Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

Šiandien buvau TIK GĖLĖSe Draugystės g. , tai tikrai yra eucharių, o jau krūmai wub.gif , gaila, kad negaliu sau leist pirkt, tiksliai neįsižiūrėjau bet ~39Lt .
Pamaniau, kad gal geriau palauksiu, pakentėsiu, kol maniškis pražys..
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 03, 22:01)

Pamaniau, kad gal geriau palauksiu, pakentėsiu, kol maniškis pražys..

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kodel trumpinat gyvenima ligoniams doh.gif kaip jums gerai kaunas,vilnius . nu bet viena šauni mamyte ir užkampy žada gaut man gėliuka blush2.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2010 12 03, 21:18)
Kodel trumpinat gyvenima ligoniams doh.gif kaip jums gerai kaunas,vilnius . nu bet viena šauni mamyte ir užkampy žada gaut man gėliuka blush2.gif  thumbup.gif  clap_1.gif

Vilniuj dar nesu macius. Cia Kaunas ir regis Klaipeda tik giriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 12 04, 00:32)
Vilniuj dar nesu macius. Cia Kaunas ir regis Klaipeda tik giriasi smile.gif

Vilniuj Ukmergės Senukuose mačiau vieną eucharį žydintį, iš didžiųjų giminės, ir lapai ir žiedas milžinai.. smile.gif Bet čia buvo prieš kokią gerą savaitę... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 04 gruodžio 2010 - 07:40
O mano kaime jau nuo vakar tikra švente thumbup.gif jau turiu gėliuka clap.gif ačiu evers aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2010 12 05, 19:56)
O mano kaime jau nuo vakar tikra švente  thumbup.gif jau turiu gėliuka clap.gif ačiu evers aciuks.gif  aciuks.gif  4u.gif

friends.gif irnesakyk.gif ner uz ka..tik uzsakiau...o kadangi uzsakymas buvo..tik aukit tik zydekit...kazkada kai pati ieskojau aprasiau zinutemis euchariu augintojas ar neparduoda nors vieno svounelio..siaip netaip gavau viena ir viena mazuti svoguneli..siemet vel pirkau is SM viena ir viena mazuti..tad isejo dviguba suma..kad buciau anksciau sau radusi kaip jums radau... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes ax.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 07, 14:43)
Pasirodom ir mes  ax.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif net sirdele suspaude prisiminus si grozy...kaip vel ziedu noreciau...
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 07, 15:43)
Pasirodom ir mes  ax.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

user posted image

Fantastika kaip grazu wub.gif o maniskis tik lapa po lapo leidzia o apie ziedus ne negalvoja schmoll.gif
Atsakyti
yra pirkti urmo bazėje, daržovių skyriuje esančiame gėlių skyrely. Kainos neįsidėmėjau
Atsakyti
QUOTE(6666 @ 2010 12 07, 16:19)
Fantastika kaip grazu  wub.gif o maniskis tik lapa po lapo leidzia o apie ziedus ne negalvoja  schmoll.gif

tai dziaukis. Maniskis nuzydejo, ir liko du labai styrot, kai kuorai kokie... Liudna vienok..
Atsakyti