Labą rytą visoms
gugile - nea, visa esmė ir yra ta, kad ne apvalus mezgimas - mezgi paprastai, tik vis siaurini, ir susiuvus kad būtų apvalus ant vienos kraštinės blyno mezgi kitą iškart..
QUOTE(gugile @ 2009 09 29, 21:06)
aha jau peržiūrėjau, bet kaip suprantu tai čia po vieną dalį mezgasi apvaliuoju mezgimu ar ka ne taip numačiau?
Kid_Smyle - žinok užpavydėjau

, reiks gal išsitraukt iš už sopkės tą mezgalą savo..
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 29, 21:09)
o gal varžybas padarykit kuri greičiau numezgsit , tada abipusė nauda iš kart greičiau bus .
Zemugne, ačiū, va šitų ir ieškojau - mohera su šilku turėtų būt pasako tokie daiktam.. ir spalvą matau kurios reikia..
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 29, 21:27)
Iš kasiūlų šitie geri:
http://www.kasiulai....kas-p-1176.html Esu čiupinėjusi. Aišku, kaina kandžiojasi, bet šalis fantastiškas būtų
Klausykit, mergos, tai gal nusimezgam visos po vienetą ir einam meetintis tada? Bus "bolero balius"
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 29, 21:59)
_Smilga_, kad nieko ten tokio nėr man patinka kad greitas pakankamai rezultatas su tais kvietkais.. o va žydro aš norėčiau, ta mano vanilinė gelsva kažkaip man nebetaip puikiai atrodo kaip prieš pusmetį..

O mašinos ir man reik - megztau ir megztau sau.. o tiesa, greit mezgasi?
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 09 30, 09:25)
Gali man atsiųst tiek, kiek primezgei - gal tilpčiau

Aš irgi tokį megzt pradėjau prieš 2 metus, tik iš žydrų siūlų, bet numezgiau tik 3 blynus, tuo ir baigės - bais marūdnas darbas.