Bambyze, sveika užsukusi. AŠ iš karto turiu klausimą: kodėl toks vardas? Baisiai smalsu pasidarė
O suoliukas tavo šaunus, sūneliui turėtų patikti. O tu dar ką nors be dekupažo darai? Žinok, čia yra žmonių, kurie su dekupažu nedraugauja (ne tik jo nedaro, bet ir nelabai pripažįsta...)

Aha Bambyze įmesk nuoruodą i savo darbus papasakok apie save truputuką, mes apie save tau pripasakosim....

Sveikos, merginos,
och, nu ir diena prasidėjo.. visų pirma - pramiegojau, antra - turėjau MB nuvežt į darbą, tai iš Baltupių į centrą važiavom PUSANTROS VALANDOS, o grįžus priešais akis liftas numirė, tai dar ir į 8 aukštą su didžiuliu krepšiu obuolių gavau užsitįst.
Nu ir ... kaip sako. Ir dar lyja.
Kas pas jumi blogesnio??
p.s. Bambyze - dėstyk, matai, kad liežuvius pakorusios laukiam
och, nu ir diena prasidėjo.. visų pirma - pramiegojau, antra - turėjau MB nuvežt į darbą, tai iš Baltupių į centrą važiavom PUSANTROS VALANDOS, o grįžus priešais akis liftas numirė, tai dar ir į 8 aukštą su didžiuliu krepšiu obuolių gavau užsitįst.

Kas pas jumi blogesnio??

Aš tai mačiau bambyzės veltus batukus
, tik ,kad vyras nepasirašo bateriuku su ją
,o taip norėjau vyro sesės dukrelei tokia dovanėle.

labas rytas
pasijaučiau kaip naujkurė, įžengusi į jau seniai žmoaitos nemačiusią teritoriją
Tiesą sakant, įsipaišiau į šią temą ne visiškai suprasdama jos esmę. Čia kas kam dovanojama ir kada, kokiu tikslu Kalėdinis swapas? Nu paaiškinkit kas nors, gal man bėgt iš čia
Dėkui Kid_Smyle už gražius žodžius batukams
Išryškino dar vieną mano pomėgį
Taigi, veliu, dekupažinu, mezgu, neriu.. Tik dabar pati susimąsčiau, kad neturiu aš darbų foto
O kiek jų jau išdalinta... 
Iš Auksarankių barteriuko temos atitempiu savo veltus batukus:

pasijaučiau kaip naujkurė, įžengusi į jau seniai žmoaitos nemačiusią teritoriją

Dėkui Kid_Smyle už gražius žodžius batukams

Iš Auksarankių barteriuko temos atitempiu savo veltus batukus:

Vaje kokie tapkiukai
Bet kiek gražių darbų pridėjot
Šiaip man nekalbadieniai, tai jau atleiskit

Bet kiek gražių darbų pridėjot

Šiaip man nekalbadieniai, tai jau atleiskit
bambyze niekur tu nebėk. mes gi nenorėjom tavęs išgazdinti... čia vyksta toks superinis( bent jau man ) dalykėlis swapas, kurio esmė yra susipažinti, bendrauti ir galų gale keistis dovanomis, Šį Karta nusprendėme daryti viena didelį (kad spėti) swapą ir nutaikėm i kalėdas.... tai tiek... o tu niekur nebėk bus pas mus gal visai patiks... 
Papildyta:
tavi kaip tavo sveikatytė? ko dabar be nuotaikos? Ruduo veikia?

Papildyta:
tavi kaip tavo sveikatytė? ko dabar be nuotaikos? Ruduo veikia?

Gugile iš dvispalvio swapo man buvo padarius puikius auskariukus . Tai va, vienas dingo. Man paprašius Gugile padarė antrą. Daba pasirodo turiu tris
Pasirodo vienas auskaras buvo vienoj dėžutėj, kitas kitoj. Kai ieškojau matydavau vis vieną auskarą
O kad skirtingose dėžutėse neužfiksavau
Gugile, nuotaikos nėr , nes visą laik maudžia ir tai nervina.

Gugile, nuotaikos nėr , nes visą laik maudžia ir tai nervina.
Laba diena
aš irgi pramiegojau
ir nors gerokai ilgiau miegojau, nei suplanuota, bet vistiek akys dar neatsimerkia. Naktibalda, tu ekspertė nemiegojimo, kaip atsikratyt to bjauraus įpročio miegoti?
Bambyze, sveika atvykusi
gražūs batukai baltieji
man bėda -reikia dar du darbus pribaigti kuo skubiau, o visos mintys jau kitame, ir taip nesitiesia rankos į tuos dabartinius
apskritai, ištižau aš kažkaip pastaruoju metu, tik miegu ir tingiu
Tavi, kame reikalas? prastai jautiesi? ar tiesiog nuotaikos kalbamosios nėra?
Gugile, mano mama kas kart pamačius mane darant ką nors naujo, piešiant ant šilko, niurkant modeliną ar veriant karoliukus, baisiausiai užsinori, ir sako, kad kai tik bus laiko būtinai tuo užsiims pati, ir kuria planus ką galėtų padaryti. Dar ji pati moka siūti, nerti, piešti... Bet tam vis nelieka laiko, nes visada reikia tai sodelyje pasikapstyti, tai langus išplauti, tai rūbus išlyginti, tai dar kas, o jei ne tai, tada svečiai užgriūva. Vat ir gaunasi, kad vaikai dideli, anūkų dar nėra, o laiko visteik daug neatlieka

QUOTE(Giagute @ 2009 09 29, 10:30)
Sveikos, merginos,
Kas pas jumi blogesnio??

Kas pas jumi blogesnio??

aš irgi pramiegojau

Bambyze, sveika atvykusi

man bėda -reikia dar du darbus pribaigti kuo skubiau, o visos mintys jau kitame, ir taip nesitiesia rankos į tuos dabartinius

Tavi, kame reikalas? prastai jautiesi? ar tiesiog nuotaikos kalbamosios nėra?
Gugile, mano mama kas kart pamačius mane darant ką nors naujo, piešiant ant šilko, niurkant modeliną ar veriant karoliukus, baisiausiai užsinori, ir sako, kad kai tik bus laiko būtinai tuo užsiims pati, ir kuria planus ką galėtų padaryti. Dar ji pati moka siūti, nerti, piešti... Bet tam vis nelieka laiko, nes visada reikia tai sodelyje pasikapstyti, tai langus išplauti, tai rūbus išlyginti, tai dar kas, o jei ne tai, tada svečiai užgriūva. Vat ir gaunasi, kad vaikai dideli, anūkų dar nėra, o laiko visteik daug neatlieka

sveikos ,nu žinot jau neužsukus pas jus kokias kelias val ,tai ir gauni vytis per nnnn puslapių
pleputės 
Oksyte šalis labai dailus ,tik man tos kvarbatkos nilabai (čia jei aš nešiočiau)
, o kai kitos nešioja tai labai gražu
o jau suoliukų grožis
tavi ten aš buvau

Oksyte šalis labai dailus ,tik man tos kvarbatkos nilabai (čia jei aš nešiočiau)

o jau suoliukų grožis

tavi ten aš buvau

Mieguti, atleisk, bet aš autopiloto rėžime šiandien. Bet su tavo juodai-raudonais auskariukais