Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

o kas cia per daiktas? nu grožis gi, bet kas čia? Dėžutė? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Perrengtos užrašų knygutės. Viena puošta juoduoju (tik rudu) siuvinėjimu, kita - frivolite nerta gėlyte.
Atsakyti
vat viebno ko nesuprantu ir manęs visai netraukia tai siuvinėjimas ir siuvimas, adata man priešas... aš jau geraiu megsiu nersiu... bet šiaip tai gražu.... o kaži praktiška?
Atsakyti
aciu visom uz pagyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 28, 22:24)
Perrengtos užrašų knygutės. Viena puošta juoduoju (tik rudu) siuvinėjimu, kita - frivolite nerta gėlyte.

labai gražu aš rgi tokios noriu, o kaip perrenginėjai, lupai visą pagrindą?
Atsakyti
nugis prašom kai gražu tai ir pagyrimu negaila, jau tada reikia suslaikyt kad nepagirti... bigsmile.gif
Atsakyti
Gugile, o kodėl gali būti nepraktiška? Aišku, jei bulvinius blynus su spirgais valgysi pirštais ir į knygutės viršelį juos šluostysi... Bet gal irgi praktiška bus? Pirštai švarūs liks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 28, 22:29)
Gugile, o kodėl gali būti nepraktiška? Aišku, jei bulvinius blynus su spirgais valgysi pirštais ir į knygutės viršelį juos šluostysi... Bet gal irgi praktiška bus? Pirštai švarūs liks  lotuliukas.gif

iš serijos praktiškas, gražus rankšluostukas hihihi.gif
Atsakyti
jo čuia geras nereiks nei rankšluočio, lotuliukas.gif o jei rimtai tai paskui impregnuoji kuom nors ? nes jei kasdien rankinėje nešiosi tai tamsi kaip ir nieko o iš šviesios kas liks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 28, 22:27)
labai gražu aš rgi tokios noriu, o kaip perrenginėjai, lupai visą pagrindą?

Viso nelupau. Išėmiau tik priešlapius ir patį bloką. Medžiagą klijavau ant gamyklinio viršelio. Dabar kaupiuosi pati susiūti knygą...
Atsakyti
na knyga tai noriu pamatyti, sėkmės tau... ax.gif
Papildyta:
na viskas einu miegučio bo ryt neišsirisiu iš lovos.... doh.gif
Atsakyti
kaip jum sian diena,as nesuprantu ar cia slegis ar cia kas nu bet nuotaikos.kaip ner doh.gif
Atsakyti