Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

Vaje doh.gif kad kas girdėtų kiek aš kalbu blush2.gif Ir gražiuoju ir piktuoju,bet iš tikrųjų tik pagązdini kurią,kad eis link šiukšlinės tiesiu takeliu,žiūrėk jau ir taisosi thumbup.gif grįžus reikės paauklėti dar kartelį.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 24, 15:45)
Vaje doh.gif kad kas girdėtų kiek aš kalbu  blush2.gif Ir gražiuoju ir piktuoju,bet iš tikrųjų tik pagązdini kurią,kad eis link šiukšlinės tiesiu takeliu,žiūrėk jau ir taisosi thumbup.gif grįžus reikės paauklėti dar kartelį.

Tik nepersistenk su gąsdinimais box.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 24, 14:33)

Bet užtat močiutė kas dieną su ja pakalba  rolleyes.gif

Nu zinai, uztenka, kad ant vyro burbu - dar kai su gele burbetis pradesiu, pagalvos, kad tikrai man jau kuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 24, 14:35)
Nu zinai, uztenka, kad ant vyro burbu - dar kai su gele burbetis pradesiu, pagalvos, kad tikrai man jau kuku  rolleyes.gif

Klausei paslapties recepto- gavai tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeeee clap.gif Prisijungiu prie Jūsų clap.gif

MB nuvežė šian į Prismą ir nusipirkau gėlytę wub.gif ryt įkelsiu nuotraukėlę ir tikiuosiu, kad priimsit mus į Jūsų gražuolių būrį wub.gif

group.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 25, 22:43)
Jeeee  clap.gif  Prisijungiu prie Jūsų clap.gif

MB nuvežė šian į Prismą ir nusipirkau gėlytę  wub.gif ryt įkelsiu nuotraukėlę ir tikiuosiu, kad priimsit mus į Jūsų gražuolių būrį  wub.gif 

group.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 25, 23:43)
Jeeee  clap.gif  Prisijungiu prie Jūsų clap.gif

MB nuvežė šian į Prismą ir nusipirkau gėlytę  wub.gif ryt įkelsiu nuotraukėlę ir tikiuosiu, kad priimsit mus į Jūsų gražuolių būrį  wub.gif 

group.gif

Šaunuolė thumbup.gif , reikėjo tik labai norėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Užtaikiau ant geros nuotaikos ir labai gražiai paprašiau blush2.gif lotuliukas.gif
Bet va kai pradėjau su gėlyte šnekėt ir jai dėmesį rodyt, tai supavydėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 26, 11:23)
Užtaikiau ant geros nuotaikos ir labai gražiai paprašiau  blush2.gif  lotuliukas.gif
Bet va kai pradėjau su gėlyte šnekėt ir jai dėmesį rodyt, tai supavydėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  hihihi.gif

Saugok, kad "neišmestų" iš pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jam biggrin.gif Tada jo mašiniukei bus chana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet dabar ziuriu ziuriu ir matau, kad su svogūniukais ji turi būti, bet pas mane jų nepastebėjau g.gif arba užkasti po žeme ir nepamačiau... g.gif
O dabar man ja persodint pavasarį į normalias žemes ar augint tam pačiam vazonėlį kuriam ir parsinešiau? bigsmile.gif
Atsakyti
Tikriausiai svogūnėliai yra giliau vazone. Dėl persodinimo geriausiai palaukti pavasario. Įdėk foto savo gražuolio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šian vakare grįžus įmesiu wink.gif vakar nufotkinau jau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti