijos nedare.
be to, jus nestresuokite, gi po 2sav nebeskleidi bakteriju, toliau gydaisi, manau juk galite ir namie?
Man iš pat pradžių kai darė punkcija nusiurbe 1,9litro skysciu o dar vėliau 600ml..tuomet nustatė kad man tbc pleuroje ir nusiuntė į tuberkuliozini o cia istate drena...man gydytojas nieko neaiškino ir nieko nesake..vyras tik vakar pamatė kad yra tm+, cia viena seselė leido pavartyti ligos istorija ir aš nemačiau jokių raudonų užrašų (gal tik dabar ta lapelį iklijavo)... Man baisu kad būsiu savo vaikui pakenkus,tsi kita savaite gydytoja vaiko snekes su imunologais ir gal Mantu testa darys ir ziures ar imunitetas susiformavo...aš iki vakar galvojau kad man yra tuberkuliozinis pleuritas tik vakar pasake kad ir plautis pragriauztas..namo net per šventes neišleido..aš biski konfliktų su daktaru turejau
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 23, 19:45)
Pasikartosiu- zinau ta gyd. Jam ir su gyvunais dirbt neleisciau. Eikit pas vedeja skyriaus ir reikalaukit paaiskinimo del ligos. Taip is karto nustato kokia forma. O po 2 men nustato jautruma vaistams. Ir netikekite kad tbc matoma brinchoskopijos metu. Melas. Ji nustatoma tik is skrepliu. As kelias paras inete sedejau ir suzinojau viska. Tokiomis salygomis kaip atlieka bronchoskopija, galima uzsikresti ir nesergant.
Iš kur teko jį pažinti? Čia tokio kaip skyriaus vedėjo nėra..kaip suprantu čia jis ima viercha. Čia jo vistide o jis gaidys ir taskas...turėjau su juo konfliktą kai jis pasakė kad pas moteris tuščia galvą aš atsakiau kad pas vyrus vakumas taip par buvo kad drauge pakėlė kazkoki profesorių kuris skambino jam it teiravosi apie mano liga ir gal dar velnių gavo,pastoviai tyčiojasi iš manęs,prikaisioja kur dirbu...kančia man cia