Įkraunama...
Įkraunama...

Erdelterjerai

Ačiū smile.gif
Energijos jis turi kartais ir per daug . Zuikius gaudo . Tiesa sakant ne karto dar nepavyko , bet čia svarbu pats procesas .
Gal todėl gretai pastebėjom kaip prieš 1,5 men. Denis tapo liūdnas ir nevalgė ( !!!) Kita diena jau nuvežėm pas vetą ir jis nustatė babeziozė .Kaip anksti pastebėjom tai gydymas buvo neskausmingas - be lašlines
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2012 06 03, 10:01)
Gal todėl gretai pastebėjom kaip prieš 1,5 men. Denis tapo liūdnas ir nevalgė ( !!!) Kita diena jau nuvežėm pas vetą ir jis nustatė babeziozė .Kaip anksti pastebėjom tai gydymas buvo  neskausmingas - be lašlines

tai gerai, kad anksti pastebėjot ir išgydėt thumbup.gif o naudojot prieš erkes kažką?

aš tai paranojiškai vis žiūriu, kai koją kelia, kokios spalvos šlapimas bėga doh.gif nors ir lašinam lašus ant kupros, bet vistiek visko gali pasitaikyt, baisu.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2012 06 03, 20:45)
tai gerai, kad anksti pastebėjot ir išgydėt  thumbup.gif o naudojot prieš erkes kažką?

aš tai paranojiškai vis žiūriu, kai koją kelia, kokios spalvos šlapimas bėga  doh.gif nors ir lašinam lašus ant kupros, bet vistiek visko gali pasitaikyt, baisu.

mes ir sia beda turejom pries metus, tai ir laiku pastebeta buvo unsure.gif asaros ritas , kai ziuri i toki paliegeli doh.gif
Atsakyti
Kada šlapimas tamsus -čia jau labai rimtas ligos požemis .Mes nelaukėm . Vakare atsisakė valgyti , ryte ir gi .O po pietu mes jau ji nuvežėm į Kauną . Mes pagavom ligos pradžia .Jam į veną leido 5 injekcijos .Name iš kartu puolė prie savo bliudo . Nors pas veterinarą dar reikėjo . O šlapimas pas Deni ir ne tamsėjo . Kada šuniui kažkas skauda matosi - visa energija dingsta .
Nuo erkes naudojam lašus "čistotel"ir purškalas ,kurio skiesti su 1 l vandens . Bet tada lašai jau turbūt neveikia nes prieš meniesi užlašinome.
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2012 06 04, 08:33)
Kada šlapimas tamsus -čia jau labai rimtas ligos požemis .

aha, žinau, kad jau vėlyvas požymis. bet su tokiu charakteriu, bijau, kad galima ir pražiopsot tą ligos pradžią. nes jis linksmas ir aktyvus visada. nu tik kai bitė įkando, buvo visiškai išgriuvęs, bet čia jau atskiras atvejis.

aš lašinu fypryst kas mėnesį. kol kas saugo.
va, pernai, vasaros pabaigoj, nesulašinau kažkaip iš karto pasibaigus mėnesiui naujos partijos, ai, galvoju ir nebuvo čia tų erkių. ir išvažiavom Klaipėdon savaitei. tai po pasilakstymo praktiškai takeliais ir pajūriu, kokias 20 erkių aš iš jo ištraukiau. įvairių dydžių ir išvaizdų blink.gif baisu buvo, sekiau šunį gerą mėnesį, jai jei tik prigula, aš ir įtariai stebiu. bet lyg nieko nebuvo.

dėl ėdimo - kad ir koks rajūnas, bet ėdimui jam reikia kompanijos biggrin.gif jei paduodi ėst ir palieki jį vieną, eini kambarin, tai jis kiek pasiunta su maistu, paėda vos vos ir drybso vėl kambary. eini į virtuvę - nubėga vėl krimsteli. grįžti ir vėl jis šalia. pabaigia ėst tik ryte biggrin.gif o vat jei reikia kažką dar gamint ir būnu ilgiau, tai jis tada suėda viską.
Atsakyti
Patikėkit manim su TOKUI erdelių charakteriu neatpažinti kad šuo susirgo neimanoma .Sunku nepastebėti kad jūsų super aktyvus šuo nenorai eina į lauką , neateina pažiūrėti į virtuvę ką jus gaminote , atsisako net nuo gabaliuko sūrio , neatsikėlė ir nepasitinka jus kada grįžot iš parduotuves . Jis tik guli ....
O kompanija ėdimui mes turime - 4 špicus. Bet kada Densi susirgo tai ir kompanija nepadėjo apetitui atsirasti .
Atsakyti
nu jei taip pasikeis, tai aišku, kad nepraslįs pro akis. bet kažkaip neįtikėtina, nes jei ir kas nutinka, straksi kaip išprotėjęs. va, po žiemos koją skaudėjo. atsikelia, vis šlubina. bet jei kėlimosi metu pamato katę, dzin ta koja, lekia viską pamiršęs biggrin.gif
Atsakyti
Deja babeziozė čia ne koja , o viso organizmo apnuodijamas
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2012 06 05, 13:33)
Deja babeziozė čia ne koja , o viso organizmo apnuodijamas

tai taip, žinau. ir nenorėčiau susidurt. tfu tfu tfu..

aš vis juokiuosi, kad uodega kaip barometras. jei kas ne taip - išvyniota. o jei linksmas - baranka susukta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 05 birželio 2012 - 12:44
QUOTE(saika @ 2012 05 26, 21:22)
Mūsų Deniui 10 metu Labai džiaugėmės kad turime tokį nuostabų draugą


Pavėluoti Sveikinimai Deniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gražus vaikinas, labai žaviuosi juo wub.gif

QUOTE(Degutė @ 2012 06 05, 13:42)
aš vis juokiuosi, kad uodega kaip barometras. jei kas ne taip - išvyniota. o jei linksmas - baranka susukta biggrin.gif


Kaip fainai, visada nuspėjamas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
futbolo čempionato tema smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2012 06 18, 13:48)
futbolo čempionato tema smile.gif

user posted image

super nuotraukytes biggrin.gif
Atsakyti