Įkraunama...
Įkraunama...

Tuberkuliozė

QUOTE(Kar0lina88 @ 2016 01 08, 22:11)
deja su apmaudu bet manes laukia operacija sad.gif plaucio nelies taciau reikia salinti "kose" kuri susidare pleuroje del joje buvusiu skysciu...po operacijos dar gydymas ligonineje 3men sad.gif 2 men leidziami vaistai )streptomicinas) ir 3men geriami vaistai ( ta pati chemija)...
kai gydytojas paklause manes kodel as jam nesakiau kad man skauda akis, atvirai jam pasakiau nes tyciojasi tai sulaikiau biski normalesnio bendravimo...vyras labai nepatenkintas gydytoju sake jeigu nebutu man operacijos skunda i ministerija tikrai rasytu..i pacias santariskes skunda neapsimoka rasyti nes kaip jis pats sake kad cia yra sistema ir varnas varnui i aki nebeda, plius dirketoriaus pavaduotoja sake kad reikia uzsideti stora dramblio oda ir kenteti

Ar jau padare operacija? kaip jauciates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aldagr: 16 sausio 2016 - 11:33
QUOTE(Aldagr @ 2016 01 16, 11:31)
Ar jau padare operacija? kaip jauciates?

ketvirtadieni atliko operacija..dabar visa istinusi esu, audiniuose pilna oro..rankos, kaklas, veidas traska, braska.. vel idetas butelus..o jauciuosi gana issekusi, lb greit pavargstu...pjuvis, kaip daktaras sake, kosmetinis, pjauta po krutine iki sono...sake kad isplove zidinuka gal jus suprantat ka tai reiskia nes man su tais zindinias nieko neaisku
Atsakyti
atliko siandien rengena ir gydytojas sake kad nuotrauka gera t.y. kaip as suprantu plautis atsistate i savo vieta ir dirba, taciau atejusi pavadotoja pasake, kad pas mane uzleistas reikalas ir laukia ilgas gydymas...bakterija vaistams jautri, tai kaip supratau tabletes gersiu ilgai dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kar0lina88 @ 2016 01 18, 11:18)
atliko siandien rengena ir gydytojas sake kad nuotrauka gera t.y. kaip as suprantu plautis atsistate i savo vieta ir dirba, taciau atejusi pavadotoja pasake, kad pas mane uzleistas reikalas ir laukia ilgas gydymas...bakterija vaistams jautri, tai kaip supratau tabletes gersiu ilgai dar  verysad.gif

Sveikatos 4u.gif
Bakterija vaistams jautri - vadinasi, vaistas ją veikia. O vaistus gerti bet kokiu atveju reik mažiausiai pusę metų, tai yra netrumpai. Bet su kitomis ligomis žmonės visą gyvenimą vaistus geria, o tau reiks tik kol išgysi. Taip kad nosį aukštyn, tikiu, kad baisiausia dalis - operacija praėjo ir pavyko, dabar ilsėkis, skaityk - aš seniai buvau tiek skaičius, kiek perskaičiau TBC gulėdama, stenkis gauti tik pozityvą. O laikas eina ir praeina, praeis ir šis periodas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 01 18, 14:40)
Sveikatos  4u.gif
Bakterija vaistams jautri - vadinasi, vaistas ją veikia. O vaistus gerti bet kokiu atveju reik mažiausiai pusę metų, tai yra netrumpai. Bet su kitomis ligomis žmonės visą gyvenimą vaistus geria, o tau reiks tik kol išgysi. Taip kad nosį aukštyn, tikiu, kad baisiausia dalis - operacija praėjo ir pavyko, dabar ilsėkis, skaityk - aš seniai buvau tiek skaičius, kiek perskaičiau TBC gulėdama, stenkis gauti tik pozityvą. O laikas eina ir praeina, praeis ir šis periodas.

buvo vyras nuejes su daktaru pasisneketi apie operacija tai net nezinau ka ir begalvoti...tikejausi, kad jau viskas ir blogiausia praeityje, taciau jie sake kad po operaciju bakterija gali suaktyveti ir dabar vel ims tyrimus ir ziures kaip kas...pasalino pleuros dali, tai kaip ir lieka plautis be apsaugos :/
Atsakyti
QUOTE(Kar0lina88 @ 2016 01 20, 14:11)
buvo vyras nuejes su daktaru pasisneketi apie operacija tai net nezinau ka ir begalvoti...tikejausi, kad jau viskas ir blogiausia praeityje, taciau jie sake kad po operaciju bakterija gali suaktyveti ir dabar vel ims tyrimus ir ziures kaip kas...pasalino pleuros dali, tai kaip ir lieka plautis be apsaugos :/

Nesu gydytoja, negaliu nieko komentuoti, bet laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kar0lina88 @ 2016 01 20, 15:11)

Stiprybes Jums. Tikrai viskas bus gerai.
Atsakyti
ar tikrinote savo mazuliukus nuo tbc? mes dabar atlikome mantu testa ir mazyliai paraudo, taciau rengenas aciu D geras..sake bus ikvepusi bakteriju tai turesim vaistukus gerti
Atsakyti
QUOTE(Kar0lina88 @ 2016 01 22, 14:34)
ar tikrinote savo mazuliukus nuo tbc? mes dabar atlikome mantu testa ir mazyliai paraudo, taciau rengenas aciu D geras..sake bus ikvepusi bakteriju tai turesim vaistukus gerti

Tikrinosi visa šeima plačiąja prasme, sūnus buvo 2 metų. Visi buvo/tebėra sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Kar0lina88 @ 2016 01 22, 15:34)

O tada kiek galioja skiepas nio tbc kada dar gimdymo namuose skiepyja? As visada turejau teigiama mantu vaikysteje. O kokie kraujo tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 01 22, 15:09)
O kokie kraujo tyrimai?

Bet ar kraujo tyrimai rodo ką nors susijusį su TBC?
O tas kažkoks TBC viražas man paauglystėje taip pat buvo, bet pasakius palatos gydytojai tik ranka numojo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 01 22, 16:18)
Bet ar kraujo tyrimai rodo ką nors susijusį su TBC?
O tas kažkoks TBC viražas man paauglystėje taip pat buvo, bet pasakius palatos gydytojai tik ranka numojo mastau.gif

Crb, kraujo nusedimas. Bet skalambija kad vakcina geris, kai kam dar vaistai jei tik mantu teigiamas? Juk randelis lieka po skiepo nuo tbc. Cia kaip vakcina nuo gripo- reiskia susirgti gali tik komplikaciju isvengsi. Bet kiek procentaliai tu sunkiu komplikaciju buna vel klausimas?
Atsakyti