Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

QUOTE(Zemugne @ 2009 09 30, 09:38)
Na, aš gal susilaikysiu. Mano figūrai būtų labai nelabai...

Nu mano figūrai irgi toks nelabai, Aš norėjau tuos blynus prisitaikyt ir nusimegzt gerokai ilgesnį biggrin.gif
Šita gi, galiu tau kokį vieną blyną paskolint meetui. Turiu tris, tai vienas tau, kitas man, trečią gal Tavi norės paimt. Prisiderinsim kas kur: viena ant krūtinės, kita ant... nugaros, trečia dar kur nors ir skaitysis, kad ir mes su bolero lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man gal bolero nelabai, tada jau geria čiadrą megzkit lotuliukas.gif ir šilta ir figūros nesimato
Atsakyti
nu o ką - blynų balius irgi gerai.. o ir po vieną tie blynai gražūs..

o _smilga_ - kažkaip pamislijau, kad iš dviejų ir tašiukas jau gaunas toks apvalus.. tik rakenos trūksta.. arba bus "blyninukė" lotuliukas.gif
Atsakyti
giagute a galiu barteri prasyt tavojo megztinio 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 30 rugsėjo 2009 - 09:13
Mamukas, kad trys kaip tu į jį sulystumėt.. doh.gif
o su mezgimais tai labai laiko jiems reikia - o šito tikriausiai barteriu niekas neturi, ania? doh.gif

oj, ar tu čia ieškot nori kas numegztų? Tai aišku kad gali, ne mano schema gi.. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 30 rugsėjo 2009 - 09:16
QUOTE(Giagute @ 2009 09 30, 10:14)
Mamukas, kad trys kaip tu į jį sulystumėt..  doh.gif
o su mezgimais tai labai laiko jiems reikia - o šito tikriausiai barteriu niekas neturi, ania?  doh.gif

nu ieskau kas panasu numegztu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 09 30, 10:11)
o _smilga_ - kažkaip pamislijau, kad iš dviejų ir tašiukas jau gaunas toks apvalus.. tik rakenos trūksta.. arba bus "blyninukė"  lotuliukas.gif

Apie tą patį pagalvojau... Klausykit, įmeskit jo aprašymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 09 30, 10:14)
Mamukas, kad trys kaip tu į jį sulystumėt..  doh.gif
o su mezgimais tai labai laiko jiems reikia - o šito tikriausiai barteriu niekas neturi, ania?  doh.gif

oj, ar tu čia ieškot nori kas numegztų? Tai aišku kad gali, ne mano schema gi.. hihihi.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
oj kokį super daiktuką radau..
megztukėlis vienas - o variantų.. pasigrožėkit bigsmile.gif

http://www.dkny.com/...cozy_video.html
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 09 30, 10:31)
oj kokį super daiktuką radau..
megztukėlis vienas - o variantų.. pasigrožėkit  bigsmile.gif

http://www.dkny.com/...cozy_video.html

tą aš mačiau ir artimiausiomis dienomis mėginsiu pasisiūti laugh.gif , tik nerandu tinkamos medžiagos norėčiau plono kašmyriuko kad ir šilta būtų ir gražu ax.gif
Atsakyti
o aš turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 09 30, 10:43)
o aš turiu  tongue.gif

ka bigsmile.gif , megztinį ar kašmyriuko unsure.gif , jei tą gėrį ir kaip? ar pasiteisina, nes viliojuosi labai tik va sakau ieškau medžiagos cool.gif
Atsakyti