QUOTE(gugile @ 2009 09 28, 23:19)
kaip aš tave suprantu...

o laiko parduotuvėlės vis dar neradau, bet lieka viltis kad jo atsiras daugiau kai vaikai paugs ir dar nebus anūkų, gal tada... kada nors... tlimoj ateity...
neatsiras

mano mama po šiai dienai laukia, kada jai atsiras laiko kūrybinei veiklai, bet kaip nėr, taip nėr
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 28, 23:19)
Kaip man gerai: aš žinau, ko pirmiausiai noriu išmokti. Visa kita yra tarp kitko... Va čia vienas toks tarp kitko
Zemugne, nerealus grožis tos tamsios užrašų knygos

oi rastų ji pas mane vietą
Oksyte, puikiai padirbėta

nors man toksai nepriliptų, bet šilumą ir kruopštumą užskaitau
Mamuk Indriuk, suoliukas gerulis, jaučiu jo mažajam savininkui bus laimės pilnos kelnės. Gaila, šiuo metu neatlieka laiko rankdarbiams, nes kitaip bandyčiau tave barteriniuose mainuose kuo nors suvilioti
Kentaurės apyrankę dar prisiminiau

tokią gal ir aš pamėgčiau, nes labai graži, skoninga, subtili.... Žodžiu gėris
Kid Smyle raudonas kojines irgi užskaitau, o pirštinių kumštinių nemėgstu, su jom kaip invalidė jaučiuosi
Apskritai, čia pavojinga lankytis, nes tiek visko prirodot, tiek visko užsireikia

Nu kaip gyvent??? vien per šiandien man žūt būt prisireikė nertos suknelės, apdribusios kepurės, mėlynos sagės su drugeliu, pintos apyrankės, raudonų kojinių, gražios užrašų knygos ir suoliuko krikštadukrai

reikia arba daugiau dirbt, ir viską susipirkti, arba mest darbą ir ištisai kabot barteriukuose
Šaltėjant orams man taip gaila darosi, kad nemoku megzti