QUOTE(Giagute @ 2009 09 27, 22:16)
beje, šiaip vynelis man labai tinka, bet kad apetitą sukelia tai siaubas - ką tik visą lėkštę čili troškinio nuo pietų likusio sukirtau..
o mane vynelis migdo ir tiek. Todėl jei noriu smagiai pasitūsinti, tenka alkoholio atsisakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 23:50)
Kid_Smyle neįsivaizduoju kaip reiktų iš tūkstančio pragyvent-paskola plius komunalinės ir jau pritrūkau
aš irgi iš tūkstančio nepragyvenu

nors neturiu paskolų, ir nuomos nemoku, bet su visais mokesčiais, už butą, už VL, su benzinu (tas man daug surija)... nelabai man gaunasi. Durniausia mano situacijoje tai, kad pas mane nėra reguliarių fiksuotų pajamų, ir kartais gali mėnesį beveik nieko negauti, o paskui per savaitę gauti daug, tai sunku planuotis išlaidas
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 28, 02:27)
sveikos
mes pagaliau išoperuoti, ir gulim reanimacijoje, tikiuosi prižiūrės ten jį gerai, kol ryt nuvažiuosiu , apie mūsų mediciną ir jos strategiją nepasakosiu, nes šiuo metu labai jautru , tik vieną paskysiu niekaip nesuprantu kam mes mokame mokesčius,
Sveikatos TB, o tau kantrybės ir ištvermės
Mano broliui prieš metus ar du išoperavo apendicitą. Kai prapjovė, pamatė kad nieko ten nėra blogo, bet jau tuo pradėjimu vistiek išoperavo, na vsiakij požarnij, o paskui sulopė ir toliau ieškojo, kame liga
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 28, 10:32)
O aš turiu klausimą toms, kurio iš rankdarbių prisidriat: o jūs mokesčius mokat? Man vis tas klausimas kirba. Jeigu aš prie kažkokio nedidelio darbelio prasikrapštau keliasdešimt valandų (nes sugalvoju daryti kažką juvelyriškai smulkaus), tai dar užmetus gerokai procentų mokesčiams kaios kominės pasidarytų.
aš turiu verslo liudijimą, nes jo darbui reikia. Bet pas mane VL tokia plati veiklos sritis, kad ten visokie rankdarbiai irgi telpa. Tik kad pardavimui beveik nedarau rankdarbėlių, pagrinde tik dovanoms.
QUOTE(miegutis @ 2009 09 28, 11:19)
tai jau prašysim
kusaciaus grupinio
jooo, teks atsiraitot rankoves ir gerai padirbėt

kiek čia man reikės šikšnosparnių, rupužių liežuvėlių ir slieko pakaušių ....
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 28, 11:31)
Nu dar vieną savo parodysiu
Pirmas mano biznis
Nu kada nors išmoksiu fotkint
superinis šalikas, net ir nekokybiška nuotrauka neužgožia jo grožio
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 28, 12:02)
Samsungas kažkoks.Bet jis pora kartų neprastai nukrito,gal ten nusidaužė kas nors

Anksčiau lyg ir nesiliedavo.
gal atmušė autofokusą? rankiniu būdu pas tave nesifokusuoja? beje, su makro fotkinant liejasi, kai iš per arti fotografuoji, turi būt berods apie 30 cm iki objekto
uch, rodos viską perskaičiau
aš vakar varėnoj buvau, grybavau

parsivežiau pintinę grybų, bet išsiviriau tik nedidelį puoduką, nes dauguma buvo slapta sukirmiję, nors rinkdama ir apžiūrinėjau

O rudmėsės kažkokios karčios buvo, irgi teko išmesti jau iškeptas
ech, reikia eiti vėl prie darbų, nes dieną kažkaip nenaudingai prasimaliau, batų ieškojau rudeninių, bet neradau patinkančių.