Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

Labos smile.gif nu kaip smagu prie pusryčių čia paskaitinėti rolleyes.gif Nelabai dar turiu ką pasakyti, bet stebiu kaip Smilga mus stebi biggrin.gif

Tas bolero iš blynų man irgi labai gražus, o bet tačiau man nelabai tinka visokie bolero, nes aš maža ir mano pečiai gan platūs, tai toks rūbas manęs nepuošia blush2.gif
Atsakyti
Pasaka tie variantai bigsmile.gif hm o man iškart mintyse plonas mocherinis švarkelis biggrin.gif gal kada reiks nusimegzti
Atsakyti
aham g.gif tada tęsiam apklausą biggrin.gif

1. Ar nešiojate bolero stiliaus megztukus ar geriau skraistės, šaliai?.

2. Parašykite savo dydžius ( maždaug) :
a) Krūtinės apimtis,
cool.gif klubų apimtis,
c) liemens apimtis.

cha nedidelę apklausėlė bet vistiek.....

o čia mano atsakymai:(gal kam idomu)
1. Tinka visi variantai.

2a)96
cool.gif 110
c) 102

Atsakyti
Mano 102cm
88 cm
105 cm, ūgis 165 cm
Atsakyti

o kaip jums šitas grožis..... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Daiktuką smile.gif kašmyro ten nelabai rasta, tad jis toks dekoratyvinis labiau, bet šiaip tai siaubingai man patinka, gaila, kad figūra ne makinekės, būtų galima daugiau būdų vyniotis... doh.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 30, 10:45)
ka  bigsmile.gif , megztinį ar kašmyriuko  unsure.gif , jei tą gėrį ir kaip? ar pasiteisina, nes viliojuosi labai tik va sakau ieškau medžiagos  cool.gif

Atsakyti
Gugile nerzink mano fantazijos , man tokios taip ir limpa prie stringų wub.gif nailoninės , tai irsta greit , o čia tai ilgam . arba jaunajai nakčiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 30, 11:48)
Gugile nerzink mano fantazijos , man tokios taip ir limpa prie stringų  wub.gif nailoninės , tai irsta greit , o čia tai ilgam . arba jaunajai nakčiai  wub.gif

Papasakosiu tą proga vieną anekdotą.
Gyveno 3 seserys. kai tekėjo pirmoji, kitos dvi susimetę padovanojo labai gražius naktinius marškinius, kai tekėjo antroji - irgi kitos dvi suimetę padovanojo naktinius marškinius. Kai tekėjo trečioji - kitos dvi padovanojo jai labai gražų šaliką. Na ta, trečioji, supykus ir klausia tų savo seserų, kaip čia taip, tipo, aš jum tai marškinius abiems dovanojau, kad pirmą naktį pasipuošt turėtumėt kuo, o jūs...! O seserys ir sako jai:
-Žinai, pagalvojom, ar marškiniai ar šalikas - vis tiek tik ant kaklo bus.

Čia va dar, toms kurios nožinojo kaip šalį užsirišt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 30 rugsėjo 2009 - 11:02
Jaunystėj turėjau raštuotas megztas kojines. Ir šilta ir gražu
Na kojinė ant kaklo tai jau greičiau Aga Kristi romanus primena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 30 rugsėjo 2009 - 11:02
QUOTE(tavi @ 2009 09 30, 12:01)
Jaunystėj turėjau raštuotas megztas kojines. Ir šilta ir gražu
Na kojinė ant kaklo tai jau greičiau Aga Kristi romanus primena

Kokia tu nešiuolaikiška. Yra tokių, kurios mėgsta, kad jas kiek prismaugtų. Sako, kaifas didesnis. Bet aš ne iš tų, nebandžiau. Irgi, tikriausiai, nešiuolaikiška. lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš kur žinai kad nebandžiau lotuliukas.gif Gal dėl to ir rašau apie Agatą tongue.gif
Atsakyti
Oho! Nu dieve dieve ir su kuo mes susidėjom!! lotuliukas.gif
Atsakyti