QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 27, 11:45)
aha dėl tų planų tai vamzdec kaip kai kas sako , tikiuosi jie nepbėgs reiks kusachaus vudu užsiprašyt
nu žinok pasistengsiu iš peties, jau kai pavudinsiu, tai viskas susidėlios
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 12:31)
Vat apie žvakes ir aš pagalvojau-reik išsivalyt energiją Tik nelabai supratau,kodėl žalios
Naktibalda,tai labai gerai gavosi

Visą gyvenimą prisiminsit-nes nepasikartos toksai šventimas.Vienintelis ir nepakartojamas

Mes vienus naujuosius ligoninėj šventėm.Buvo dviguba šventė-ir nauji metai ir sugražinta gyvybė tiesiog stebuklas,kad sugražinta...
aš irgi esu šventus naujuosius ligoninėje, dar mokykloje, 12 klasėj. Du klasiokai pateko į avariją, vienas žuvo, kitas sunkiai sužalotas buvo, plius baisiai depresavo dėl žuvusio draugo, tai mes tryse "papirkom" seseles, susinešem tortų ir sulčių, ir šventėm per naktį.
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 13:22)
kai pasąmonė pasigaus vaizdą, pati pajusite, ką turite daryti. baigusi ritualą ištarkite: ir tebunie taip.
Esmė yra tame, kad sąmonėje turi susiformuoti siekiamybės vaizdinys, ir nuolat ten tūnoti. Tada paprasčiausiu fizikiniu principu "panašus traukia panašų" tie vaizdiniai pritraukiami realybėje. Žvakės nebūtinos, bet neblogai turėti vaizdinę priemonę. Apie tai ir filmas dokumentinis yra, ir knygų. Iš pradžių gerokai skeptiškai žiūrėjau į tokius dalykus, bet kažkada žiemą pasidariau vadinamą "visualisation board" -susimaketavau photoshop'u paveiksliukus su trumpais komentarais, ką noriu pasiekti, gauti, turėti, ir stengiausi kuo dažniau pasižiūrėti, pasvajoti. Po kiek laiko ir užmiršau tą reikalą, bet ieškodama vieno failo kompe atradau tą koliažą, ir net nustebau, kad jau daugiau kaip pusė jo išsipildė
QUOTE(Kentaure @ 2009 09 27, 14:37)
O dėl meeto tai aš už visom keturiom, ale vat jei gyvai keisitės dovanom tai neisiu bo aš tai dovanų negausiu
čia gal tau taip atrodo
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 27, 14:55)
nu cia tai siaubas
o kaip prisisaukt tikra meile?
pamėgink gerai apgalvoti kokio vyro norėtum, kiek gali konkrečiau jį įsivaizduok, ir karts nuo karto apie tai galvok taip, lyg jau turėtum. Reikia mąstyti taip, tarsi jau turi ko nori, o ne kad kažkada ateityje turėsi. Tik gerai pagalvok, kokias savybes jis turi turėti, kad vėl neprisitrauktum kokio narcizo ar parazito
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 19:23)
Niu va mano naujas suknius,pagaliau nufotkinau.Bet fotkės tokios valdiškos,dovanokit apdirbt nemoku
Super suknelė, tokia lyg Žaklinos Kennedy stiliaus, labai elegantiška.
QUOTE(Giagute @ 2009 09 27, 21:53)
ta proga dar šiandien ką sumeistravau pasirodysiu:
Giagute, kai pamačiau, tai net silpna pasidarė

ir spalvos, ir forma, ir drugelis

fantastiška
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 21:55)
Nu klausykit baisu čia su tais vyniukais darosi

Tai jau matyt meet'ą reik namuos kažkuriuos organizuot,tsakant na vsiakij pažarnij
na, galima pas mane, jeigu ką, tai paskui kritusias nelygioj kovoj prieš vyną galėčiau suguldyt ant nakvynės

arba, jei sėkmingai sutaptų, gal tėvų troboj gautųsi, tai galima būtų ir į pirtelę įlysti
na ką, einu toliau skaityt, ko prišnekėjot, nes dar tik įpusėjau, bet bijojau, kad užmiršiu ką norėjau sakyt, kol iki galo perskaitysiu