Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

QUOTE(Shangri La @ 2009 09 28, 14:45)
Kid Smyle, pasidabruotas grandinėles rasi internesinėse parduotuvėse, pvz. perliukas.lt arba lelija.lt; dar yra vienoje rankdarbių parduotuvėje, Kosciuškos g., prie pat sustojimo "Menu gimnazija", tik ten, žinoma, brangiau.

Dėkui reiks pasidairyti ax.gif jei daryt tai tobulai biggrin.gif
Giagute aš seniai turėjau tai tada atimdavo unsure.gif ,o kaip dabar nežinau
Atsakyti
Ją iš tavęs atims,ir duos naują,kurią vėl rinksi nuo pradžių,nuo trijų proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
oh damn. doh.gif

reiks pataupyt ir urmu tą 25% pasiimt. Einu sąrašą pradėsiu daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Aš irgi taip padariau biggrin.gif Bet vistiek visam gyvenimui neužsipirksi doh.gif
Atsakyti
Tai va...

turiu ir kitą bėdą. niekaip tapkių neišsirenku - o čia netyč pasitaikė galimybė turėt kokias noriu (veltas).
baisiai man gražu rausvos tokios, bet kad iš tų rausvų jaučiu po dienos murzės jau bus.. negi reiks pilkas imt?.. doh.gif
Atsakyti
kazkokia liudna diena sian,pas mus dar taip lyja verysad.gif
Atsakyti
Nu pas mumi visą dieną sauliukas šviečia-gražu bigsmile.gif Bet jau streso man šiandien doh.gif Eina uodegon,kaip nusibodo.Nekenčiu bardako juodai cool.gif
Gero vakarėlio,varau repeticijon doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 28 rugsėjo 2009 - 15:06
Nu net pro langą pasižiūrėjau nuo karoliukų atsitraukus - kur saulė??..

tuoj ir man depresija užeis... verysad.gif
Atsakyti
Šeškinėj tongue.gif Visą dieną biggrin.gif Dabar jau pasislėpo beveik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 25, 19:37)

O dabar atsakykit apie pagalvėles: naudojat, nenaudojat, kokios spalvos?
Ir dar, ar sutiksit, kad jūsų dovana būtų nufotografuota ir aprašyta, o kada nors išspausdinta rankdarbių žurnale?

ne pagalvėlių nenaudoju ir neturiu kur panaudoti vaikai taip nutampo kad net nepanšios būna tai ir atsisakiau blush2.gif

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 25, 19:46)

Oi  mergytės gal atsakytumėt ir į mano klausymą ką iš megztų rinktumetės komplektuką žiemai kaip kepuraitė,šalikas ,pirštinės, kojnes ar prabangus ir šiltas šalis
ax.gif kasdienybei ar vakarėliui biggrin.gif

kasdienybei, ne tiek daug tų vakarėlių tai paskuij gaila gerą daiktą palikti spintoj gulėt...

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 26, 12:00)

Ai,dar norėjau paklaust-KAIP JUMS PATINKA-NEPATINKA ŠIUO METU ANT BANGOS PILKA IR ŠOKOLADO SPALVOS? JEI NORĖTUMĖT NETIKĖTAI TAŠIUKO,KOKIOS SPALVOS JIS TURĖTŲ BŪT? IR DAR LABAI GREIT VISOS SAVO GALVOS APIMTĮ PASIMATUOJAT,JEI NETIKĖTAI SUGALVOTŲ KEPURIUKĄ MEGZTI,nes nuosava smegeninė tai tik vaikiškoms tinka-baisiai mažos apimties biggrin.gif

ne pas mane ant bagos juoda- violetine-geltona, galva didelė ale darbe sėdžiu nepamatuosiu ax.gif

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 26, 18:36)

KAM VILNA BAISIAI KANDA IR YR NENEŠIOJAMA?

man kanda, po to visur niezti... blush2.gif

QUOTE(Zemugne @ 2009 09 26, 18:50)
Tiek to, paklausiu dar: ką jūs galvojat apie virtuvinius rankšluoščius: ar jie turi tik gerai šluostyti, gerai sugerti drėgmę, ar ir būti gražūs?

visų pirma turi gerai šluostyti sugerti vandenį po to atsižvelsiu ir į grožį....

nu bet prirašėt tai nespėju skaityt... einu toliau skaitinėt
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 27, 11:45)
aha dėl tų planų tai vamzdec kaip kai kas sako , tikiuosi jie nepbėgs reiks kusachaus vudu užsiprašyt  4u.gif

nu žinok pasistengsiu iš peties, jau kai pavudinsiu, tai viskas susidėlios biggrin.gif

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 12:31)
Vat apie žvakes ir aš pagalvojau-reik išsivalyt energiją  Tik nelabai supratau,kodėl žalios
Naktibalda,tai labai gerai gavosi bigsmile.gif Visą gyvenimą prisiminsit-nes nepasikartos toksai šventimas.Vienintelis ir nepakartojamas biggrin.gif Mes vienus naujuosius ligoninėj šventėm.Buvo dviguba šventė-ir nauji metai ir sugražinta gyvybė tiesiog stebuklas,kad sugražinta...

aš irgi esu šventus naujuosius ligoninėje, dar mokykloje, 12 klasėj. Du klasiokai pateko į avariją, vienas žuvo, kitas sunkiai sužalotas buvo, plius baisiai depresavo dėl žuvusio draugo, tai mes tryse "papirkom" seseles, susinešem tortų ir sulčių, ir šventėm per naktį.

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 13:22)
kai pasąmonė pasigaus vaizdą, pati pajusite, ką turite daryti. baigusi ritualą ištarkite: ir tebunie taip.

Esmė yra tame, kad sąmonėje turi susiformuoti siekiamybės vaizdinys, ir nuolat ten tūnoti. Tada paprasčiausiu fizikiniu principu "panašus traukia panašų" tie vaizdiniai pritraukiami realybėje. Žvakės nebūtinos, bet neblogai turėti vaizdinę priemonę. Apie tai ir filmas dokumentinis yra, ir knygų. Iš pradžių gerokai skeptiškai žiūrėjau į tokius dalykus, bet kažkada žiemą pasidariau vadinamą "visualisation board" -susimaketavau photoshop'u paveiksliukus su trumpais komentarais, ką noriu pasiekti, gauti, turėti, ir stengiausi kuo dažniau pasižiūrėti, pasvajoti. Po kiek laiko ir užmiršau tą reikalą, bet ieškodama vieno failo kompe atradau tą koliažą, ir net nustebau, kad jau daugiau kaip pusė jo išsipildė mirksiukas.gif

QUOTE(Kentaure @ 2009 09 27, 14:37)
O dėl meeto tai aš už visom keturiom, ale vat jei gyvai keisitės dovanom tai neisiu bo aš tai dovanų negausiu  ax.gif

čia gal tau taip atrodo rolleyes.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 27, 14:55)
nu cia tai siaubas 
o kaip prisisaukt tikra meile?

pamėgink gerai apgalvoti kokio vyro norėtum, kiek gali konkrečiau jį įsivaizduok, ir karts nuo karto apie tai galvok taip, lyg jau turėtum. Reikia mąstyti taip, tarsi jau turi ko nori, o ne kad kažkada ateityje turėsi. Tik gerai pagalvok, kokias savybes jis turi turėti, kad vėl neprisitrauktum kokio narcizo ar parazito tongue.gif

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 19:23)
Niu va mano naujas suknius,pagaliau nufotkinau.Bet fotkės tokios valdiškos,dovanokit apdirbt nemoku

Super suknelė, tokia lyg Žaklinos Kennedy stiliaus, labai elegantiška.

QUOTE(Giagute @ 2009 09 27, 21:53)

ta proga dar šiandien ką sumeistravau pasirodysiu:

Giagute, kai pamačiau, tai net silpna pasidarė bigsmile.gif ir spalvos, ir forma, ir drugelis wub.gif fantastiška thumbup.gif

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 21:55)
Nu klausykit baisu čia su tais vyniukais darosi blink.gif Tai jau matyt meet'ą reik namuos kažkuriuos organizuot,tsakant na vsiakij pažarnij lotuliukas.gif

na, galima pas mane, jeigu ką, tai paskui kritusias nelygioj kovoj prieš vyną galėčiau suguldyt ant nakvynės lotuliukas.gif arba, jei sėkmingai sutaptų, gal tėvų troboj gautųsi, tai galima būtų ir į pirtelę įlysti smile.gif

na ką, einu toliau skaityt, ko prišnekėjot, nes dar tik įpusėjau, bet bijojau, kad užmiršiu ką norėjau sakyt, kol iki galo perskaitysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Visų darbai puikūs, kuriuios čia mačiau
Man tinka viskas, tik nesiuvinėkit pagalvėlių, staltiesėlių. Įmu šalius, šalikus, kepures, pirštines, kojines, rankines, suknes, megztinius, kostiumėlius, papuošalus, dėžutes, veltas riešines ir ne tik veltas, veltus tapkiukus, rankšluoščius, staltieses, dekoruotus vazonus, sages. Nu jei ko nepaminėjau priminkit biggrin.gif
Atsakyti