SVEIKOS

labai noreciau info..ar kuriai buvo,kad labai ypac rytais skaudejo nugara(virsus,krutine,sonkauliai..)sunku ikvept net...aplamai padaznejas kvepavimas jauciu pas mane...pirma kart dare nuotrauka(tuberkulioziniam,kam viskas gerai,tiesiog isnesa atsakyma,SVEIKAS..,o kam kazkas negerai,pasikviecia i kabineta)tai mane pasikviete...klause,ar esu kada sirgusi plauciu kokia liga,ne sakau,arba nezinau....sako matosi kaip saauga,tai reiskia kazkada kazkas buvo...siai dienai nieko nera,keliauk pas seimos gyd.nuejus pas ja,neiskaite kas parasyta atsakyme,sake nepergyvent...man neramu vis tiek..vaziavau su tuo skausmu i ligonines priimamaji po poros savaiciu,prasiau,kad vel rentgena padarytu...padare...gydytojas ilgai ziurejo,sako limfmazgiai padideja

o saauga kur sakau,sako nematau

bet liepe ateit ryte,kad radiologas aprasyma parasytu,atejau...pasake,kad kazkas sukalkeje ten,nera reikialo nerimaut

nebesuprantu...kame reikalas,skausmas nesiliauja

kosulio kaip ir nera(na kartais uzsikoseju,bet juk tai normalu?)nakty kartais prakaituoju,jegu aisku 0,bet auginu 2 vaikus,manau tas nuovargis normalus,o gal ne....esu juodai pasimetusi