Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 01, 09:50)
Nelygu su kokiais amariliais lyginti ..

blink.gif ... mastau.gif ... blush2.gif
Hm, tada lauksim GIZZ fotkių.... smile.gif
Atsakyti
gal auginancios gales patarti, turiu sita gelyte, labai jau ji man patinka, grazuole,tik jau kuri laika nezydi, galvoju gal kokiu trasu reikia, nes lapus tai sparciai leidzia tik noretusi ir nuostabiais ziedais pasidziaugti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gania @ 2010 12 02, 11:13)
gal auginancios gales patarti, turiu sita gelyte, labai jau ji man patinka, grazuole,tik jau kuri laika nezydi, galvoju gal kokiu trasu reikia, nes lapus tai sparciai leidzia tik noretusi ir nuostabiais ziedais pasidziaugti  wub.gif

skaityk pirma temos puslapi - ten viskas parasyta apie auginima..
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif gauti išmatavimai 15cm.Sakė žiedai vos pražydę žiūri į viršų,vėliau nusvyra žemyn,viduriukas truputį gelsvas,nekvepia.Lapai,kiek supratau tokie patys kaip visų eucharių.Ant žiestiebio šeši žiedukai. wub.gif
Man atrodo,kad turėtų būti velniškai gražu wub.gif Mano mažiulis kur vis geltonuoja nugeltonino dar vieną lapuką verysad.gif Tai dabar išvis stovi kaip našlaitėlis su vienu lapuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 02, 19:59)
Sveikutės 4u.gif gauti išmatavimai 15cm.Sakė žiedai vos pražydę žiūri į viršų,vėliau nusvyra žemyn,viduriukas truputį gelsvas,nekvepia.Lapai,kiek supratau tokie patys kaip visų eucharių.Ant žiestiebio šeši žiedukai. wub.gif
Man atrodo,kad turėtų būti velniškai gražu wub.gif Mano mažiulis kur vis geltonuoja nugeltonino dar vieną lapuką verysad.gif Tai dabar išvis stovi kaip našlaitėlis su vienu lapuku doh.gif

kaip noreciau toki pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 02, 20:59)

Bet euchariai labai kvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 12 02, 21:23)
Bet euchariai labai kvepia  g.gif

mano tai nelabai vos uzuost galejau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 12 02, 22:23)
Bet euchariai labai kvepia  g.gif

Maniškis kvepia,bet galiu pasakyti,kad silpnai jau visai nosį reikia įkišti ax.gif pasžiūrėjau,kiek rūšių yra eucharių,tai ojojoi thumbup.gif Kad yra gelsvų,tai tikrai nežinojau.Gaila,kad mažokai yra informacijos.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 02, 23:04)
Maniškis kvepia,bet galiu pasakyti,kad silpnai jau visai nosį reikia įkišti  ax.gif pasžiūrėjau,kiek rūšių yra eucharių,tai ojojoi thumbup.gif Kad yra gelsvų,tai tikrai nežinojau.Gaila,kad mažokai yra informacijos.

Gal važiuosi pas brolį savaitgalį? Mums čia visoms labai įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 12 03, 00:32)
Gal važiuosi pas brolį savaitgalį? Mums čia visoms labai įdomu  blush2.gif

Man pačiai labai įdomu biggrin.gif Prašiau,kad nufotkintų,tai pamiršo,tai fotikas nusėdo verysad.gif vienu žodžiu NESERGA g.gif
Atsakyti
Sveikos, kokių grožybių prikėlėt wub.gif wub.gif wub.gif
Maniškis labai jau lėtapėdis, vis dar tebeaugina tą patį trečią lapą doh.gif ax.gif
Labai įdomu kad kai kurų sakot žiedeliai nekvepia, nes maniškio tai labai kvepėjo thumbup.gif
Atsakyti
turbut buna ju ivairiu kurie kvepia ,ir kurie silpnai kvepia..o gal mes skirtingos kam kvepia labai- kitai gal atrodo mazai to kvapo.. g.gif
Atsakyti