Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

Na va..dabar jau galim pasirodyti ir mes 4u.gif
(p.s. sry už antrą planą, nebuvo kaip aptvarkyt, nes reikėjo greit nufotkint blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 26, 21:23)
Na va..dabar jau galim pasirodyti ir mes  4u.gif
(p.s. sry už antrą planą, nebuvo kaip aptvarkyt, nes reikėjo greit nufotkint  blush2.gif  )

koks veslus. thumbup.gif thumbup.gif .pamenu as pirkau viena svoguneli ir mazuti lapuka salia...mokejau 15lt plius siuntimas..o cia kokie krumai...dabartinis mano eucharis per abu kartus pirkimo atsiejo bene 30 su biskiu.. doh.gif
Atsakyti
Vešlus tai vešlus, bet įdomu koks liks po mano auginimo lotuliukas.gif žinot, kaip būna iš tos per didelės meilės biggrin.gif
Aš tai jį norėjau ant palangės apgyvendint, bet kai išėmiau iš celofano, tik išsiskleidė visas, tai teko šalia lango kamputį atkraustyt smile.gif

p.s. bet kai mažesnis krūmelis, tai lengviau adaptuotis jiem, o kaip šitam seksis pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 26 sausio 2011 - 20:37
kad neatrodo kad butu perdaug lepus ar kaprizingas...
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 26, 22:23)
Na va..dabar jau galim pasirodyti ir mes  4u.gif

Oho bigsmile.gif Labai gražus -žiedų tikrai sulauksi thumbup.gif
Atsakyti
Labai tikiuosiu wub.gif

Ačiū Jūms už Jūsų gražuoles, kurios mane ir suviliojo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Koxamte,2011 01 26, 22:23]

Labai fainutis,tik neperlaistyk ir labai mėgsta apipurškimus.Sėkmės susidraugaujant 4u.gif
Atsakyti
as tai is geliu knygos susiviliojau ir bene metus ieskojau... doh.gif tundra pas mus is kauno siunciaus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 26, 22:51)
Labai tikiuosiu  wub.gif

Ačiū Jūms už Jūsų gražuoles, kurios mane ir suviliojo  biggrin.gif

Labai malonu, kad prisijungei prie mūsų friends.gif
Atsakyti
Kad pvz nueini į tas gėlių parduotuves ir viskas tas pats per tą patį.. doh.gif arba labai jau kainos kandžiojasi... verysad.gif o taip norisi kažko nematyta ir gražaus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 26, 21:59)
Kad pvz nueini  į tas gėlių parduotuves ir viskas tas pats per tą patį..  doh.gif  arba labai jau kainos kandžiojasi...  verysad.gif o taip norisi kažko nematyta ir gražaus smile.gif

Zaliu zaliu zaliu pavydu uzsigrauziau..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 27, 00:08)
Zaliu zaliu zaliu pavydu uzsigrauziau..

Tai Tu neturi? blink.gif blink.gif
Atsakyti