Įkraunama...
Įkraunama...

Erdelterjerai

QUOTE(Sarlite @ 2012 03 22, 00:11)
va tas ir yra, kad nieko konkrečiai nerašo  g.gif 

paieškojau, radau ir ankstesnių skelbimų 2008 metų, 2011 metų. nuotraukos tos pačios. kažkaip nerimtai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2012 03 22, 14:38)
paieškojau, radau ir ankstesnių skelbimų 2008 metų, 2011 metų. nuotraukos tos pačios. kažkaip nerimtai atrodo  g.gif

taip taip, ir man įtartinai. Nors jau atrašė pilnai ko norėjau:

Suo: GRAND AVELEN ENDZHI EMERALD AIR
Jo kilme - SIR: CHILTENHEM - CH RUS, BLR, UKR, LIT
DAM: VIDZHEI VILINDAVZHN OF ASBROUK LEROU - CH BLR

Kale: GRAND EVELEN IZABELLA GOLD
Jos kilme - SIR: NAPOLEON DU HAILET DES CORNEIREDES - CH INT, POL
DAM: AIR-ISIS OF ASBROUK LEROU - CH RUS, BLR

IZABELLA GOLD atsivede 4 patinukus ir 3 kalytes. Vienas patinukas dar neužsakytas.

Manau tiesiog turi vieną kalę ir kiekvienais metais ją kergia gal net su tuo pačiu (gal savo) patinu ir tiek g.gif

Jau buvo noras didelis užsisakyti, bet apsvarsčiusi visus savo už ir prieš kol kas atidedu gal metams šią savo misija dėl erdeliuko įsigijimo smile.gif Gal Jūratė "Auksinė Svaja" turės kada šuniukių įdomių man tinkamu laiku wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2012 03 22, 22:40)
Manau tiesiog turi vieną kalę ir kiekvienais metais ją kergia gal net su tuo pačiu (gal savo) patinu ir tiek  g.gif
Jau buvo noras didelis užsisakyti, bet apsvarsčiusi visus savo už ir prieš kol kas atidedu gal metams šią savo misija dėl erdeliuko įsigijimo smile.gif Gal Jūratė "Auksinė Svaja" turės kada šuniukių įdomių man tinkamu laiku wub.gif  ax.gif

nu gal ir tvarkoj ten viskas. tik įdomu, kaip tėvų sveikata? tyrimus turėtų juk darytis?
pirksi erdeliuką smile.gif fainai smile.gif
mes irgi Auksinėj Svajoj laukėm, ilgai laukėm smile.gif bet paskui paroda pasipainiojo ir grįžom su šuniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2012 03 23, 01:12)
nu gal ir tvarkoj ten viskas. tik įdomu, kaip tėvų sveikata? tyrimus turėtų juk darytis?
pirksi erdeliuką smile.gif fainai smile.gif
mes irgi Auksinėj Svajoj laukėm, ilgai laukėm smile.gif bet paskui paroda pasipainiojo ir grįžom su šuniuku smile.gif

Tyrimai tai taip, turėtų būti, nieko dėl to nerašė, tai neaišku kaip ten kas...
o erdeliuko išties norėčiau, daug galvojau, rinkausi veislę...
ir šis jų netyčia užtiktas skelbimas mane labai sujaudino dėl šuniukų gimimo datos, nes tą pačią dieną netekau savo vokietukės senutės Saigos verysad.gif bet gerai apsvarsčiusi supratau kad kol kas dar ne dabar ...
Atsakyti
Pas motina ir tėvo yra šunys iš OF ASBROUK LEROU .Mano Denis iš šio baltarusiško veislyno . Man labai patinka jų šunys . ( tiksliau jų tipas ) .Nemanau kad turi savo patina , greičiau tik 1 kalyte. Aišku jums spręsti bet jei šuniukas prie širdies tai kam laukti dar metus.
O info duota pakankamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saika: 24 kovo 2012 - 10:28
Nesiginčiju, gal ir geri smile.gif Tiesiog yra dalykų, kuriuos reik sutvarkyti, kad naujas (vėl trečias) šuniukas galėtų drąsiai pakliūti į mano rankas wub.gif Tad niekur neskubu, kaip laikas duos taip ir bus gerai smile.gif Turėsiu daugiau laiko panagrinėti juos cool.gif
Atsakyti
Sarlite, a kokius šunis dabar turi?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2012 03 26, 00:59)
Sarlite, a kokius šunis dabar turi?

Kalytę bulterjerę Zeina (Rainbow Connection Tanagros) ir kastruotą mišrūną Rokį (priglaudžiau kai jam buvo 2 metai, atvežtas iš vilniaus ), jis gyvena prie būdos, ale saugo mūsų garažą biggrin.gif

user posted image

O visai nesenai (kovo 4d.) netekau savo didžiosios meilės vokiečių aviganės Saigos (Tula Narsioji širdis), iki 12 -tojo jos gimtadienio trūko tik 11 dienų verysad.gif

user posted image
man labai jos trūksta... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2012 03 26, 17:27)
Kalytę bulterjerę Zeina (Rainbow Connection Tanagros) ir kastruotą mišrūną Rokį (priglaudžiau kai jam buvo 2 metai, atvežtas iš vilniaus ), jis gyvena prie būdos, ale saugo mūsų garažą  biggrin.gif

O visai nesenai (kovo 4d.) netekau savo didžiosios meilės vokiečių aviganės Saigos (Tula Narsioji širdis), iki 12 -tojo jos gimtadienio trūko tik 11 dienų  verysad.gif

faina kompanija smile.gif

ojei console.gif kokia graži šunė. užjaučiu netekus draugės unsure.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
[quote=Degutė,2012 03 11, 22:17]
sveiki, erdeliukų augintojai bigsmile.gif gaila, niekas nešneka mūsų temoj.
tina_u, kaip sekasi?
gal dar kas auginat? pasirodykit?

mano žieminis kudlius smile.gif dabar jau truputį apipešiotas, jau akys matosi gerai. dar už kokios savaitės vėl pešiu smile.gif pavasaris juk.

Sveiki,mes augame puikiai,o tiksliau jau ir subrendome,nes iki metuku tai ojojojojoi lotuliukas.gif ,grauzem viska doh.gif ,duris ,batus,knygas, net nzn ko ji negrauze, lotuliukas.gif o lapkriti suejus metukams ,panele tarsi kas pakeite,aisku apturejome rimta pokalbi,moteriska blush2.gif .tai dabar taip didziuojuosi savo panelyte,energijos tai tik laikykis,bet savas kiemas o ir gyvename beveik uz miesto tai issilakstom ir susikalbam,aisku lauke buna problemeliu su klausa na bet jaunyste lotuliukas.gif ,dar iki antro gimtadienio pasitaisys.
o pirkome mes is sio skelbimo,nesiskundziame,tevai parodiniai su tyrimais,mergyte musu irgi su dokumentais energinga sveika thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu jums thumbup.gif parodykit savo išdykėlę 4u.gif aš vis renku renku info apie juos, kuo toliau tuo labiau visokios abejonės kyla, skaitinėjau forumus (i bitė plius vakra buvau ilindusi paskaitinėti), tai labai norisi atsakingai išsirinkti sau veislę o kur dar atskiras individas gi kiekvienas skirtingas su savo charakterio bruožais... smile.gif

bet tai pasakykit man ar esat girdėję ar matę ar kas augina juos tarkim voljeruose (jei ne parodinis)? g.gif
Atsakyti